- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Nem csinál globális szuperhatalmat Indiából az akadozó űripara
- Egy dolgot már elért az AI: még többet vásárolunk
- Ultragyors EV-töltőkért szövetkezik az Xpeng és a Volkswagen
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Asus Strix 3070 -nél van rá mód hogy 1.1v -nál nagyobb feszt adjak a GPU -nak?
A GPU Tweak -ben hiába tolom ki a GPU Voltage -ot 100 ra nem befolyásol semmit. -
Garsza
veterán
Helló! Van egy AOC CU34G2X. És olyan gond ütötte fel a fejét hogy, 1 - 2 másodpecre kikapcsolgat a monitor.
Régebben csak asztalnál csinálta ha 144Hz állítottam. 120Hz nem volt gond, játékban 144Hz -nél sem.
Felraktam a BF V -t elindítottam és azóta folyamatosan csinálja már 120Hz -nél is játék közben is meg asztalon is. És a szín beállításik is megváltoznak közben. Mi lehet a gond?Monitor topikban kérdeztem de nem kaptam segítséget. Hátha itt tud valaki segíteni.
-
Garsza
veterán
válasz Benhill #10290 üzenetére
Nézd meg Ezt az eredményt hogy legyen viszonyítási alapod.
Ez egy Strix, fix 1500Rpm ventifordulat mellett. A fogyasztás 230W körül alakult itt. -
Garsza
veterán
Olvasgatom itt a cicergős HS -eket.
És elgondolkodtam azon nem e a lokalizáció befolyásolja legjobban hogy cicereg e vagy sem.
Lehet elektromos hálózat minősége, esetleg wifi hálózatok, egyéb eszközök az elekrtomos hálózaton.
Mert vagy olyat olvasok hogy mind cicereg vagy egysem. -
Garsza
veterán
válasz flashpointer #10213 üzenetére
Hol vetted mennyiért? Nekem is van nem hallok coil whineolt.
-
Garsza
veterán
Mi a legjobb undervolt stabilitás tesztre?
-
Garsza
veterán
Ha az alaplapon be van kapcsolva a resisabel bar akkor kell még valahol engedélyezni? Mert bekapcsoltam de a GPU-Z azt írja ki van kapcsolva.
-
Garsza
veterán
Egyébként az eredmények amiket produkál milyenek?
Gondolok itt a frekvencia fesz fogyasztás hőfokok-ra.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #10165 üzenetére
Fel tettem, és úgy voltam vele ha valaki elviszi annyiért akkor vigye. De mivel nem volt jelenkező ezért marad.
-
Garsza
veterán
Én nem vártam tovább. Ma berendeltem egy Asus ROG Strix RTX 3070 OC -t. 1005 eutoért.
Ahoz képest hogy 2 hete egy Strix 3060 Ti -t tartozék és garancia mentes eladtam még 900 euroért nem számít rossz vételnek szerintem. -
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
válasz Viiktor1989 #10030 üzenetére
Fél év bányászattól nem lesz semmi gond a kártyával. Ez 100%. Az 4300 üzemóra. Egy komolyabb gamer ezt 1 év alatt bele teszi játékok alatt. Azt megvennéd.
-
Garsza
veterán
Helló! 3440x1440 felbontásraelég lehet egy 3070 hosszú távon? 2 - 3 évre gondolok. Ami biztos BF 2042 lesz majd. És azért 90FPS -t szeretnék elérni, de nem muszáj feltétlenül ultrán.
-
Garsza
veterán
válasz Maelephant #9759 üzenetére
Így néz ki a GPU Tweak -ben a görbe. Akkor ha jól értem úgy tudom alul feszelni, hogy a görbe végét el laposítom, hogy már alacsonyabb fesznél elérje az adott frekvenciát.
Ezekhez a kártyákhoz van valami progi bios múkolásra?
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Alul feszelni hogy kell ezeket a kártyákat? Jelenleg a 2115MHz -hez 1,068V társít a kártyám. A GPU Tweak -ben % lehet a feszt állítani de csak felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest