Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisszekreny
tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni processzor cserével kapcsolatban.
Egy Fujitsu-Siemens Amilo Li1718 gépben szeretnék processzort cserélni. Jelenleg egy Intel Pentium T2130 van benne.
Kerestem az Intel oldalán. A szűrőbe a foglalatot (PPGA478), magok számát (2), illetve a bit-et (32 bit) állítottam be. (A 64 bitesek között azért nem kerestem, mert a gép maximum 2 GB RAM-ot tud kezelni, így ebből arra következtettem, hogy vélhetően nem is kompatíbilis 64 bites procival.)
Amit a szűrés alapján láttam, hogy a gépben lévő proci 1 MB L2 cache-el rendelkezik. Az összes, tőle erősebb proci 2 MB L2 cache-el rendelkezik. Okozhat ez gondot kompatibilitás szempontjából?
Jól gondolkozok, hogy csak a 32 bitesek között nézelődök, vagy válogathatnék a 64 bitesek között is?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
tisszekreny
tag
Sziasztok,
A mai nap folyamán szétszedtem egy Fujitsu Siemens Amilo Li 1718-as gépet, hogy kiportalanítsam.
Amit tapasztaltam a hűtőborda kiszerelés után, hogy a processzor és a hűtőborda között nincs hűtőpaszta. A csatolt képek alapján úgy néz ki, sosem volt.Összerakjam hűtőpaszta nélkül, vagy tegyek a procira?
Előre is köszönöm.
-
tisszekreny
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Acer Travelmate 5520G laptopomban szeretnék processzort és videókártyát cserélni.
Jelenleg AMD Turion TL-58 processzor és Ati HD 2400XT videókártya van benne. A jelenlegi processzor TDP-je 31W, bármely erősebbé viszont 35W. Okozna ez gondot?
Videókártyából mire tudnám, vagy mire lenne érdemes cserélni a jelenlegit?
Tudtok ajánlani egy "megbízható" hőpasztát, amit bátran használhatok?A gépben 4GB memória, illetve 120GB Samsung 840 EVO SSD van.
-
tisszekreny
tag
Sziasztok!
Mivel nem vagyok master a témában, így inkább megkérdezem. Egy Acer TravelMate 5520G 402G16Mi gép pofozgatásán gondlokodom.
Memória bővítés esetében, ugye teljesen mindegy, hogy ha két különböző márkájú memória modul van a gépben, ha 667 MHz-est veszek, akkor az annyin is fog menni (az alaplap csak addig támogatja).
A másik kérdésem a videókártyát illeti, elegendő a foglalatot figyelni (MXM II a gépem esetében ha jól tudom, ha nem, javítsatok ki), vagy valami más paraméterre is figyelemmel kell lenni?Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
-
tisszekreny
tag
Sziasztok!
Van egy Acer TravelMate 5520G 402G16Mi típusú gépem, annyi módosítással, hogy immáron 3GB RAM van benne. Jelenleg AMD Turion 64 X2 TL-58 proci van benne, de gondolkodom, hogy kicserélem TL-68-ra.
Kompatíbilis a TL-68 a gépemmel, ki tudom egy olyanra cserélni a jelenlegit?Segítségeteket előre is nagyon széepn köszönöm.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest