Aktív témák
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8423 üzenetére
Azt se mondtam hogy en 42nek nezlek, foleg a hozzaszolasok alapjan en nem tennelek 30 fele semmikepen
A felnőttlétben az is nagyon jó tud lenni, hogy egy ponton túl megélheted annaka szabadságát, hogy Te döntöd el, mikor dolgozol, és mikor pihensz, józan mérlegelések közepette
Hat peddig nekem eleg nehez ezt osszehozni, nem vagyok pirvat, igazabol avval is megprobalkoztam de lattam ha nem segit senki, akkor mindig az 5let szintjen maradt amit elgondoltam. Igy meg en birok segiteni masoknak, a haver meselhetne, meg talan magamnak is osszekunyeralok egy-ket melot, hogy atmehessek a sajat magam fonokenek.
szadista inkvizítor .Te jo Isten, ne remiszeges, igy inkabb kihagyom a kv-t amit igertel, pedig csak virtualisan vehetnem at.
UI. : Amugy priviben megirhatnad mennyi is van, raneztem a bolgodra, deh nem jottem ra, talan alaposaban kellet volna tanulmanyozni, nem csak belekukantani
Aktív témák
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest