Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
MSI-nak tetszenek az európai árak, pakolt szépen mindenhol rá pluszban, amcsik lázadoznak
videocardz cikk is született közben
MSI and ASUS hike GeForce RTX 50 series prices in official stores, now up to $3,409 for RTX 5090MSI just raised all 5090 prices on their website by 300-400$
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
zebra_hun
veterán
Mondjuk az első hsz-ban
Utána siklott ki a vonat. Igazából mindenki méri mindenhogy. Alap nálam, hogy sosem piszkálok el semmit, alapon hagyom. Ez alól kivétel, ha egyéb okok miatt hozzá kell igazítanom.
De számomra a 4k, azaz alapértelmezett a normális DLSS teszt, ahogyan az első hsz-ban csináltam. -
addikt
Hát ez semmi
BTW, Hoztam vmit nektek:
Alza.sk oldalon rendelhető az MSI 5080-ből két fajta, kis kirándulással el lehet menni érte Párkányba egy ALZA box-ba. Egyiket Februárra másikat Márciusra írja.
Én nem merek már többet rendelni egyik alza oldalon sem, mert kirakják a profilképem egy WANTED felirat alá
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
cscspeter
újonc
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani külföldi oldalakat ahonnan "bátran" lehetne rendelni 5080-at? Zotac-nak AMP Extreme Infinity modelljét kajtatom
-
Codiee
tag
[link] Ilyen a CW ezen az 5090-en Seasonic Prime TX-1600 táppal.
Oh, valamit kihagytam. Az összes bench, a hírek tekintetében (brickelődő 5090-ek) PCIe Gen 4 speed mellett készültek! Ez a disclaimer lemaradt. Nem tudom hirtelen mennyi + lehet még ebben így, ha azt az 1% margin-t levonom ami a 4090 esetébe volt akkor kb ott vagyunk mint a többi kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Impulsivex
tag
ilyen 5000 szeria valakinek?
-
Codiee
tag
Itt a javított beállítás DLSS-re.
-
addikt
válasz pRoject22 #5478 üzenetére
B@sszus nem vagyok két óráig és 200hsz
Köszi a cw helyzetjelentést, hogy tudjunk vele számolni, mi földi halandók akik még az alagutat sem látják mikor lesz kártyájuk nemhogy a fényt a végén
BTW életem legCW-sebb kártyája az egészen pontosan 2db GTX295 volt quadsli-be kötve, el nem tudjátok képzelni milyen hangjuk volt Kár hogy nem csináltam róla videót az utókornak, mert szerintem az összes mai kártya fasorban nincs cw versenyben velük
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
omfgk
veterán
válasz FireShadow #5563 üzenetére
24K cuda.
Igen, az egy 600W+-os történet lenne.
De kizártnak tartom. Főleg így ,hogy 5090 is alig van.El lehet azt a chip-et adni AI-ra is, 5-ször annyiért. Nem lesz itt 5090TI.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Kajoszbobber
újonc
''Talán ha bátyám visszaért a nyugatiból, majd megkérem, hogy egy framegen-es benchmarkot futtasson még le''
Amennyiben a tesoja ugyfelnek szamit akkor annak.FireShadow:
Persze hogy tartogatjak, de az is biztos nem az 5090ti-re ha nem a professzionalis kartyakra (quadrokra)[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
Ez a videó arra enged következtetni, hogy lesz egy olyan kártya amibe tartogatják az olyan chipeket amik tökéletesre sikeredtek és nem kell bennük letiltani semmit. Összhangban van a leakelt cuccal, én reményekedem egy 5090Ti-ban, mert ebben jelenleg a letiltott rész nagyobb terület (10.6%) mint a Raster Engines (7%). Meg nyugodtabban aludni 2 tápcsatival, mert már az FE is karcolta a spec limitet, nem tudom hogy a partner kártyák hogy mernek 600W fölé menni. Emiatt arra is spekulálnék hogy azért is van letiltva egy rész a 5090-ben mer így pont belefér a 600W-ba és egyelőre nem akarták mégjobban kiverni a biztosítékot a vásárlóknál. Az hogy ilyen kevés van, az pedig direkt trükk, hogy nagyobbnak tűnjön rá az igény, mint ami, PR-szinten jól veszi ki magát hogy sorban állnak érte az emberek stb. És/vagy publikus béta teszt hogy milyen a fogadtatás és mennyire kapna lángra stb.
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Codiee
tag
válasz Kajoszbobber #5558 üzenetére
https://www.3dmark.com/3dm/125357012
Copy-zza a beállításokat, és rerun, nézze meg, hogy úgy mit tud. Nincs sajnos időm, hogy rerunoljam.
Talán ha bátyám visszaért a nyugatiból, majd megkérem, hogy egy framegen-es benchmarkot futtasson még le, mert az még érdekes lehet.
Nem hagy nyugodni a Framegen, úgyhogy lefuttatom, max majd bátyám bedobja ide a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
No. Ennyi volt, igen, a ház az kicsi, igen így néz ki, evvan. Akinek nem tetszik, építsen jobbat, igényesebbet etc. Ezt tudja kb a kártya, rendes játékba a DLSS-t meg az új csilivili framegent úgy sem lehet még tesztelni, mert szerintem 1 kezemen meglehet számolni hány játék tudja. Viszont nincs lent semmi amivel lehetne tesztelni, 3DMark van lent, ennyi fért bele sajnos az időmbe, hazakell érni, mert az asszony vár.
-
Codiee
tag
-
Codiee
tag
[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
Tolj még egy DLSS-t ha belefér.
Ez itt a full alap 4090Bitang számokat produkál, ez elmond mindent. Nem kicsi előrelépés az, hanem durván nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
Ez a default ASUS fogyasztás egyébként, csak megjegyezném. -
-
Codiee
tag
Itt valszeg a full default 9800x3D + a CL40-es memó a ludas a low score-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Kajoszbobber
újonc
Ugy gondolom csodak nincsenek, asus, msi, faunders mind ciceregni fog durvan, mivel ezeken van a legerosebb vrm, igy eleve kizart a csendes mukodes.
-
Codiee
tag
Default:
[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
Felraktam top50-be az országot. Na jöhetnek, milyen bencheket futtassak. Gyors letolom a szokásos köröket. Default-ra vagyunk kíváncsiak akkor i guess?[ Szerkesztve ]
-
-
Codiee
tag
Hát a hotspot itt sincsen meg
-
Garsza
veterán
válasz deathcrow42 #5522 üzenetére
Az más. Nekem 144Hz van. Mondjuk nem tudom nagyobb FPS -nél mennyire visít.
-
Kajoszbobber
újonc
Kepekrol iteltem meg, hosszra eleg a haz, szelessegre nem tudom megitelni. Ugyanilyen tapom van (tx1600), ugyanezzel a 12whpvr kabellel, eleg merev, kell a szeles haz mar ha fel akarja valaki tenni az oldallapot.
Igazabol csak arra referaltam hogy szellos haz kell, meg juj hogy nez ki. Szellozes van, a tobbin meg alakitasz ha kell uj haz nem gondolom tetel lenne[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
válasz Kajoszbobber #5520 üzenetére
+ ez a ház kuka így ebben a formában, mert kinőtte a VGA mérete a házat. Pedig régen ez a Fractal Design R5 mekkora háznak számított..
-
Kajoszbobber
újonc
Latok egy aio-t a kepeken ami push pullban van az 6 venti, hatul 1, es gondolom elol 3. meretre a haz ranezesre is boven eleg a kartyanak, rendes prime tap van alatta, mirol is beszelunk ? Kesobb kicsomagolja a kartyahoz tartozo tartot, es kitamasztja normalisan, leirta csak ''bedobta'' a gepbe, mert cicomara nincs ido, es igy szeretne prezentalni par merest a topiknak.
[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
senior tag
válasz Kajoszbobber #5512 üzenetére
Miafrancnak adnám oda a fél belsőszerveimet egy vga kártyáért… legalabb egy rózsavölgyi villát akkor már
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
őstag
Azt hiszem ezt nevezik sznoboknak, sajna hemzseg a ph velük
¯\_(ツ)_/¯
-
Garsza
veterán
válasz deathcrow42 #5513 üzenetére
Standardnak nem nevezném. Mert nálam durván halható CW még nem volt. Pedig volt pár Asus kártyám az elmúlt években. Mondjuk én nem szoktam 140FPS fölé engedni a kártyát. Max teszteken.
-
omfgk
veterán
Azért lássuk be, a HDD-re felfekvő vga az vicces.
És ez egy 575W-os kártya. Ehhez ház is kell már. Felkerül az oldallap és ha nincsenek rendes ventik, akkor ott szauna lesz. Extrém esetben egy magasabb XMP profil is elhasalhat ekkora hőtől.
Ahogy a bömbit is megszóljuk, ha a gumin nincs már profil.
Az nem olyan mintha az szólnád meg ,hogy miért nincs drága alufelni rajta.[ Szerkesztve ]
-
Kajoszbobber
újonc
Emberek... ne legyetek mar ilyen rosszindulatuak, megmutatja a cuccot, es josztok megmondani hogy nezzen ki a gepe ? Sok ember ezert a fel vesejet adna tudovel, nem kell ez szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
omfgk
veterán
Igen-igen, értettem, csak elébe mentem annak ,hogy valaki válaszol neked azzal ,hogy márpedig neki nincs CW. Ami vagy fülészet, vagy szimplán kamu.
A lényeg ,hogy olyat fogjunk ki, ami tényleg csak így, levett oldallappal odahajolva hallatszik.
Vannak egész halkak is. De ott is van egy kis zümmögő hang.[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
válasz Impulsivex #5502 üzenetére
Adnak hozzá támasztékot, amivel kitudod támasztani.
-
Codiee
tag
Out of the box first run.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 7900 XTX-et keresek, használt, de viszonylag szép állapotban! Akár új is jöhet!
- Hibátlan - MSI Nvidia Geforce GTX 1060 Gaming X 6GB GDDR5 192bit VGA videókártya
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6X
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest