Aktív témák
-
Norbyte
tag
Sziasztok.
Elmesélek egy történetet, aminek nincs tanulsága, csaknemtudommiafaszvanmost eredménye.
Történt, hogy volt/van egy kapcsolatom (Ő most 28), aminek tavaly nyáron végeszakadt, olyan indokkal, hogy velem nem lehet együtt élni, mert gyerekes vagyok és nem tudom mit akarok. Mondjuk ez igaz is valamennyire (31 vagyok), de hát ez van (1-1,5 évvel a szakítás előtt eljegyeztem, el is fogadta). Na mindegy a lényeg a lényeg, mondtam jó, legyünk barátok. Igen én nem akartam olyan elválást, hogy akkor haragban és nem szólunk a másikhoz, ill feszengés ha éppen találkozunk. (Megj. tényleg nem nem-szeretési/megcsalási dolgok vezettek oda).
Gyakran találkoztunk, beszélgettünk.
Idén nyáron együtt mentünk el Olaszországba nyaralni. 1 hét, repcsivel, bérautóval. Oda vittem amiről álmodott, az Amalfi part. Tök jó volt. Volt minden aminek lennie kell és olyan volt mint annó.
Hazajöttünk, ugyanúgy beszélgettünk telcsin, találkozgattunk, majd ahogy lenni szokott ritkultak a beszélgetések.
Aztán úgy alakult, hogy kimehet a svédekhez munkahelyi csereprogram keretében 1-2-3 hétre.
Nagyon nem akart menni egyedül, mondtam kérdezze meg mehetek e, ha hosszútávra megy, ne legyen egyedül. Mehettem volna tök olcsón, de kiderült csak 1 hétre kell mennie, plusz még a hét közben egy másik városba is át kell repülnie. Így nem mentem vele. Tudom milyenek ezek a kiküldetések, voltam 3 hónapot a németeknél. Ilyenkor nincs ideje az embernek és a kintiek viszik mindenhova.Amíg kint volt sms-eztünk, majd az utolsó nap felhívott.
Jön haza másnap délelött. Mondtam neki lehet kimegyek érte a reptérre (Nálam a "lehet" az "igen", hülye bizonytalan vagyok, istenem). Kimentem, küldtem SMS-t, hogy ott vagyok.
Kijött a reptérről, az előcsarnokban vártam. Kis puszi, és mentünk a kocsihoz. Közben jött egy telefonja, menjek, majd jön. Egy kollégája volt. "Az" is kijött érte. Hozott virágot is. Szzzz, gáz. Innétől olyan gyomoridegem volt és még van is...
Odament és beszéltek valamit, én nem figyeltem őket, a parkolóattomatát intéztem, majd a faszi elment, és mentünk a kocsihoz (hozta a virágát is(becsomagolva)).Látszott, hogy zavarban van, h 2en jöttünk érte. Nem tudta, hogy jön az ürge.
Különben a pasi házas és van 2 gyereke. Egy helyen dolgoznak. Elmesélte, hogy akar tőle valamit, de ő nem akar belefolyni egy ilyen viszonyba.Mondtam neki, hogy hívja vissza, hogy álljon meg, menjen csak vele, hisz én úgyis csak a múltja vagyok, ha akarja ott a jövője. Én nem fogok leállni kettejük közé ha az jó neki.
Egész úton hazafelé mesélt, de én csak azt éreztem, hogy el akarja terelni a gondolataimat "róla". Akármennyire is igyekezett nem ment.
Mikor hazaértünk, montam neki, hogy mondja ami nyomja a lelkét.
Annyit mondott, hogy ő már elmondta mi van.
Hogy a pasi akar tőle valamit. Hogy mikor mi ketten elmentünk Olaszországba majd hazajöttünk a pasi teljesen felszívta magát és ráhajtott és azóta akar valamit.
De ő nem tudja mit várhat tőlem ill mire számíthat a nős, gyerekes ürgétől.
És leszögezte, hogy mikor együtt voltunk akkor csak én. Nem párhuzamosan ment a kettő.
___Na hát ennyi a történet.
A teljes képhez annyit, hogy szeretem őt, mindig is szerettem, de most ha nem is vagyunk együtt, megcsalva érzem magam, de szeretem. És azt szeretném ha boldog lenne.Igen, giccsesen hangzik, de nekem az a fontos, hogy Ő boldog legyen. Valószinüleg ez az igazi szeretet. De rossz érzés ebben a formában.
Egyszer itt olvastam valakitől, hogy annak a legrosszabb, aki "a jobban" szeret. Ez így van.
___
Szemtől szebe, nem tudom kifejezni magam rendesen, olyankor csak hallgatni tudok.
És kurvára unom már, hogy azt mondja minden csaj, hogy "Olyan aranyos/rendes" srác vagy. Ettől még nem érzem jól magam, sőt.
Basszus, nekem az kell, hogy szeressenek, éreztessék szóban, tettel (és bújjanak, azt szeretem nagyon).
Bocs a Wall-of-Text-ért, tudom, menjek el csajozni (na olyat nem tudok) és/vagy nyomjak be (ettől meg nem lesz jobb) inkább itt írtam ki magam.
Tanulság nincs.Nem kívánom senkinek se ezt.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Razer Deathadder V2 Hyperspeed
- 3 AZ 1-BEN magsafe fekete vezeték nélküli töltőállomás 15W
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- AMD Phenom II 965 X4, 8 GB DDR3, 2x 500GB HDD, Nvidia 9600GT komplett asztali PC eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16 GB GDDR6X - 1,5 év gari !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest