-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
válasz gejala #28052 üzenetére
Ott lesz a BD nélküli 499 már az is drága, Igen ad hozzá a Sony meg elad vagy licens díjat szed a játékok útán nem véletlenül mondják hogy a gamék is emelkedni fognak.
NV is adná 300-ért a 3080Ti ha jatékok után jönne be a love...Arra próbáltam rávilágítani hogy mennyire túlzó az ilyen 1000 euros konzol ár... vagy ezzel magukaknak akarják megindokolni hogy az NV ami idáig 700 volt az most ugrik 1000-re
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Szerintem a bőrjakos nem fog szégyenlösködni Nem is lehet véletlen hogy kitolják agusztusban , szept kapható van 2-3 hónapjuk letarolni a piacot. A türelmetlenek bevásárolnak bignavi , new gen konzol ide vagy oda . Karira meg megvágják az árakat és sanyi.
Azt nagyon erősnek gondolnám a 3080-ra hogy 1200...
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz JóképűIdegen #27853 üzenetére
Inteltől
-
Jacek
veterán
Ezt én is vágom, viszont én már évek óta mondom hogy persze szűkül a piac, ja mert a kedves gyártók az egekbe emelik az árakat, engem nem zavar ha a saját üzletét szűkíti. 90-es évek elején is volt konzolom, majd most is lesz, iRacing meg soha nem lesz D12 vagy annyira gépígényes. Csödbe nem fognak menni mert menekülnek más felé mert ezt kicsinálják...
-
Jacek
veterán
Kiváncsi leszek bele szólnak e az árazásba az új konzolok, minden esetre ha megint feljebb tolja vagy tartja a trágya árait az NV, marad ez a gép esetleg az idíótáktól bele rakok még egy 2080Ti és megbüdösödik így a gép Mindent elvisz még évekig és kattintok kettőt és hozza a PS5-őt a postnord...
-
Jacek
veterán
válasz Malibutomi #27686 üzenetére
Én 800-900-ra várom a BigNavit, 800-ról induló 3080-at, Ti 1000-1100 szigoruan Dodo amcsiban
De valszeg ez is szép álom -
Jacek
veterán
válasz Dyingsoul #27663 üzenetére
Veszel egy Ti-t, vagy egy 3070-et ha kb tudja azt, ennyi elég a VR-re még a szimekhez is. El kell engedni a paraszt vakítást. 5700XT-vel teljesen el vagyok a Reverbel.
Most tudnék venni 300-ért új Ti-t Zotak AMP-ot erősen gondolkozom rajta és majd ha normalizálodtak az árak kijött minden új év útán lecserélem. -
Jacek
veterán
Semmi leak? Na mindjárt beröffentem a Photoshop-t
-
Jacek
veterán
válasz JóképűIdegen #27527 üzenetére
Poor Ampere
-
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
Szaggatják az istrángot a Turingért, alapvetően azt gondolnám hogy megy a hype hogy jaj olcsóbb lesz az Ampere(lesz a bü..) meg mennyire killer a teljesítmény ki a retek akar touringot venni arany árban most? NV-hez képest ez a Turing nem a sikersorozat tagja, nem láttam eladást belőle csak gondolom..
-
Jacek
veterán
10Gb ram de 150 dolláros desing hűtés, tök értelmesen hangzik
-
Jacek
veterán
válasz gainwardgs #27410 üzenetére
4k-ban? Bármelyik vagy FHD-ra vennéd 800hz monitorhoz?
-
-
Jacek
veterán
válasz KillerKollar #27274 üzenetére
Zabszem van a valagamban már... de lehet hogy most veszek egy 2080Ti-t
-
Jacek
veterán
válasz szmörlock007 #27085 üzenetére
Azok is lesznek, nem véletlen a ampere Q3, bignavi Q4 és a Ti is Q4.
Tudom mi volt régen csak most most van[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz Dyingsoul #27080 üzenetére
Hmm talán azért mert ez a véleményem, te meg le irod hogy az eddigi "leakek" alapján
Mért akarod megérteni? Ez egy vélemény kb értelmetlennek látom a 40% plusz az NV részéről jelen pillanatban. Miközben azt látod a piacon hogy 5 FPS-es eltéréssel adnak ki kártyákat számolatlanul, inkűbb az eddigiek alapján azt gondolnám hogy kiadja az Ampere sorozatot ha kevés javíthat a tronon a Ti-vel ami később jön, és láss csodát kiadhat egy 30xxS sorozatot is mint most tette.
Tehát nekem csak ennyi a meglátásom hogyha most gyüszűvel méri a teljesítmény mitől öntené most vödörrel?
Konzolt nem érzem akkora problémának, mert előbb jönnek "elvileg" egy negyed évvel addig tolhatja ami van. -
Jacek
veterán
válasz Dyingsoul #27077 üzenetére
Nem de nem is ulok fol a hype vonatra aztan meg itt csapkolodnak meg anyaznak a tipicban hogy nem ez volt leirva, ja pistike leirta a gondolait valahol mas meg elhiszi.
En ugy gondolom az NV-t ismerve hogy ez a realitas, de majd meglatjukui: osszes leakot olvastam olvasom, viszont ateltem mar par kartya kijovezel elotti hypeot a s3virge ota :)[ Szerkesztve ]
-
-
Jacek
veterán
válasz core i7 #27065 üzenetére
Trükkös mert pl én natív 4k vagyok a HP reverbel, de a Rift/S/Index/akármi felhasználok is próbálják az égbe solni az SS hogy minnél pixel mentesebb legyen a kép.
5700XT/2070S-től nincs is gond a VR a játékok úgy vannak emgcsinálva mennek rendesen a simulátorozásnál jön elő a végtelen gépígény, tehát valóban elég szűk rétegnek kellene a power.
De pl én monitoron 4K120-on vagyok, na oda is kellene[ Szerkesztve ]
-
-
Jacek
veterán
válasz GeryFlash #27048 üzenetére
Realitasrol ne beszeljunk mar :) En ezt mondom mi a gond? Beszelunk rola ha kiderult mi van, es nem azt mondom hogy ez nem pesszimista joslat.
Nem biztos hogy akar ilyen koztes kartyakat mindig kiadni az NV mint a Superek.
Pl. En 112e vettem 2 honapja a 5700XT-met mennyi is egy 2700s amit alulrol karcolgatok teljesitmenyben?Sokkal nagyobb a difi.
20%-ot irtam +400 dollarert most hogy van a 2080s-Ti viszonya? 20% plusz 400-500 dollarert:))Pobt az a baj hogy nem realisan szemlelitek a dolgokat, egyutt orulok majd mindenkivel ha 3080 +20 a 2080Ti-hez 700 dollarert, en azt mondom varjuk meg ki lesz kozelebb a valosaghoz :)
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz GeryFlash #27046 üzenetére
Dobj még mellé egy dollár tippet is
3070 = 2080TI alatt -10%-kal 600
3080 = 2080 TI +5% 900
Nagy Navi = 2080TI + 20% 900
3080 TI = 2080TI +25% 1300 ez attól függ mint megy a big naviMert ugye elviekben kiadja az NV az Ampret aztán big navi és kontra a Ti.
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz core i7 #27036 üzenetére
Nincs baj a sugárkövetéssel, csak amellett nem történik semmi.. a VR fejesemet nem tudom rendesen meghajtani, ami csak 4k nemhogy szemenként 4k..
Fél éve írtam 2080Ti+20/25% és joccakaát pff a 3080 meg 2080Ti szint gondolom ez elég a bignavi ellen.. és puffogtatják az RT majd.. na majd arra veszek egy konzolt azt puffogtathatja az RT-t.. -
Jacek
veterán
Számozásnál van a bibi szerintem, egyel lejebb kell rakni és kb az lesz a valós. ami a 3080 az a Ti, fent meg Titan 4000e-ért ennyi.
-
Jacek
veterán
válasz gainwardgs #26866 üzenetére
Fut egy ilyen teoria most, hogy annyit tud a bignavi... Nem kommentalnam inkabb..
-
Jacek
veterán
válasz szmörlock007 #26637 üzenetére
Kicsit olyan mintha az NV az AMD cipőjébe lépett volna ezzel a RT-vel, hődejó aztán mire mindenki használja teljesen más van
-
Jacek
veterán
válasz Dyingsoul #26586 üzenetére
De 5700XT tudja ki állíitani ellene , átlagban simán hozza új címek 5700 , régi címek Ti.
112e új 3 év garival, 2080S-t meg eladtam 250e-ért viszlát Föleg hogy beraktam a 5700-et beléptem warzonba és néztem hogy 70-80 FPS-em van ugyan azzal a beállítással ahol eddig 80-100 na nekem nem ért annyit... RT-meg lekakkantom mint te is , és VR-re kellene a power... -
Jacek
veterán
válasz flikenflaken #26546 üzenetére
Pletyka szinten is legkorábban Q3, de inkább annak is a vége fele. Lényegében az AMD-n múlik.
-
Jacek
veterán
válasz Jack@l #26319 üzenetére
Ettol fuggetlenul ti csak budos nagy trolloknak tuntok mivel csak a sav megy indoklas joszerevel sosem.. Alapvetoen biztos nem vagytok mindannyian tok hulyek de neha indoklas mehetne, nem csak a felhok koze pufogatas meg majd meg a nagykozonseg keresgeljen hogy igazatok van e, akinek nem inge ne vegye magara...
-
Jacek
veterán
válasz Petykemano #26156 üzenetére
kb 3080 fogja hozni a 2080Ti-t vagy kicsivel felette?
-
Jacek
veterán
Tudnám ennek a szófosásnak mennyi köze van az Nvidiához?
-
Jacek
veterán
4K 144Hz mekkorában létezik egyáltalán 27-est találtam max, ezeken 2.1 van?
Én most lőttem egy ilyet ASUS 43" XG438Q hát nem mondom brutális de ez ugye "csak" 120Hz 4k-ban de valami irgalmatlan tolni rajta, szépen muzsikál a g-sync DP portal.Azóta sem értem emberünk mélrt adta el szarért meg hugyért de ház ő tudja
-
Jacek
veterán
válasz Dyingsoul #26042 üzenetére
Fe fogják még nyomni az árat sajna(szerintem) tehat a 3080 lesz 2080TI sebességen annak az áraban..... a Ti megy feljebb megint.
Max ha valamit kiköhögne az AMD de ez szinte a fantasy határát surolja Lehet hogy nagy mákkal elérik a 2080TI sebességét de az NV feljebb megy... -
Jacek
veterán
válasz - = Zk = - #25947 üzenetére
Azért nem 500-on indult de majd most fog
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest