-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi, nagyon kérlek, nemár.
> Te: nálam szarul fut a quake,
> Más: megvettem én is, nálam nem,
> Te: lol biztos hazudok, itt egy teszt, mindenhol szarul fut,
> Más: Szabi itt nem fogunk hazugnak nevezni, lol,
> Te: hát nemigaz, már megint bizonyíthattam.Nem azért vagyunk itt, hogy téged támadjunk, senki nem kötött beléd, chill dude.
Senki sem hitetlenkedett, csak kaptál választ, hogy másnál nem fut szarul. Kész, kb. end-of-topic, aztán lett ebből 10 komment a Switch 2 topikban.
Nem kell semmit bizonyítani, nálad szarul fut és pont. Én szivesen jönnék debuggolni a problémát, de zárt rendszer lévén kicsit nehéz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest