- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Legalább valami jó hír is történik a topikban
Boldogságot
Vigneau: Szerintem ez nagyon sok mindentől függ, hogy így elkalandozik-e egyáltalán és, hogy van-e mersz benne szakítani és marad-e a biztos mellett, vagy beáldozza magát az új ismeretlennek... csak sajnos általában ahogy írtad is a biztos mellett döntenek...
Stalker-2572: néha még az se elég ha látja, hogy te eltökélt vagy és tuti nem változtatod meg a véleményedet róla... egyszerűen némelyik hölgy láthatóan csak a megszokás rabja és már nem az, hogy szereti stb.. csak van
más: Ha már úgyis írok... megmondom az őszintét, hogy nem tudom miért, de az elmúlt 3 napban az osztálytárs csaj akivel ment a szívás sokáig és ugye visszament a régi sráchoz pár hete és sírt sokszor még azóta, de már leszartam meg azt is, hogy a szülinapi buliján összekapott valamin a régiújbarátjával rajtam.... de már több mint 3 hete nem kommunikálunk semmit és nem tudom miért... DE
NAGYON elkezdett hiányozni minden faxságával együtt az egész társasága... és nem tudom miért... illetve azt sem tudom, hogy mitévő legyek...
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külpolitika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest