Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #799 üzenetére
ráadásul akkor anyukámnál is idősebb lennék.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Szegény Balázskánk hogy örülne neki, ha lefeküdne húsz évesen, majd mikor reggel felébredne, majdnem anyámmal lenne egy idős. Kicsattanna az örömtől, hogy ilyen hasznosan telt el az élete, csak mert a mindenható Koncsik véletlen elütötte a számait...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MODERÁTOR
omg, mit hibázok még ma? Lehet pl. zs.balasz.59? sorry
Konscik
ldave ldave ldave ldave ldave ldave
A kabarés fórumon van lkovács nevű mester, ott is mindenki I-nek gondolja a l-t.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
sz.balazs.95
veterán
először én is i-nek olvastam, aztán kíváncsiságból kimásoltam Writer-be, ott jól megnöveltem a betűméretet, és akkor láttam, hogy az egy kis L betű
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #792 üzenetére
Dr Úr, elnézést, kérem legyen tekintettel élelmedett koromra és gyenge elmémre.
köszönöm idave-nek is!Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ezért írogatok ennyit, hogy aztán ne olvasgassátok??? Kutyafáját.
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #790 üzenetére
Dooku gróf SW rajongók kedvéért...
szerk. Ja, benne volt a cikkben ez is.Más
E3-ra van valami Nintendo schedule, mi időnk szerint és hol lehet megnézni online? Csak ennyit szeretnék.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
93 éves korában elhunyt Christopher Lee, brit filmszínész. Rest In Peace, Szarumán
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bagszi_lucas #788 üzenetére
igen, több ilyen is van.
-
bagszi_lucas
tag
válasz sz.balazs.95 #787 üzenetére
Jajj de ismi. Ugyanez a kép volt Pokémonnal
-
sz.balazs.95
veterán
lyaly
-
MODERÁTOR
válasz sz.balazs.95 #783 üzenetére
max. NAC, biztos nem NWC
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz sz.balazs.95 #783 üzenetére
Valószínűleg, mert rajtad kívül még senki nem tette szóvá. Idén nem tudom, mi lesz, de a tavalyi Smash kupa tetszett, izgalmas volt.
-
ldave
félisten
Aha, játék indításától a végéig a lehető leggyorsabban eljutni. Van több kategória:
- Any% : simán csak a lehető leggyorsabban
- 100% : mindent teljesítve, felszedve, megcsinálva
Ezen felül van a tiszta játék, van amikor bug-okat, glitch-eket kihasználva tolják végig, szóval eléggé változatos a téma, évente szokott lenni több nagy verseny is. Érdemes mondjuk rákeresni a tavalyi Super Metroid 4 fős speedrun videóra (spoileres értelemszerűen), de hihetetlen izgalmas volt, alig pár képkocka van az első és második idő között.A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Így van, csak azt a részt darálja le, ami mindenképp szükséges a végigjátszáshoz, a lehető legrövidebb idő alatt. Totál semmi értelme, de van egy szűk réteg, akik versenyt űznek belőle, ki tudja az adott játékot a legrövidebb idő alatt végigjátszani.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #778 üzenetére
Videót majd otthon megnézem, melóban manapság csak ez a fórum jön be és a twitter, lassan minden játékos hírforrás oldalt letiltanak
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Ma reggel olvastam, hogy egyik kedvenc speedrunnerem, Cosmo is ott lesz, de ő azt mondta, hogy őt meghívták, nem volt a Best Buy-os selejtező versenyeken. Szóval ezek szerint lesznek meghívott versenyzők is a bejutottak mellett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nintendo America Championship 2015 - több info... muhaha.
-
-
ldave
félisten
Na, mivel 1 hét múlva E3, pár gondolat, hogy mibe lóg a kezem, igazából olyan nagy várakozásaim nincsenek, a Zeldáról tudjuk, hogy nem lesz kint.
3DS: nagy meglepetést nem várok, aminek örülnék, az a Dragon Quest 7/8 nyugati megjelenés, kell még pár játék, amit sose játszom végig. Szerintem lesz valami Mario játék is még a gépre, talán a 3D Land kap egy folytatást.
Wii U: nagyjából már tuti, hogy a megmutatja magát a Retro új játéka, ami akár egy Metroid is lehet. A Tropical Freeze másfél éve jelent meg, kérdés hogy mellette mennyi idejük volt máson is dolgozni. Az Intelligent Systems-től nem kaptunk még nagy Wii U játékot, talán egy nagygépes Paper Mario előkerül.
De persze bármi jöhet, tavaly ilyenkor még se a Splatoon-ról, se a Code Name STEAM-ről nem tudtunk, azóta pedig mindkettő megjelent már.
-
ldave
félisten
Úgy látszik nem volt elég nagy bukás, akarnak belőle még.
-
ldave
félisten
Régi barátunk, Michael Pachter újra elemében van, pár órája azt nyilatkozta, hogy nem lesz árcsökkentés X1 és PS4 terén az E3-on. Pár perce az MS csökkentette az X1 árát USA-ban 350$-ra. Végülis technikalig nem az E3-on történt az árcsökkentés.
-
bagszi_lucas
tag
gyertek ti is.:d nagyon poén.
-
SzDavid99
tag
A segítségeteket szeretném kérni, topiclakók!
A nyár nagyrészét az Egyesül Királyságban fogom tölteni, így végre lehetőségem lesz pár Club Nintendo tárgy begyűjtésére. Pontosabban lenne, ha volna elég csillagom. Azoknak a segítségét kérném tehát, akiknek vannak felesleges Club Nintendo kódjai, amiket már nem tudnak/nem akarnak felhasználni.
Továbbá van pár cuccom, amelyek eladóak lennének Club Nintendo kódokért.
Részletek pü.-ben!A segítséget előre is köszönöm!
És hogy ne csak a szánalmas kéregetésem legyen a hozzászólásban: ki mit vár az E3-tól? Szerintetek szó lesz a mobilos játékokról is?
[ Szerkesztve ]
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
ViharVadász
őstag
-
boost
addikt
Google App Store: azt hiszem mióta elindult, vissza lehet váltani de mostanában csak 15 perc -ig.
Apple App Store: Év elején vezették be, hogy 2 hétig visszaválthatod, és közben bármennyit használhatod a programot. Ha túltolod (élősködsz) a lehetőséget, akkor idővel jön egy figyelmeztetés, hogy csak akkor válthatod vissza, ha nem játszol vele.
Van még ezeken kívül a Steammel egy nagyságrendű digitális platform? Mondhatjuk akkor, hogy a Steam volt az utolsó?
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Én szerintem a steam librarym több mint a felét visszaadnám, ha élne ez a lehetőség a 14 napnál régebbi játékokra is. Igaz, nagy része különböző bundle-ekből és egyéb akciókból van, tehát sokat nem költöttem, de azért inkább a pénzt látnám a számlámon (hogy utána elköltsem valami másra, amivel lehet, hogy megint nem fogok játszani ).
-
ayo
veterán
szerintem ez a statisztika nem annyira pontos, ha csak azt nézi, hogy ki mennyit játszott a játékokkal evör, mert csak a Steamen vásárolt játékokra vonatkozik a refund és csak az első két hétig.
Csomó játékot osztogatnak ingyen v 1 dollárért amiket sokan csak úgy beaktiválnak, hogy jó ha megvan de nem játszanak vele.
Igazából ez arra lesz jó, hogy amikor kiadnak valami fél kész játékot, akkor gond nélkül vissza lehet kapni a pénzt - eddig csak preordereknél lehetett ezt csinálni, amíg meg nem jelent.
http://jateknaplo.blog.hu
-
sz.balazs.95
veterán
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
2-3 steam-játékom van összesen, mondjuk két óránál többet játszottam velük, tehát 100%-os vagyok. Ha lenne egy nagyobb teljesítményű PC-m, többet is vettem volna (pl Mortal-játékok), de azokkal is ugyanúgy játszanék. Könyvem van inkább rengeteg, ami forgatásra vár, azt igyekszem legfőképp behozni.
-
ldave
félisten
A digitális platfromok között talán elsőként (?) a Steam azzal újított a héten, hogy bevezette a pénzvisszatérítés lehetőségét abban az esetben, ha 2 óránál kevesebbet játszottunk a játékkal a megvásárlást követő 14 napon belül. Ezzel kapcsolatban itt egy statisztika a nyilvános Steam profilok alapján:
A megvett játékok mindössze harmadával játszanak az emberek több mint 2 órát, a maradék kétharmad játékkal még annyit se vagy el se indítják.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Vicces jóslatok az E3-ra, de hátha bejön 1-2...
-
-
ldave
félisten
A Nintendo tagadja az Android-os pletykákat. Most nem rémlik nagyon, hogy szokott-e pletykákra egyáltalán reagálni a Nintendo, de szerintem nem, szóval ez akár igaz is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sz.balazs.95 #753 üzenetére
absolutely
-
MODERÁTOR
Ezen csak Amerikások indulhatnak (Best Buy Áruházakban), nem?
A World Championship kissé túlzásnak tűnik...
A selejtező meg: The initial qualifying round will be held across eight different Best Buy locations in the United States. Those who compete will be playing Ultimate NES Remix's Championship mode, attempting to amass the high score in the original Super Mario Bros., as well as Super Mario Bros. 3 and Dr. Mario.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #743 üzenetére
Hacsak nem valami ilyesmi kijelző lesz... Bármerre nézel, mindenhol történik valami.
-
adalbert1
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #741 üzenetére
A Lego City-nél különböző storyt kapott a két verzió (így annyira nem tekinteném azonosnak őket) - szemben mondjuk egy indie cimmel, ami jó eséllyel ugyanaz.
-
SzDavid99
tag
-
SzDavid99
tag
Rendben, megnézem, mondjuk így videó alapján nekem tetszett a játék.
A Retro City Rampage DX most le van árazva az eShop-on. Erre vártam, mióta vettem Londonban múlt hónapban egy feltöltőkártyát, de azóta már vásároltam vele, így egy fél fonttal kevesebb maradt, mint amennyibe a játék kerül. Arra van lehetőség, hogy "félig" fizessek bakkártyával?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ezt én sem tudom hová tenni, mióta olvastam róla. Realitása lehet, mert ugye ők gyártják a 3DS kijelzőjét is, de ez a fánk alakú megjelenítő, hááát... Nem nagyon tudtam még igazán magam elé képzelni. Lehet, ez is csak valami félreinformáltságból fakadó mendemonda.
-
SzDavid99
tag
Soha nem játszottam még egyik részével sem, de tetszik, hogy amiibo-val együtt is lehet majd kapni.
Remélem nálunk is boltokba kerül majd az NFC kiegészítő+Animal Crossing Happy Home Designer csomag, ebben a videóban nem szóltak a játékról sem egy szót se.
(Úgy néz ki nem veszek New 3DS-t, lesz mire költeni a pénzem. )
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A N alapvetően külön utakon futtatja az asztali és a kézi konzoljait. A legtöbb játék egyedi, még az azonos franchise-hoz tartozóak is külön részeket kapnak mindkét gépre. Az a ritkább, amelyik mindkét gépre megjelent, pl Monster Hunter 3U, Lego city, stb. Inkább a külsős fejlesztésekre jellemzőbb ez, hogy mindkét gépen megjelennek.
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #738 üzenetére
igaz...
amúgy az ötlete tetszett az első résznek, de annyira silány minőségben adták ki, hogy a demó pont elég volt számomra.
viszont egy jó hír, hogy a puzzle and dragons és a mario edition komoly frissítést kap - egyik legjobban játszott 3DS játékom, még a párom is rákattant - szóval annak most nagyon örültem
(#739) koncsik: nekem new XL van
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
Egyébként kinek van new 3DS-e? Tervezitek a vételét? Vagy XL-t? Sok olyan cím van, ami wii u-ra nincs?
-
MODERÁTOR
válasz SzDavid99 #734 üzenetére
F@$£@... Akkor most kell new 3ds-t is vennem... Csak az amiibo miatt megvenni egy játékot, amivel nem tudok játszani, rezgeti a hülyeséglécemet erősen feleségem itt megjegyezte, hogy attól függően, milyen erősen rezgeti, talán mégis van értelme
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Mi lesz a Sharp féle kerek kijelzővel? Azt a pletykát hová rakjuk a konteónkban?
-
SzDavid99
tag
A nyugat is megkapta a tegnapi japán bejelentések nagyrészét.
Az a Chibi-Robo! biztos vétel lesz, főleg, hogy amiibo-val együtt is kapható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #732 üzenetére
Ha jól tudom az Unity és az ahhoz hasonló fejlesztői környezetek segítésével nagyon könnyen lehet a különböző platformokra egyszerre fejleszteni. Támogatott platfromok:
Bár gondolom azért nem olyan egyszerű, mint hogy "Save as Wii U game" vagy "Save as PS4 game"
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz sz.balazs.95 #731 üzenetére
Az AMD mondta is, hogy a Nintendónak gyárt feldolgozó egységeket, csak azt nem mondták el, milyen célra. Valószínűleg asztali konzolba lesznek, csak az nem világos nekem, hogy fogják tudni a handheld-et összehangolni ezzel, mert a kézi konzolba feltételezem inkább valamilyen mobil SoC kerül majd, ahogy eddig is. Létezik jelenleg olyan fejlesztői környezet, ami ugyanazt a forráskódot x86-os és mobilos környezetben is futtatni képes, minimális buzerálás mellett (amilyennek a fusiont is fantáziálják)? A programozás sajnos már egy ideje kikerült a látókörömből.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #730 üzenetére
Az X86-64 a.k.a. AMD64 szinte borítékolható, mivel a többi két konzolban is az van, ráadásul a Nintendo amúgy is régóta partnerségben van az AMD-vel.
Én azt bírnám nagyon, ha Zen alapú lenne a hw.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ahhoz, hogy 2017-ben megjelenhessen, már idén le kellene fixálni többé-kevésbé a szoftver-hardver részét a ketyerének. De számomra az a legfurább ebben a híradásban, hogy android esetén hogy hoznák a két konzolágat összhangba. Ugye egységes platformról beszéltek, de ha az egyik androidos, akkor a másiknak is annak kellene lennie. Még handheld esetén szó-szó, de azt már nagyon kétlem, hogy egy asztali gépre is androidot raknának. Szerintem valamilyen, az eddigiekhez hasonló zárt oprendszer lenne a legjobb egy népszerű, lehetőleg x86-os architektúrára építve.
-
ldave
félisten
válasz sz.balazs.95 #727 üzenetére
A PS3 és PS4 ha jól tudom valami BSD alapú rendszert használ.
-
sz.balazs.95
veterán
én valahogy nem látom azt, hogy nagyon változna a droid, ráadásul 2 év múlva már kint lesz az NX, nem akkor fogják elkezdeni fejlesztgetni az OS-t.
de egy konzolra specializált Linux szerintem sokkal ésszerűbb választás lenne.
-
ldave
félisten
válasz sz.balazs.95 #725 üzenetére
Az, hogy most mi van driodra, egy dolog, Hogy 2017-ben mi lesz, amikor az NX aktuális lesz, már más kérdés.
-
sz.balazs.95
veterán
Az egy dolog, de most nem arról van szó, hogy a felület megtalálható lesz-e, vagy hogy mekkora a hardverigénye.
Vulcan szintű API van Androidra? nincs.
Az OpenGL ES nem való konzolba szvsz. Nem is oda találták ki.Ezzel máris technikai hátrányba kerülnének az X1/PS4-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
AMD-vel még nem láttam andriodos gépet, persze ez nem kizáró ok.
Amúgy az hogy android alapú, az nem jelent kapásból rosszat. Nekem a Nook ekönyv olvasóm is driod alalpú, de nyoma incs rajta a telefonokon megszokott kezelőfelületnek vagy bármi másnak.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
de az NX egy asztali konzol, nem handheld.
de még oda is hülyeség lenne.erre a piacra valami alaposan módosítható, direkt a konzolok igényeire szabható, és nagy teljesítményt biztosító beágyazott rendszer kell.
Az Android az OpenGL ES-sel nem feltétel jó ide, már csak a technikai limitációk miatt sem.
Egy spéci Linux + Vulcan API, AMD APU-val viszont már sokkal életszerűbb lenne szvsz.
-
PHM
addikt
válasz sz.balazs.95 #721 üzenetére
Alig hiszem, hogy ezt meglépné a Nintendo.
Mert ha igen, elveszíthetik a vezető pozíciójukat handheld fronton.
Szerintem.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #713 üzenetére
Még csak viccnek is rossz.
A droid maradjon okostelókban, ahova való.
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #718 üzenetére
Még jön egy 3D-s F2P FPS
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Amire emlékszem a tavalyi e3-ról (ezek nem meglepetések, hanem már beharangozott címek):
Star Fox
SMTxFE
Zelda
Giant robot
Az ipari kamerás/robotos (nem jut már eszembe, hogy nevezték)Nagyobb kaliberű játékról - ami nincs a fenti listában - szerintem még pletyka szinten sem hallottam. Talán a Pokken Fighter-ről pusmogták, hogy idővel átkerülhet U-ra, mást tényleg semmit.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #714 üzenetére
Nintendo-tól egyáltalán várható idén is valami STEAM vagy Splatoon szerű meglepetés? A legtöbb belső vagy N közeli stúdió ismert játékot dolgozik, talán a Retro és a Next Level, amiről most nem igazán tudni mit csinálnak.
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #713 üzenetére
Reméljük hiresztelés marad...
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #712 üzenetére
NEm tudom ki ez a figura, de mindent visz. A marketing csúcsa, imádom.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ma reggel pedig az a híresztelés röppent fel, hogy az NX oprendszere android lapú lesz.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A japán Direct, annak aki esetleg nem látta.
-
ldave
félisten
-
adalbert1
veterán
PC-n (és tableten): Hearthstone - az a baj, hogy ha igazán élvezni akarná az ember, egy rakás pénzt bele kellene önteni, azt pedig nem akarom, így leginkább csak a napi küldetéseket csinálom meg, illetve azon kívül 2-3 meccset játszom
Xbox360: Halo Reach - anno még 5 éve játszottam a Halo 3-mal, emlékeim szerint az nem volt ennyire pörgős/akciódús, ez sokkal jobban tetszik.
GBA: Lost VikingsPS4 vétellel hogy állsz? A Tomb Raidert én is végigjátszottam, szerintem jól sikerült rész lett, de a vége felé már kicsit untam...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nyugi, fórumtársakat nem nyomok fel. Közben látom, legalább tetszik a játék. A furgonról meg szereld le a rendszámot és gyújtsd fel egy erdő szélén. Ne vidd túl közel a fákhoz, ne kapjanak lángra, de a gázolajat szívd le előtte.
-
boost
addikt
OSX használóknak: https://github.com/AaronRandall/Screentendo
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #706 üzenetére
Full bukta, beismerő vallomással.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz SzDavid99 #705 üzenetére
GAME has updated its customers with the news, and says that it is unable to satisfy orders of the Special Edition of the game, which includes the Squid Amiibo
Délelőtt nem vettem az adást, hogy mit akart mondani, de most már így értem.[link]
-
SzDavid99
tag
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #703 üzenetére
azzal amúgy pont nincs különösebben bajom, na meg itt most nem is mennék vele sokra.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz sz.balazs.95 #702 üzenetére
Jézusom. Még történelemből talán tudnék valamennyit segíteni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #701 üzenetére
Mérés, eletronika, PLC, automatika, elektropneumatika, áramkörépítés, stb.
minden, mi szem-szájnak ingere.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz sz.balazs.95 #700 üzenetére
Miből vizsgázol éppen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Magisk
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest