Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Apollyon #40522 üzenetére
Egy olyasféle "elmélet" ütötte fel a fejét bennem.. Megoldottad, nyeregben vagy, vagy talán mégsem ? Megtanított arra, hogy érezd bűnösnek magad egy tőled totál független hisztiért, komoly nyomatékot adva a helyzetnek, felvetve a kapcsolat megvonását ideig-óráig. Majd mikor megtanultad a leckét, a lányka térdre borulva invitál át egy hangulatos éjszakára, amire eddig is vágyott, akkor is miközben a fejedhez vágta a hülyeségeit
Így formál át, érzed a sajátodnak az ő hibáját. (csak egy gondolat
)
-
Lengyi
aktív tag
Most úgy mennek a dolgok, ahogy ő elképzelte, ő irányít. Arra nem mernék megesküdni, hogy nem keresed, mivel előbb is írtad, hogy 2-3 hét elteltével rákérdezel, hogy most akkor mi is van
Természetes, hogy félsz, de megint csak azt tudom tanácsolni, hogy nőjön ki a tököd és mondd meg neki. Nehéz elhinni, de pont ezzel tehetnéd a legjobbat.
-
Lengyi
aktív tag
Egyértelmű, hogy csak nyerhetsz. Ha szeret és kellesz neki e hatására biztos rádöbben, ha pedig nem legalább időben megtudtad.
Ha neki is fontos vagy, nem fog beletörődni, úgy ahogy most te sem, keresni fog, ha úgy érzi.
Ez a te döntésed, én így járnék el, tudom nehéz de célravezetőbb. És olyan, hogy szünet az én szótáramban sincsszerk: nem vagytok egy hullámhosszon ---> szünet. ezt érdekes volt olvasni, valahogy nem látom az összefüggést, inkább a szakításra asszociáltam ebből az egészből.
-
Lengyi
aktív tag
-
Lengyi
aktív tag
válasz
MmDorian #35093 üzenetére
Óó hát ez sztem felejtős. Felhőtlen bulizásból áll az élete, más korszakát éli, mint te úgy vettem észre. Ez a cumis dolog már ne is haragudj. Elég átlátszó szöveg, egyszerűen nincs kedve hozzá, majd talán szombaton lesz. Lesz a nagy f@szt, csak kisütné a szemed valami hasonló hülyeséggel. Nem hatotta meg, hogy vége, vagy tévedek?
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #33124 üzenetére
Nekem is ez a gondolat ugrott be a sorait olvasva, no meg a szokásos viszket a tenyerem érzés. Lecsengetnék egy atyai pofont lezso kollegának, hátha észhez tér
-
Lengyi
aktív tag
válasz
brumesz #32730 üzenetére
Szerintem is van valami bibi a csajjal, nekem spec nagyon az jön le, hogy másfele is kacsintgat(ott). Érdekes dolog még, hogy az ember teljes elkeseredettségében mindenféle isteni tulajdonsággal ruházza fel a volt párját, miközben közel sem minden arany, ami fénylik.
alvást mefi666 példájára sikerült nekem is kierőszakolnom, de ajánlani semmiképp nem akarom. Étvágyad van, közel sem vészes a helyzet, inkább csak válaszokat keresel, nem érted, ez okozhatja a bajod nem a hű de nagy szerelem
-
Lengyi
aktív tag
minap belefutottam egy fiatal srác elmélkedésébe és Tibi kollegánk jutott eszembe a legújabb posztról [link]
-
Lengyi
aktív tag
válasz
hejesírásó #32158 üzenetére
ha elaludt annyira mégsem szereti
-
Lengyi
aktív tag
válasz
hejesírásó #32099 üzenetére
Nekem meg töredezik a vége
-
Lengyi
aktív tag
válasz
lezso6 #31741 üzenetére
Már pár hónapja követem itt a dolgokat. Egyszerűen semmi nem lesz ebből az egészből, ha rajtad múlik. Hiába rángatja meg a töködet egy este alkalmával, akkor is idejössz megkérdezed vajon mit akar? mi lesz? ez már jel? Mi a f*szra várunk édes barátom? Lépj már 1ről a 2re kicsit "drasztikusabban"
-
Lengyi
aktív tag
válasz
hejesírásó #31571 üzenetére
Próbáld meg, hátha itt tudnak jó tanáccsal szolgálni
-
Lengyi
aktív tag
válasz
hejesírásó #31563 üzenetére
Nem igazán tudom, hogy lehetséges e az ilyen, de megoldhatatlan a bíró kezéről levenni az ügyet? Értem ezalatt más város bíróságát esetleg csak bíráját
-
Lengyi
aktív tag
válasz
tibi666 #31310 üzenetére
Neked még nem volt barátnőd ! ! ! Egy barátnő miatt soha nem fogod kellemetlenül érezni magad ilyen szinten, amiről most beszélsz. Ismerkedési fázisban engem is talált már be olyasfajta gondolat, amitől azt éreztem, hogy esetleg nem felel meg a baráti körömnek, nem vállalnám fel. Nem tudom ez minek a számlájára írható, de ha megvan a leányzóban egy plusz, ami köt hozzá, nincs kérdés, le kell sz*rni, ki mit gondol (te esetedben talán a megmakacsolni szó helytállóbb) és hagyni, hogy alakuljanak a dolgok, nem hülyeségeken filozofálni. Abban a pillanatban csak te számíts és az esetleges barátnő jelölt. Ha ez megvan később már nem lesz gond!
-
Lengyi
aktív tag
válasz
lezso6 #29874 üzenetére
Komolyan mondom tarkólövést
Esetleg, ha látták volna a ki-be járkáló emberkék, hogy nem csak a plafont bámuljátok, hanem igenis elvagytok egymással, csevegtek, simultok, puszi puszi stb nem mászkált volna ott senki. Osztom az előzőek véleményét, ügyeletes férfi urunk pedig nagyon is megmondta a frankót mit színészkedsz itt nekünk saját magadat is beleértve, ahelyett, hogy kinőne a tököd. Visszaemlékezve 2 hónapja kezdtél el ezzel a lánnyal bohóckodni, én azóta kihevertem a csodás kapcsolatomat és már ugranék a következőbe de majd mesélek
még egy korosztály is vagyunk szóval ne pöcsölődj itt, ha nekem megy, akkor neked is
u.i: a csaj meg nem azért van lefagyva, mert infós, meg egyéb hülyeségek. Ki irányítsa a helyzetet, ha nem te. Ezzel ő is tisztában van de ne várd meg míg ő mondja ezt neked
-
Lengyi
aktív tag
válasz
hejesírásó #29767 üzenetére
szvsz a hangjuk is szexisebb
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #29764 üzenetére
Szúrnád a f*sóját mi ?
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Sárpac #29495 üzenetére
Osztom I_Am véleményét. Nem kell ajtóstul rontani a házba. Érzelmi ömlengésekkel csak magad alatt vágod a fát. A nőknek kell a rejtély, izgalom, hogy nem tudják pontosan mi a felállás.
Hogy on is legyek: a rágós szösszenet nem rossz, bár én első olvasatra azt mondtam volna, hogy hagyd a fenébe, ha tényleg elindult benne valami és látja, hogy "elveszthet" csak kitör belőle. -
Lengyi
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #29096 üzenetére
Ha jól tudom a különbség a tyű és a zokni között az, hogy a tyűnél minden ujjadnak külön megvan a helye. Szebben nem tudtam megfogalmazni
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #29092 üzenetére
-
-
Lengyi
aktív tag
válasz
tibi666 #28412 üzenetére
És az ügyvédcsajszival miért nem fűzted szorosabbra a szálat? jahm... tudom.. barna volt
#28415: nagy kár pedig megjelent a tökéletes nő lelki szemeim előtt, mikor leírtad a sztorit.
Meghagytam az előző mondatot, már csak azért is, hogy lássák mennyire benéztem
Így már értem
-
Lengyi
aktív tag
válasz
hejesírásó #28407 üzenetére
El van havazva, sok a munka. Én talán 2-3 hete priviztem Vele, de nem volt írásra kapacitása. Fáradt, de majd biztos jön
-
Lengyi
aktív tag
Míg olvastam a hozzászólásokat, főleg fordfairlane és Tim82 postjait, folyamatosan ezek a szavak csengtek a fülemben. Muszáj megosztanom: [link]
tibi666: javarészt rajtad múlt, hogy 4 évig szenvedtél nem? Nem akartál kimászni az önmarcangolás gödrének mélyéről vagy tévedek?
-
Lengyi
aktív tag
válasz
AMD Power #28327 üzenetére
Nem mondom, bennem is megvolt felé nézve. Egy hisztérika volt
Képes volt bolhából elefántot csinálni, féltékenykedések, 6-8 éves nőnemű barátokra harapott 1 szóval báhh... Vagy, ha elmentem szórakozni, biztos megcsalom stb ( mégis neki sikerült
) És ilyenkor inkább elhallgattam, hogy ha xy-al találkoztam, erre-arra mentem. Hazudtam, mert nem volt idegzetem végighallgatni azt a raplit, esetleg ha finomabb stílusban adta volna elő elmondok mindent. Nem kenyerem a hazugság, talán átjött de lényegtelen semmitmondó dolgokban tettem, amit tettem. Egyszerűen nem volt kapacitásom elviselni egy ilyen műbalhét, hisztit..
-
Lengyi
aktív tag
Hazugság. Pont 1 hónapja ért véget egy közel 3 éves kapcsolat, aminek ez volt az alapja
Persze így utólag, már tisztán látok és bosszant. Valahogy én is úgy lehettem vele, mint
frame>24. Úgy vettem észre, hogy ő már megszokásból hazudott. Fogjuk rá, hogy nem tudatosan csinálta, csak csinálta, mert félt a konfliktusoktól. A kapcsolat alapja a bizalom, nos az az ember aki nekem hazudik, nem 100%-os a bizalom, ergo ugrott az egész, ha nincs az a fene nagy rózsaszín köd a fejemben. Megcsalásban is volt részem, mely befejezés után derült ki de még így is letagadta
1 szó, mint 100 kívánom mindenkinek, hogy része lehessen egy kapcsolatban, ahol nem csak párod a párod, hanem egyben legjobb barátod is és persze fordítva -
Lengyi
aktív tag
válasz
fordfairlane #28000 üzenetére
Nálunk is pompás. Hét ágra süt a nap, az ember kedve is jobb
Imádom a napsütést.
-
-
Lengyi
aktív tag
válasz
dragonfx #27821 üzenetére
Megpróbáljuk közös erővel minél jobban leredukálni ezt a semmilyen időszakot. Már kiderült, hogy nem tartozok azon szerencsés egyének közé, akik egy új, egy ismeretlen hatására megfeledkeznek mindenről ami volt. Az már más kérdés, pofám nem lenne hozzá, hogy egy lány mellett próbáljak felejteni.
-
Lengyi
aktív tag
Nekem úgy tűnik sikerült túlélnem az elválást. Elmúltak a rossz napok, sokkal jobban érzem magam bár azért még nem 100%-os a jókedv. Vannak hullámvölgyek, hol jó, hol kicsit rossz. A legjobban viszont az aggaszt, mikor elmegyek egy szórakozóhelyre táncolgatok egy lánnyal és mikor a haja az arcomba hullik, közeledik, mindig jön a déjá-vu és beugrik az ex arca és azt hiszem ő az. Ilyenkor elmegy a kedvem egy kicsit a dolgoktól. Több, mint egy hónapja vége de nem enged
Gondoltam megosztom veletek, ha már annyi problémát közszemlére bocsájtottam.
Barátságot nem tartunk már, elküldtem a fenébe, van nekem elég barátom -
Lengyi
aktív tag
A havi vége felé, mikor már gyengébb a vérzés egy jó kis tusolás, kimossa magát a lány és hajrá, vagy csak egyszerűen a zuhany alatt? Embere válogatja. Nekünk például nem volt "gusztusunk" máshogy, és az erős napokban egyáltalán nem. Ezt lehet a szextopikban kellett volna kitárgyalnunk
-
Lengyi
aktív tag
Gyerekek 4-5 sör esténként és pozitívan gondolkodok. Minden napom öröm így
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Lengyi #27402 üzenetére
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy problémák megoldásából állt a kapcsolatunk és ez azért egy alap feszültséget pakol az emberre. És mikor végül sikerült kettesben lennünk, nyugalomban, még akkor is ott volt a feszültség és hülyén viselkedtünk egymással. Talán túl sok volt ez, hogy ilyen fiatalok vagyunk. Most meg felhívott mesélt mi van vele kérdezte mi van velem. Majd hív puszi stb. Kacifántos.
-
Lengyi
aktív tag
Sok mélypontot megéltünk együtt, sőt, nagyrészt ezekből állt az egész. Szülei nem engedték stb. volt, hogy 1 hónapig nem tudtunk egymásról, teljesen elvarrtak minden szálat köztünk, verekedések otthon, tiltások heti 1-2 elég komoly vita. Áhh most meg hív telefonon nem tudomm
mi van pár perc és folytatom. -
Lengyi
aktív tag
válasz
Goose-T #27398 üzenetére
Így van, ahogy írod ez volt a baj. Csak valahogy nem tudtam a kapcsolatommal foglalkozni és az utolsó 1 hónap nyomta rá a bélyeget, mikor kiderült, édesanyám rákos. Valahogy nem foglalkoztam semmivel és kapta a sérelmeket tőlem is. Nem foghatom erre, de nem voltam valami erős, hogy tudjam kezelni a gondjaim. Pont válsághelyzet közepén tettem rá még pár lapáttal.
Ijk: ez is gond volt, mikor nagy nehezen az évek alatt 1x 2x talán kimondta mi a baj, de akkorra már nekem is voltak gondjaim felé nézve, ami abból adódott, hogy nem tudott elém állni abban a pillanatban, hanem éreztem, hogy valami nem oké. És ilyenkor meg már csak a sárdobálás ment. Mindketten csak a saját sérelmeinket vágtuk egymás fejéhez.
-
Lengyi
aktív tag
Leírtam az előzményeket még régebben talán 5-10 oldallal. Érdekes a szitu, nem érzem a végét bár lehet már ott vagyunk. Annyira bizonytalan az egész, lehet az a baj, hogy nem kaptam kielégítő választ, miért lett vége. Csak egyik nap felhívott és ennyi
Látványosan szenved, nem találja a helyét, mintha bemagyarázta volna magának, hogy ez így lesz jó.
-
Lengyi
aktív tag
Történt azóta ez-az. Édesanyámmal leültek beszélgetni, volt pár elintéznivalójuk egymással. Viszont barátnőm, hozta fel kettőnk dolgát. Mondta, hogy ő már lezárta, majd maga elé révedt és "nem tudom... nem tudom..". Nagyjából ennyi volt a lényeges része a dolgoknak. Ma felkerestem telefonon, örült neki. 3 órán keresztül csak beszélgettünk, hogy kivel mi a helyzet. Csak mesélt, mesélt, mesélt. Olyan a helyzete, hogy az egyetlen ember akihez fordulhat a problémájával az én voltam/vagyok illetve az én családom. Nincsenek igaz barátok, a szülőket meg hagyjuk.. Mesélte, hogy örül neki, hogy ilyen jóban vagyunk, azok ellenére, hogy már semmi nincs. Megkérdeztem lenne e kedve eljönni hozzám ahol tanulok, és kiruccanhatnánk, aztán itt aludna, másnap pedig együtt haza. Tetszett neki az ötlet. Meglátjuk megvalósítani, hogy fogja. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy most mi a helyzet. Telefonon ugyanúgy beszélgettünk, mint bármi máskor, csak ugye a becézgetések és érzelmek maradtak ki. Úgy tűnik, hogy már lezárta, de mégse. Azt állítja, de érzem rajta, hogy nem. Vagy csak azt érzek, amit igazán szeretnék. Nem szeretnék átkerülni barát kategóriába
3 hét alatt nem létezik, hogy ekkora barátok lettünk és semmi több.
-
Lengyi
aktív tag
válasz
lezso6 #27253 üzenetére
3 hét alatt illik is valamit rendezned
Remélem jó hírekkel szolgálhatunk mind a ketten. Aztán feltétlen írni!! Egyetemi városban nem csak este van buli. Egész nap
Ha meg bejárós, az csak előnyödre válik, míg nem jön a busz/vonat mehettek amerre láttok
Iszok is egyet az egészségetekre!
-
Lengyi
aktív tag
válasz
lezso6 #27249 üzenetére
Dobj be egy felest, az majd bátrabb szintre emel. Viccet félretéve nem kell izgulni már ez a pár sor amit itt leírtál sejtet esélyeket. Egyetem közelében úgyis rengeteg szórakozóhely, "kávézó" van. Hívd el egyszer angol után
. Előző barátnődnek is meg kellett küzdenie érted? Tudsz valamit
-
Lengyi
aktív tag
Valakinek nőügye, ha már enyémre nem lehet mit mondani. Ne mondjátok, hogy ezért mentem le sörért
Tényleg I_Am-et is rég láttam erre, pedig anno sűrűn megfordult itt
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Zirowe #27212 üzenetére
Ha már mindenképp, ragaszkodsz a virághoz, 1 szál rózsának sokkal több mondanivalója van, mint egy csokornak. A nyakéket meg tartsd meg jobb időkre, akár neki ha majd megérdemli, vagy egy másik szépségnek
No hát nagyon egyetértünk gyerekek, csak a saját problémámban nem talál meg az eszem
Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest