Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quadgame94

őstag

válasz Kajoszbobber #49015 üzenetére

Sok mindenben jobb az NV. DLSS a nagy előny, a többi amit írtál marginális személyt érdekel. Azért veszik sokkal többen mert nem látnak értéket a Radeonokban. Ott a 7800 XT, de 4070-et vesznek mert..."nem olyan rossz deal az" meg "DLSS, meg RT is jó... jajj csak 12 GB RAM, de elég az nekem..."

Az emberek attitűdjében jól kimutatható hogy értéket akarnak keresni benne és (természetesen) találnak is. Csorda szellem is bejátszik. De nagyon sok faktor még amit te is említettél. Nagyon, nagyon nehéz értéket teremteni ott, ahol az emberek már nem látnak. De persze ebben nagyon hibás az AMD is. Az előző generációban hatalmas hibát követtel el az XTX hülyeséggel és elcsúsztatott nevezékekkel.

Mondjuk azért az vicces hogy az app overdrive innováció miatt tapsoljunk de az alig 10 százalékos előrelépést (5080) sz@rjuk le? A mérlegre ne csak a pozitív oldalra pakoljunk, hanem a negatívra is.

Eléggé VS volt úgyhogy off-ba raktam. Én arra leszek kiváncsi, hogy ha tényleg tudnak újra értéket teremteni vajon a vásárlók is látni fogják e.. .vagy már késő.

Új hozzászólás Aktív témák