- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziZé
csendes tag
válasz Prison85 #13036 üzenetére
tserrof77 kolléga jól írta! A TDP-t mindenképp vedd figyelembe! Ha váltasz is, ne csúcskategóriás proc.-t nézz! jelenleg milyen van a gépedben?
Egy kis összehasonlítás:
I5-3570K:
[link]
I7-3770K:
[link]Mindkét processzornak ugyanaz a TDP-je, viszont én az órajelet és a fesz.-t kicsit visszaállítanám, biztos, ami biztos!
"Az ember él egy dobozban, néz egy dobozt és vár egy dobozra."
-
tserrof77
őstag
válasz Prison85 #13036 üzenetére
Én korábban egy régebbi Precisionnal szívtam meg, hogy a c2d helyett berakott quad ugyan elindult vele, majd a gép közölte, hogy a hűtés NEM ehhez való, és leáll. Nem mondom, hogy belefuthatsz ilyenbe, de a QM és HQ-s i7-ek ugye magasabb tdp osztály, ergo benne lehet a pakliban a hűtőcsere is...
Szerintem csak arra figyelj, hogy 3-as széria legyen, és a proci csere előtt frissíts biost.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lite-On 65W 19V 3.42A notebook töltő + tápkábel
- Használt Lenovo ThinkPad P50 P70 P51 P71 billentyűzet
- Lenovo B51-80 i5 Alaplap hibás alkatrész bontás
- Lenovo ThinkPad T490, T590, E490, E590, P53s, E15, P43s gyári új touchpad (01YU054, 5M11B95876)
- Lenovo ThinkPad T490, T495, T14, P14s gyári új 51Wh akkumulátor (L18M3P74). ÚJ BONTATLAN!
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G