-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfens
csendes tag
Sziasztok!
Vakuvásárlásban szeretném a segítségeteket kérni! 700D-hez szeretnék Speedlite 430 II-est, újonnan 70-től indul, használtan 45 körül már van. Szerintetek jó üzlet használtat venni? Mire kell figyelni a vásárláskor, miben használódhat el egy vaku?
Köszönöm előre is!
d -
dfens
csendes tag
Sziasztok!
700D-vel és 50 STM-mel portrézgattam az elmúlt hetekben. Az arc élessége azonban nem mindig, sőt sajnos alig-alig lett igazán éles. Próbáltam mindent, rekeszt igyekeztem 3-4 körül, záridőt meg legalább 1/250 alatt tartani. De volt ahol 1/640 sem lett elég jó. Mire kell figyelni ilyenkor, tudnátok tanácsot adni? Plusz a fókusznak muszáj mindenképpen a szemen lenni, vagy elég az arcon bárhol? Bocsi a kicsit hülye kérdésekért, de még nagyon az elején vagyok...köszi
d -
dfens
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek az új 50-es STM-ről?
Nekem egy 18-55-ös IS STM van (a 700D kit-je), és általában portrézni szeretek. A kit nem igazán mos szépen, meg gondolom a mélységélesség sem túl kicsi 5.6-os rekeszen. Portéból is inkább az egész alakos, ezért gondoltam, hogy jó lehet nekem az új 50-es. A 85-ös fix gondolom szebb képet csinál, de azért az dupla árban kapható és annyira még nem vagyok profi, hogy ilyenbe ugorjak fejest.Köszi előre is a segítségeteket!
d
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- ASUS notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest