Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz Fehercsoki #32255 üzenetére
Ha tudod és tényleg nagyon vágysz rá akkor vedd meg amint lehet. Azért mondom mert én is mielőtt megvettem naponta többször néztem a boltok árait, készleteiet. Volt, hogy ami reggel volt du már elfogyott. Ha meg volt akkor meg du ment feljebb az ára. Láttam olyat is ami 50.000 Ft-al ment feljebb reggelhez képest du 2-kor már.
-
Anulu79
addikt
Azt meg tudom nézni valahol, hogy a vga-n jelenleg milyen bios van? Akartam volna frissíteni de indítás után azt írja, hogy nincs szükség a frissítésre.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az lehet a vga hibája, hogy ha elmegy a kép a motirról? Néha még a gép is kifagy ilyenkor. RTX 3080 Asus Rog Strix az alany. Semmi egyéb jelenség nem szokott lenni ilyenkor.
-
Anulu79
addikt
Köszi mindnekinek! DU meló után rá is vetem magan a gépre.
-
Anulu79
addikt
válasz ScomComputer #28918 üzenetére
Na ez csodálatos lenne. Szerintem kb. 2 hónapja vettem. A korábbi tápomat meg már eladtam.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus Rog Strix 3080-am. Most vettem csak észre, hogy a 3 tápcsatlakozónál villog 3 db piros led. Ezek jelentenek valami hibat vagy ez így rendben van? Asus Rog Strix 1000W-os tápra van dugva ha ez számít valamit.
[kép]
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest