- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz jolti05 #11913 üzenetére
A linkeden a "Tech Specs" fülre kattintva ez olvasható:
"Memory 4GB or 8GB, PC3-12800 1600MHz DDR3L, one 204-pin SO-DIMM socket"
Én ez alapján elég biztosra mondanám. (Ha lenne esetleg 16 GB-os DDR3L noti RAM, akkor valószínűleg azt kezelné, de én nem tudok arról, hogy kijött volna 8 GB-osnál nagyobb. Az az egy darab RAM-foglalat meg eléggé behatárolja a memóriabővítési lehetőségeket.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
válasz jolti05 #11916 üzenetére
A processzor kezel 32GB ramot is.
intel.com/products/88194/Intel-Core-i7-6500UKérdés, h mekkora chipset került a gépbe, ill. a Lenovo mennyire korlátozta le.
Az tény, h csak egy foglalat van a gépben, tehát slotonként max. 16gigával számolva is megfelezték a ténylegesen elérhető maximumot. Nem tudom, a vezérlő 4×8-as bankokat kezel-e, vagy 2×16-ot.
Ez esetben lehet, h elindul 16-os modullal is.
Ha van rá lehetőséged, kipróbálhatod, legalább kiderül mire képes; de a 16-os modulok nem számítanak elterjedt típusnak.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Tim82
félisten
válasz jolti05 #15245 üzenetére
Működne. A CPU-ban lévő memóriavezérlőtől függ és már az előző generációs (Broadwell, i3-i5-i7 5***U) mobilprocesszorok is kezelnek 16 GB-os memóriamodulokat. Nekem is így van jelen pillanatban 24 GB (16 + 8) RAM a Tiednél egy generációval régebbi belsős (i5 5300U CPU-s) Thinkpad L450-ben.
Ha valóban DDR3-at fogad a noti, az viszont azért pech, mert a 16 GB-os DDR3L moduloknak igencsak húzós áruk van.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest