-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
Azért volt sikeres, mert hordozható, ami évekig versenyelőny volt. Mert a gyereknek megveszed és/vagy mert sok felnőtt sem akarja elengedni ezeket a játékokat és maguknak megvették. Ettől függetlenül szerintem kevés embernek volt ez a fő konzolja, azért ez is hozzátartozik a történethez.
Arra leszek inkább kíváncsi, hogy amikor ennyi rengeteg működő switch van, akkor mikor meri elengedni a támogatást a nintendo. Másrészt viszont, ha kijönnek például a családi party játékok a switchre 1.0-ra is, akkor még kevésbé éri meg váltani, de ennyi sok 10 millió játékost nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Nyilván lesznek játékok, amit már a switch 1.0 vas nem bír el, de amiket mi használunk családilag, party játékok, azoknak nincs durva HW igénye. Elméletben még jó sokáig jöhetnek rá játékok.
-
Szabi®
addikt
Zelda Breath of The wild. Először a Switch nekem sem mondott semmit, elmentem mellette, aztán megláttam a játék rétegeit, komplexségét és kellett vennem egy gépet . . .
Sztem a Zeldánál ha nem működne a használt piac, pl egy kártyát csak 1 felhasználó játszhat, akkor abból azonosan annyi ment volna el, mint a Swicthből magából.
A másik haverom a Donkey+Mario-k miatt veszi folyamatosan a Nintendo gépeit. Nálam mondjuk elérte azt a Nintendo a Totk-al, hogy totálisan minden mást félreraktam, még az Elden Ring dlc-t is hajrázva nyomtam, hogy legyen már vége, és nyomhassam a Totkot, veszhessek el a világában.[ Szerkesztve ]
-
NF-
junior tag
Gondolom úgy lett ilyen sikeres, hogy vannak olyan emberek mint pl. én. Engem pl. egyáltalán nem hoz lázba ha 8K-n, 240fps-sel fröccsen a vér. Nekem az a játékélmény amikor Mario a zászlórúd tetejéről csúszik le, vagy dobálja a banánokat a kartból.
Nintendo friend code: SW-6329-0332-2133
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem minden a hardver!
Mondom ezt úgy hogy szerintem is lelpefing hw ügyileg a masina.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest