Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagaran
tag
Sziasztok!
Az alábbi videó alatt szóló szám címét keresném. Régen rengeteget hallgattam de már fogalmam sincs a címéről!
Köszönöm!
+3630-329-56-99
-
Dictator^
veterán
engem ő érdekelne. hátha valaki.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
raggabund az énekes (vagy együttes neve) de a szám cimét nem tudom.
youtubeon nézz rá, vagy nézd meg pár albumát.
Raggabund - Nur Liebe ő az!
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Faget
tag
Sziasztok! Van egy ismerősöm aki megőrjít azzal, hogy van egy szám amit párszor hallott diszkóban és azóta se tudja mi az de mindig hallgatná!
A következő információkat gyűjtöttem össze a zenéről: 4/4-es szinte minden számra rá tudja énekelni.... a következő "szöveget":pabampabampapa....állítólag ennyi az egészs zám se több se kevesebb és mai zene 2008-as talán
Na szerintem ezek alapján lehetetlen megtalálni a számot
De ha valai tudja akkor köszi! -
Reno7
senior tag
Ezt felismeri valaki?
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
ChromeX
addikt
-
karen
újonc
re: a t-home & t-mobile reklámnak a dalcímére lennék kiw!
köcce;) -
VladimirR
nagyúr
ide is, itt talan hamarabb tudja valaki
-
Sirandrish
legenda
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van egy Terenc Hill film, a keményfejű, annak az elején van egy zene, ilyen vidám meg a végén is, a címe szerintem olyasmi, hogy all all run in round, de így sajnos sehol nem találom.
-
zenefan
aktív tag
Hát úgy tűnik hogy ez egy nem hivatalos mix lesz...
Most akkor amit linkeltem Aquaflex minta, annak az 1:07-től kezdődő része hasonlít arra a számra amit te voltaképp keresel? .. és ez után a szám után jött a Blue Jeans? Jól értem? Vagy a keresett számod közepébe belevágták/rámixelték a Blue Jeanst?2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
rien
senior tag
válasz zenefan #4971 üzenetére
Waauuu
Igen ez az Aquaflex!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm!Sorry, hogy hosszú lesz, de próbálok mindent elmondani ami dereng
Szóval az alap nem stimmel, vagy nem egyre gondolunk. Az általad linkelt Aquaflex Promo A1-ben 1:07-től jön az amit én keresek (lehet az eleje is az ennyire nincs bennem a szám, bár gondolom az is az) és ez nem csak hasonlít valamire hanem fix, hogy 100% egyezőségű egy 90-es évekbeli számmal. Gondolom ezt a mix. első hallgatása időpontjából (ami 90-es évek közepe/vége felé lehetett) és a mixben lévő többi szám alapján ami tuti mind a 90-es évekből van. Annyi még beugrott, hogy ez a szám folyamatosan lassul a mixben (lehet így van alapból is a szám vége) aztán egy félgondolatnyi szünet és nagyon gyorsan kezdődik a Blue Jeans: a csaj eldarálja, ha jól emlékszem zene nélkül, hogy Blue jeans baby is all what I like my sexy blue jeans baby for you is alright oh blue jeans baby is all what I like my sexy blue jeans my blue jeans baby és indul a zene ami folyamatosan visszalassul a normál tempójára
Ez a mix nekem egy 90 perces kazin volt még és tuti fordítani kellett a B-re, lazán szám közben csak azt nem tudom, hogy egy vagy több mix volt rajta. De a kazin volt magyar szám is szóval elképzelhető, hogy magyar dj remeke mert a kazin volt a Soho Party - Baby nem kell más és az Alvajárók - Extázis című száma is.
Mégegyszer nagyon sorrry a hosszért, de nem megy a ki a fejemből a szám és így a bővített infó alapján hátha meglesz valakinek[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Kasza08
őstag
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Nyíl
tag
[EBBEN] a videóban 0:35 nél kezdődő szám érdekelne.
SENKINEK SINCS SEMMI TIPPJE?
[ Szerkesztve ]
-
zenefan
aktív tag
válasz littlelion21 #4970 üzenetére
Eddigi nyomozásaim alapján erre hasonlít leginkább.
Remélem elég vígasz lesz.
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
zenefan
aktív tag
No megtaláltam...
Aquaflex - She's Like The Wind (promo A1)Na kiizzadtam, hogy mire hasonlít ez az alap:
-
littlelion21
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi ez a zene a trailer alatt? [link]
-
zenefan
aktív tag
válasz Apollo17hu #4964 üzenetére
Tejbenfürdős fotót már találtam Gabikáról 2006-ból... de szerintem 8-10 évvel ezelőtt a Baby Sistersben nem nagyon fürdőzött ő tejben... max. a pénzben.
-
Vazallus
tag
Üdv,
Nekem annak a dalnak címe érdekelne ami ebben a videoban hallható 0:40-nél. Sokszor hallottam már.[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
htibor
tag
válasz riffffraffff #4954 üzenetére
http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról)
-
R
senior tag
válasz Apollo17hu #4960 üzenetére
Baby Gabi
-
Apollo17hu
őstag
Magyar előadó, klipjére emlékszem csak:
csaj fürdik egy kádban, amiben víz helyett tej van (úgy énekel).
Kb. 8-10 éve láttam, ki lehet az előadó és mi a szám címe?[ Szerkesztve ]
-
R
senior tag
-
MmDorian
őstag
válasz riffffraffff #4954 üzenetére
A refrént leírhatnád, ahogy tudod
-
riffffraffff
csendes tag
En is keresek egy szamot, de csak a dallamara meg fonetikusan a refrenre emlekszem belole.
De a videoklippje ugy ahogy megmaradt. Egy szoke csajszi gitarozik benne, kint a szabadban, meg egy lakokocsi elott(vagy haz mar nem emlekszem pontosan )
Viszonylag vekony hangja van, es tuti hogy ezt a szamot mindenki hallotta mar, mert egy csomo tinifilmben benne volt, csak azt nem tudom melyikekben
1998-2003 kozotti a szam Remelem valaki nagy videoklippguru es levagja mirol vakeralok
Kosz elore is
Ha jol emlekszem a nevet hasznalta, semmi kitalalcio.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
A következő dalt keresem, amiben valami ilyesmit énekelnek:
That's a rush up, never washed up, that's a clean up, no one ever cleans up.Valakinek tipp, hogy mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
qdak
addikt
2 számmal bövult a listám (az utolso 2) help léci
R töbször töbféleképen de a letöltés sikertelen :S
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
htibor
tag
Elnézést az elkalandozásért, de ismét próbálok itt lenni
http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról)
-
R
senior tag
Hi!
Érdekelne ennek a muzsikának a címe: [link]
-
MODERÁTOR
No, utánanéztem.
Végignéztem a Sqeezer diszkógráfiáját, átböngésztem azokat az albumokat, amelyekre a Blue Jeans rákerült (Bravo Hits és egyéb válogatások, mixalbumok), a számokba belehallgattam (amik előtte utána voltak, még azokba is amik 2-3-mal előtte/utána).
Abban az időben Robert Miles - Fable, Imperio - Atlantis, B.B.E. - Seven Days And One Week, Zhi-Vago - Dreamer ezek a számok szinte mindegyik válogatás CD-n rajta voltak.Euro dance, euro house, euro trance lesz a műfaj, évszám 95-96-97 környéke, viszont abból az időből nem találtam She's Like The Wind számot.
Harrrr!!!!
-
ChromeX
addikt
hello! a kérdésem a következö lenne a Roxy-n szokták adni, a szöveg "to the house beat" kb ennyi végig és egy jo kis basszus megy alatta. valaki ráismer?
-
PMT
csendes tag
Helló!
Meg tudná valaki mondani valaki annak a zenének az előadóját és címét, ami ebben a videóban hallható? video
Amire én lennék kíváncsi, az kb. az 50. másodperctől kezdődik, nem pedig arra, ami az elején hallható.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
Help: az elsődleges cél az lenne ha valaki megtudná mondani, hogy ki mixelte a hallható She's like the wind feldolgozást amit a feltöltő is kérdez, de az is nagyon jó lenne ha megmondaná valaki melyik számmal van keverve.
A számról annyit tudok, hogy 90-es évek zenéje. Volt egy nagyon jó mix is amiben ez benne volt, a Sqeezer - Blue jeans című száma előtt vagy után volt, de konkrétan passz, nem ugrik be, pedig nem egyszer hallottam; és valaha meg is volt nekem de hiába keresem nem találom, hogy feltölthetném.[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Hardboy
tag
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
<NewL>
addikt
heló
egy heinekkenes zenét keresek
úgy rémlik ,hogy a reklámban "harcoltak" egy üvegért
valaki emlékszik még arra a reklámra?
thxThere's an app for that
-
Des1gnR
őstag
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
hitman,
őstag
Üdv!
Egy nagyon ismert filmzene (szerintem) biztos tudni fogjátok csak nekem nem ugrik be!
2:07-től lehet hallani a háttérben elég halkan 2:28-ig!
[link]Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
veterán
Nem tud valaki, olyan progit, valami egyszerűt, amivel összelehet keverni pl: 2 mp3 számot...
3njoy the Lif3
-
qdak
addikt
még 1 zene kellene tegnaprol: Pendulum - Fasten Your Seltbelt be bele volt keverve a:
1: bang gang - i like to move it
vagy
2: dj aligator & dr. alban - i like to move it
vagy
3: madagascar - i like to move it
vagy
4: real 2 real - i like to move it
(mert nálam ez a 4 zene kb ugyanaz az alap)
Ndruu bizok bennedஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
veterán
válasz Viktor0610 #4926 üzenetére
igen közbe megtaláltam én is:9 Csak azt hittem először nem ez a szám az, de végig hallgatva mégiscsak ez
3njoy the Lif3
-
MODERÁTOR
-
veterán
Hi all!
Újra hozzátok kell fordulnom, pedig próbáltam google, meg tyutyubb segítségét kérni, de nem boldogulok...
Az egyik szám, amit mostanában játszanak rise fm, roxy --> RAIN FALLS, a másikat a juventuson hallottam tegnap 17:00kor ha jól értettem a GIRL I GONNA MISS U.Tudna valaki segíteni előadó, esetleg szám címekben....
THX!
3njoy the Lif3
-
qdak
addikt
válasz csabika999 #4917 üzenetére
nekem is tecik de sajna nem tudtam megfejteni igy hajnalban
zene @ 0:35ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Aladdin
aktív tag
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Tudja valaki a szám címét 2:10-től? [link]
Kösz."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
piqla
őstag
Udv,
velemenyem szerint fekete a muzsika eloadoja, viszonylag friss szam. Refrenben gyerekkorus, utemre harom vagy mennyi puskaloves hallatszik. Valakinek valamilyen otlete, hogy ez mi lehet? Koszi!
Szereted az állatokat?
-
csabika999
csendes tag
Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy [ebben] a videóban 00:35-kor kezdődő számnak mi a címe?
Köszi előre is!
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Ennek a videónak kellene a tracklistája de a legfontosabb a 0:45nél kezdődő lenne.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
marsu
veterán
Vanessa Williams - Save The Best For Last?
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
KrAt
veterán
Segítsetek, megöl az idegesség
Nő énekli, lassú szám, régebbi szám lehet (sláger rádión szokott menni) és a refrénben ha jól emlékszem crazy face és valami world is .... place (nem jut eszembe, milyen place) ha nem csal az emlékezetem..
Nagyon jó kis szám Ha valakit tudja, örök hálám
-
ALI_G
veterán
üdv.
egy csomószor ment rádióban, de nem tudom mi a címe, azt énekli egy csaj a háttérben vagy előtérben, hogy it's automatic.
valami új mixnek tűnik. -
B€zs€
tag
hello azt szeretném kérdezni h ez a zene alapja meik filben volt ?
„ Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát! ” Blöff
-
senior tag
hali!
Egy számot keresek amit a Visasat3 műsorainak reklámai között lehet hallani.
Arról lenne szó amiben a Jóbarátokat és a Két pasi meg egy kicsi című sorozatokat reklámozzák. Az alatt megy egy szám aminek nem tudom a címét.előre is köszi a segítséget!
Youth hides the key to salvation
-
Eagle16
addikt
-
Oly
őstag
Ennek a ZENÉNEK szeretném tudni az előadóját és a szám címét!
Köszi
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
gamer0101
aktív tag
Upsz! Időközben kaptam "emesenen" segítséget: Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Telóval vettem fel egy rádióból a munkahelyemen ezt a kis részletet, sietnem kellett, bocsássatok meg a minőségért, de ennél jobban nem sikerült! Ugye ismeri valaki az előadóját és a címét? KATT!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest