Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
Hy mindenkinek :-)
Mizu, rég jártam erre...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
bolondember #2747 üzenetére
De, ha arra irtad, hogy együtt vannak-e még :-)
de ez nemtörvényszerü Általában sajna más a helyzet...
,Mint ez Mindenki tudja----
Joccaka
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Integra #2741 üzenetére
Hy az ilyen Nőket "megkell nevelni" --Kedves Csajok, nemmegsértödni, de mint köztünk-Pasik között is vannak "Hisztisek" Köztetek is, csak mivel Nők vagytok igy elöbb elötör belöletek...
Szoval volt egy csaj, (Hawerom nööje, nemnagyon birt vele, megismerkedtem a csajjal, és megmondtam neki)
Szal megmondtam a csajnak, ha viselkedik nyávogásán,meg ilyeneken, akkor kereshet mást hawerom helyett, és voalá... hát nem együtt vannak :-)
-
tigerscorpio
aktív tag
Igazad van, pl vana kinek nagy, és ez a "Fadarab"os hasonlat, hát nemtudom, de szerintem, csak kedveskednia karta szerényebb Méretüeknek...
, Csak nem ugy sült el a dologHát ugye? nnemcsak egy oldala van., mégpedig, hogy Esztétikus, meg domboru, de "Hordani" is kell öket, és nem, csak sétálva ...
-
tigerscorpio
aktív tag
Szerintm az nagyon cuki dolog, ha Szivesen fözöl neki, én aztmondom, hogy egy otthon töltöttmeghitt-pl Gyertya egy szál rozsa az asztalon-vagy tudom is én mi, Romantikus, és még egy Férfi lelket is megmelenget, Probáltál beszélni rola vele, hogy azok az "Apro jelek" fotosak-e,vAGY lehetne-e mellözni öket, mert mondjuk ez téged zavar...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
elmoraan (r) #2428 üzenetére
ja:-) Sorry siettem, hogy ugyirjamle a,hogy volt nagyrészt elnefelejtsem... Jovanna nemkell beszolni ::-)
Akkor nagyrészt helyesen irtam XD
-
tigerscorpio
aktív tag
Szia azt neked kell Érezned, hogy csajt felcsigáztad-e vagy sem, de ahogy mondtad, bensöséges a kapcsitok, és sokat tudtok egymásrol, akkor az mindenképpen jo jel.
Feltéve, ha nem te áradozol neki, Ő meg, hogy Viszonozza, mesél ezt-azt, amiket mesél igaznak tünnek?
De ha felajánlotta azt a Hoszzu 7Végés dolgot az Zsííír, menj bele, de, csak ovatosan...
sok Sikert ha Kell több Info, Privátozz, és mesélj el még dolgokat, megprobálok segiteni... -
tigerscorpio
aktív tag
Hy.. Számtech OPrá, Nagyarcu, beképzelt osztálytársam, épp dicskszik, hogy milyen Bigé szedett fel cseten, aztán a 2. számtek ora végén amikor már Full rá volt állva, odamentem hozzá, és kérdeztem, hogy akkor holnap 5kor?
Hát az olyan Fehér lett, aztán Vörös, mint a Fal? --Hát az Osztálytűrsaink Jol Pofánröhögték...
--De megérdmelte :-)
hihiUi.:
Fiu, vagyok ö is az, csak ö nemtudta, hogy velem beszél, énmeg majd megszakadtama magamba folytott Röhögésöl, mgakik azén Soromban ültek :-)
-
tigerscorpio
aktív tag
Amelyik Nő szeret, az Bármire képes érted...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Autós topik
- Sorozatok
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest