Új hozzászólás Aktív témák
-
teglasz
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, ugyanis nekem is az a gondom, mint jozsi252 kollégának.
Eddig XP volt Nero 7-el és simán adat-ba kiírtam egy lemezre 3-4 DIVX filmet,
az asztali Panasonic DVD íróm tökéletesen vitte. Most Win 7 64 bitesem van,
és hozzá Nero 9, adatba kiírom a DIVX filmeket és nem játsza le az asztali
lejátszó. Megbolondulok, már 100-féle -képpen próbáltam és egy csomó lemezt
elszúrtam de nem megy. Persze a gépben lévő íróm tökéletesen vissza játssza a
lemezeket. Nem lehet, hogy a FourCC kódok megváltoztatásával van a gond?
Nero Burning ROM-mal meg nem tudom, hogyan lehetne DIVX-et kiírni !?Előre is köszi.
teglasz -
mdk01
addikt
Hali!
Szeretnék ki írni 1db *.iso fájlt dvd-re, és úgy tudom ki lehet írni úgy is, hogy a dvd-n már kibontva az iso fájl tartalma jelenjen meg.
A kérdésem szóval az lenne, hogy nero 7 alatt melyik funkció kell nekem? Mit állítsak és hova?
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
Amur
addikt
válasz
sfdrakex #1345 üzenetére
Az lett,felraktam egy 8.3 ultra verziót,és azzal nincs gond!
Sejtésem szerint egy nem egészen beazonosítható eredetű nero portable cucc kavart be
(gondoltam a telepítés nélküli cucc nem okozhat gondot,tévedtem,valami dll-t szerintem elkavart a common file-okból-gondolom azt használja ha nem telepít semmit..) -
Amur
addikt
üdv! nero 8 micro van fenn.ha audio lemezt akarok írni és behúzom az mp3 fájlokat a következő hibaüzit kapom:
Néhány fájlt nem lehet az összeállításhoz hozzáadni.
Lehetséges, hogy egy dedikált segédprogram segítségével a fájlokat mágis hozzá lehet adni.nem tudná az mp3-t átkonvertálni? eddig tudta? hogy tudom megoldani? köszi!
-
neooen
aktív tag
Sziasztok!
Nero 8-al lenne egy olyan problémám, hogy mielőtt elkezdi írni a DvD-t (burning process képernyő) lefagy úgy fél vagy egy percre, azután elindul és ki is írja a DvD-t! Van ötletetek?
-
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
WIN7-re szerettem volna feltelepíteni a NERO 9.0-ás verziót (gyári lemez másolata), de kb. 27%-nál hibát írt ki, hogy probléma merült fel, s visszavonom-e az addigi dolgokat.Az igen-re kattintottam, a csík 27%-ról visszament 0%-ra, s kiírta, hogy indítsam újra a gépet, majd próbálkozzak a telepítéssel.Elfelejtettem, hogy már a VISTA-esetében is (fél évvel ezelőtt) a NERO honlapjáról letöltöttem a legújabb verziót, s az akkor probléma nélkül települt.Este kipróbálom így is a telepítést.
1.Találkoztatok-e ezzel a hibával?
Korábban is a KIS2010 mellett telepítettem a NERO-t, s akkor is nagyon lassú volt a telepítés, kb 45 percig elszöszmötölt vele.
2.A KIS miatt lehet-e a lassúság?
3. Ha a NERO-t elakarom távolítani, akkor mindjárt a Cleaner Tool-t futtassam le, tehát ne a Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése lehetőséggel próbálkozzak? -
majsztro
tag
Szimulálás nincs bekapcsolva és az az érdekes, hogy az elsőt megírja normálisan, rögtön azután, h rákattintok az írásra, a következő írásnál viszont már az előbbi jelenség jön elő. Ha újraindítom a nero-t az se segít, csak ha az egész gépet, de akkor is csak az 1. lemezt írja meg normál idő alatt
-
majsztro
tag
Olyan gondom lenne a Néróban (7-ben is és a 8-ban is csinálja mostmár), hogy amikor elindítok egy dvdvideó írást, úgy csinál mintha elkezdene írni, de az író meg se nyekken csak kb. 10 perc múlva indul el a tényleges írás. Mitől lehet ez?
-
icons
addikt
Hello!
7es Nerom van, és Nero Express írok ki filmeket. Van egy oyan opció, ami javítja az MPGE4es videók kompatibilitását a DVD lejátszóknál.
Érdemes ezt bekapcsolni?
Köszi!
-
betyarr
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1330 üzenetére
még eddig egyetlen lemezt sem rontott a pio-m
kopkopkop...
ebben igazad van,a puding próbája az evés.feltolom,aztán majd kiderül
-
válasz
betyarr #1329 üzenetére
Hali!
Egy cd/dvd író szoftver csak annyira biztonságos, mint amennyire megbízható maga az optikai eszköz. Ha a 6-os nem rontott lemezt, akkor nagy valószínüséggel a 9-es Lite sem fog. Én is kipróbáltam amikor megjelent, de tényleg annyira le van butítva, hogy egyből le is szedtem, mivel nagyon kevés funkció van benne, illetve hiányoztak olyan dolgok, amik számomra fontosak. Nézd, szerintem dobd fel, aztán meglátod...
(van külön eltávolító eszköz is a Nero-hoz, ha tökéletesen el szeretnéd esetleg távolítani)
Nero General Clean ToolFire.
-
betyarr
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1328 üzenetére
igen azt olvastam hogy nincs túlbonyolítva,de a nero régebbi pörkölői (6-os) is tulajdonképpen kizárólag írásra lettek készítve (1-2 teszttől meg borító szerkesztőtől eltekintve).igazából arra lennék kíváncsi,hogy a 9-es azért sokkal biztonságosabb és megfelelőbb írásra,vagy ha csak írni akarok,akkor a legtökéletesebb a 6-os?
-
válasz
betyarr #1327 üzenetére
Hali!
Nekem a 9-es Lite nem elég, mert annyira lebutított változat, ami nekem nem felel meg. Ha viszont neked az alap dolgok is megfelelnek, akkor nyugodtan rakd fel, mert gyorsan települ, nem nagy és jól használható a legalapvetőbb dolgokra.
Nem hinném, h van hozzá külön ingyenes LS plugin...Fire.
-
betyarr
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1326 üzenetére
sztem nem egyre gondolunk.a full 9-es nero biztos hogy sokáig települ és rengeteg helyet foglal,mert tele van egy rakat sallanggal,amit sosem használnék.amire én gondolok az az ingyenes nero lite.
-
válasz
betyarr #1325 üzenetére
Hali!
Én személy szerint a 8-as szériát javaslom, ugyanis a 9-es, azon kívül, hogy 15 perc mire felmegy, meg giga felett telepít, nem különbözik semmiben a 8-tól(írás szempontjából)
W7 x64 alá is lehet telepíteni a 8-ast, kifogástalanul működik.A Lite verzió(ha egyre gondolunk) azokat nem a Nero adja ki, hogy ezekbe lehet-e LS plugint szerezni, azt passzolom.
Fire.
-
betyarr
veterán
üdv!
még mindig a v.6 a legjobb választás,vagy azért érdemes már váltani a 9-es litera?illetve a litehoz lehet lightscribeot tenni?
köszi! -
Tosee
őstag
Nincs mit!
Azért mert 1 lemezt rontott... az még nem biztos, hogy a progi hibája! Az is lehet, hogy a lemez már alapból gyengébb minőségű volt, vagy esetleg az író nem komálja azokat a lemezeket, esetleg egyéb hiba miatt! Szóval én már régóta használom főként dvd-k írására és semmi gondom vele! Egy próbát megér, aztán ha nem tetszik akkor törlöd és keresel mást! Természetesen nem rábeszélni akarlak a döntés a tiéd! Ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, hogy 1 lemez nem a világ vége, és lehet, hogy akármelyik író szoftver elrontotta volna... Akkor kell váltani / kipróbálni mást vagy hibát keresni amikor már több lemezt rontott az adott szoftver!
-
-
Tosee
őstag
Üdv!
ImgBurn erre a célra is jó! Emellett kiválóan lehet vele cd/dvd-t írni! Magyar nyelv támogatott (az oldalon megtalálod a downloads rész közepe fele... a táblázat tetején, pedig azt, hogy hova kell másolni a nyelvi fáljt) Majd utána elindítod a programot, tools menü / settings / general fül / language: magyar...
cd/dvd törlése: a program indítása után elindul a menü, és ki kell választani mit szeretnél csinálni... kiválasztod az első lehetőséget, majd eszközök menü / meghajtó: lemez törlése!
Választható gyors és teljes törlés is! -
Ayg0
senior tag
üdv
szintúgy segítségre lenne szükségem mint a fórumtársnak egyel feljebb, bár lehet kicsit pofátlan lesz a nero fanok körében erről kérdezni - amiért előre is elnézést
- de egy próbát talán megér.
olyan ingyenes programot keresek amivel gond nélkül törölhetőek az újraírható cd-k, dvd-k.
eddig kipróbált és csődött mondott: ashampoo burning studio
előre is köszönöm
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, tud nekem valaki segiteni? Nemrég azt a hibajelentést kapom, ha megnyitom a Nero Vision-t, hogy
"third party patent activation"
Nem tudom mit tegyek, de nem értem a Nero eredeti, amiért fizettem, most meg azt kéri, hogy töltsem le a 9-es verziót?! Ha valaki tud valamit róla, vagy segiteni annak örülnék!
Sok programot már nem tudok használni a Nero 8-ban, segitség!!!!!! -
jozsi252
veterán
hi
köszönöm szépen segítségeteket most írtam ki burning romal dvd iso végleges lezárás stb... és holnap kiderül hogy milyen lesz köszönöm szépen mindannyiotok segítségét, írok hogy mi lett a végeredmény további szép estét hali.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1313 üzenetére
Igazán nincs mit.
régen 2500+ bartonon 1 giga rammal nálam 1* sebességgel konvertált tehát amilyen hosszú volt a film annyi idő volt kb a konvertálás. Most az x2 4450e -n 2 giga rammal 3-4* sebességgel konvertál de volt már gyorsabb is.
-
jozsi252
veterán
nero expressel írom, adat - - > ADAT DVD-re valamint 4 szeresen írom TDK dvd-t használok már évek óta lemezt pedig lezárom mindig. esetleg burning rom-al kellene írnom?
-
válasz
jozsi252 #1311 üzenetére
Hali!
DVD ISO, egymenetes lemez, végleges lezárás, lassan írni. Ha így sem jó, akkor szinte biztos, hogy az a gond, amiről sfdrakex mester tesz említést a HSZ-ában.
(illetve még egy lehetőség, hogy olyan alapanyagra írsz(mert váltottál esetleg), amit nem "szeret" a haverod asztali lejátszója)sfdrakex
Itt ragadom meg az alkalmat megköszönni, egy másik topic-ban tett segítségedet, konkrétan a ConvertXtoDVD-ről van/volt szó. Kipróbáltam, bevált.
(régebben(tényleg régebben) próbáltam, de akkor nem volt rá jellemző a nagy sebesség, bár akkor is jó minőséget produkált)Fire.
-
jozsi252
veterán
hi
3 dvd-t írtam teli divx el azaz 3x4 film az a baj hogy errort ír ki besem olvassa tuti hogy vinnie kell.
-
jozsi252
veterán
sziasztok
következő lenne a gondom
nemrég raktam fel win7 et és a neroval lenne gondom hogy ugyebár 7 es verzió volt nekem eddig vistán, most 9 es verzió van írok divx filmeket egy dvd-re 3-4 dbot ismerősnek szoktam írni sokat és 3 at megírtam neki nemolvasott be asztalija eget sem mi miatt lehet? amit 7 es verziójú neroval írtam azt beolvasta neki amit 9 essel azt meg nem, mondjuk nekem beolvasta aztis amit 9 essel írtam de akkoris furcsa hogy neki mi miatt nem a 7 es verziójút beolvassa a 9 eset meg nem. szerintetek? neroval lehet gond vagy a dvdvel van vmi?
-
GEPESZ66
veterán
Ha a NERO honlapjáról töltöm le a NERO 9.4.26-programot, akkor az tartalmazza-e a magyar nyelvet? Vagy olyat kell keresnem az interneten, hogy NERO 9.4.26 (magyar).
A „SZOFTVERBÁZIS”-ról letöltöttem a NERO 9.4.26 (magyar)-verziót, letöltéskor így is jött le, de feltelepítés után 9.4.13 szerepel a névjegye mellett..
Ha jól tudom, akkor a 9.4.26-tól WIN7 kompatibilis a szoftver? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1303 üzenetére
Nem warez oldalról töltöttem le a magyar verziót (8.3.6.0), s telepítéskor beírom a serial-t. A serial viszont generált (NERO PREMIUM-kaptam az ismerősömtől), símán elfogadja.Gondolom ha a program nem buherált, s csak serial-t kell beírni, akkor nem gond.
-
-
GEPESZ66
veterán
A NERO 8 működik-e WIN7 alatt?
Települ-e normálisan? -
Dr. Romano
veterán
Nero 8-at használok 4GB rammal Vista HP 64bit alatt.
Olyan hibát tapasztalok, hogy ha elkezdek egy teljes DVD képet létrehozni a vinyora, akkor elkezdi szép fokozatosan feltölteni a ramot és kb. 70%-nál már 100%-osan telenyomja mind a 4GB memóriát és onnastól szinte teljesen lelassul a rendszer a művelet befejezéséig.
Ez miért van és hogy lehet orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest