- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Nézd meg melyik porton akar csatlakozni (nyilván azon amelyiket beállítottad a megosztó programban). ESS megnyit -> szabályok és zónák konfigurálása -> alul új gomb -> név (amit akarsz) -> műveletnél engedélyezés -> felül helyi gomb -> port hozzáadás (amit a megosztó progiban be van állítva) -> tallózás (betallózod a megosztó progi nevét -> ok -> pc restart
-
Orlin
addikt
Nálam még mindig kajál rendesen a 8-as.A régebbiek max ellenérzéskor kúsztak fel 100 fölé.
A 8 most is 160 Mb-ét eszik. -
meke11
aktív tag
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Van egy médialejátszóm, nem tudom vele elérni a PC-n megosztott könyvtárakat. A PC-n Win7 x64 + ESET SS 7 tűzfal van. Ha kikapcsolom a tűzfalat minden ok.
Hogyan tudnék hozzáférést biztosítani a tűzfalon keresztül a médialejátszónak?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
donmackó
addikt
Akkor nem értem hol a hiba. Letöröltem az eset eltávolítóval safe módban. Újraraktam. Egyedül annyit csináltam hogy az utorrentnek adtam 1 portot a tűzfalon, semmi mást nem állítottam. Ha nincs rajta az ESS akkor nem homokórázik meg játszik hálókártya letiltósdit hanem bekapcs után 10 mp és csatlakozva van a gép a hálózathoz. Kiérti ezt. Esetleg nincs az ESS-nek valami diagnosztikai része?
Kékes525:Nálam is szórakázik az ESS, csak nekem a hálókártyával.
-
Kékes525
félisten
Az ESET 8.0.304.4 64bites magyar verzióját telepítettem Windos 7 64bit alá, teljes uninstallálás és registry tisztítás után.
A következő hiba lépett fel:
Nem tudtam exe és zip filet letölteni, mert 99. valahány százaléknál mindig leállt a letöltés a Firefox 33.0.1 ben. A JDownloader 2b többszöri nekifutással letöltötte, de hibásan, a Windows nem tudta futtatni.1. Kikapcsoltam az ESET vírusvédelmét és a tűzfalát, nem segített.
2. Utána alapbeállítás az összes lapra, nem segített, továbbra sem ment a fileok letöltése (exe és zip).
3. Telepítő elindítása után a javítás funkciót választottam és ez úgy tűnik megoldotta a problémát. Most lekopogom jó. Rendesen tölt a böngészőm és a JDownloader 2.
Mi lehetett a probléma?
Tapasztalt valaki hasonlót?
-
donmackó
addikt
Másnál is lassabb lett a netre csatlakozás a 8 telepítés óta? Nekem a 7-tel szinte azonnal kapcsolódott, most meg 5 percig le van tiltva a hálókártya mire észbe kap hogy hoppá van net. A gépem statikus ip-t kér a torrent miatt, de ha dhcp-re állítom akkor is ez van. Valakinek ötlet?
-
törölt tag
Sziasztok, épp,olvastam az imént itt a környéken,hogy ingyen promót lehet kapni,. ESS 8-ra is akár,. és ezt hol lehet meg vagy beszerezni? és télleg ingyen, vagy valaminek a letétében,. pl,.kell fizetni érte?
-
TIT
veterán
De jó,hogy nem lehet a 7-re ráfrissíteni,most szedhetem le.
-
Orlin
addikt
válasz
Đobostorta #4530 üzenetére
Mondjuk tényleg nem látszik külsőre semmi
De belül változott azért!
-
Đobostorta
tag
Na én is feltettem a 8-asat, de sok újdonságot nem látok benne.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a CCleanert (Piriform) az újabb verzióra de az ESS nem engedi. Megszakítja a letöltést. Valamilyen kéretlen alkalmazásra hivatkozva. ESS 8 van fent, de az elődje a hetes sem engedte a frissítést.
Mit tudok tenni ilyenkor? -
Orlin
addikt
Amúgy mik a pontos változások a régebbihez képest?
-
Orlin
addikt
Rá lehet tolni az angolra?Vagy töröljem előtte?
-
Orlin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest