Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wombation
tag
válasz HDR renderin #3053 üzenetére
Hy!
Nem ez kéne,hanem ami a mostani focis reklámba van
"Lépj a következő szintre"Melyik az a harmónikás zene,ami néha a Roxyn megy?
Ian Carlos?[ Szerkesztve ]
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Volna egy szám amit már rég keresek, de nem sikerült a pontos cimre rátalálnom. Erősen Bob Sinclar gyanús, de nem találtam sehol [link]
-
rien
senior tag
nagyon hálás lennék valaki segítene megszerezni ezt a számot:
Polly is dead - Holly voices
ha jól tudom már nem létező együttes, és amúgy magyarok.......én sehol se találom----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
qdak
addikt
-
peterszky
őstag
Az Olasz Melóban van egy szám, amiben ének is van, (pontosan nem tudom melyik résznél mert régen láttam , talán a végén is megy, amikor mutaják, hogy ki miket vett meg a pénzből) annyira emlékszem, hogy a money szó elhangzik benne sokszor, lehet, hogy ez a szám címe is, de az előadót nem tudom.
What else you gonna do on a Saturday?
-
-
-
addikt
Sziasztok!A mai nap láttam egy reklámot,talán egy dreher sör-t reklámoztak benne a Viasaton(egyik sem biztos)és alatta megy egy zene,ami csak dallamból áll nem énekelnek semmit és elég ismert dallam.Youtube-on nem találtam,ha valakinek netán lenne egy ötlete vagy találkozna ezzel a reklámmal megköszönném mivel nem sokszor van időm tévét nézni.
-
rien
senior tag
Ezt láttad?
Ez az?----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz RoyalFlush #3065 üzenetére
Tipp: B52's - Love shake
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
RoyalFlush
őstag
Áhh, nem. Ezt vagy a 80'-as évek vége felé, vagy a 90'-es évek legelején nyomatta a Music TV. Mintha egy vöröses hajú nő is lett volna a klipben.
(#3069) sonar: Szaknévsor?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Hogy én ezt mit kerestem: [link]
Hátha más isA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #3067 üzenetére
Pötyi erre gondolhatott, de nyilván nem ez, mert ez 70-es évek. (The Equals)
Harrrr!!!!
-
Pötyi
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Keresek egy dalt ..
Egy manusz mintha valami hasonlót ismételgetett volna benne:lou jacque, baby lou jacque
Az MTV-n elég sűrűn ment a klipje, szerintem a 90-es évek eleje tájékán ..
Remélem ismeri valaki! Előre is thx“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Cane
őstag
A vészhelyzet (kórházas) sorozat e heti előzetese alatt szól egy nagyon jó kis zene, amit egy nő énekel rekedtes hangon. Kérem mondja meg valaki ki az előadója+szám címe a dalnak. Köszönöm!
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
cor
őstag
kommentben benne van
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
rien
senior tag
pedig van ilyen szám, ez csak feldolgozás,,,,,,,,,,,,1000% hogy hallottam már
de az a baj, hogy nem tudom miért, de a The joker című szám ugrik be folyamatosan.................és nem tudok elvonatkoztani tőle
pedig van ilyen............és nagyon bosszant, hogy nem ugrik be----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Scorpion
tag
Hi.
A hungarorama zenéjét keresem. Fogalmam sincs, hogy ki a szerző és számcím. Azt se tudom, hogy honnan lehetne beszerezni.
Továbbá a régi képújságok zenéjére lennék kíváncsi. Az összesre.
Youtube-on sok infóval nem lettem gazdagabbVégül a Pannon reklám zenéjére lennék kíváncsi. Arra amiben már a kék virágszerű valami van. http://www.youtube.com/watch?v=8mqS6uO_4Ug
-
Ezt a dalt ismeri valaki: [link]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Amiina
csendes tag
válasz HDR renderin #3052 üzenetére
Dj Inphinity - Tricky Tricky [link]
-
rien
senior tag
Most láttam ilyen nescafés 3:1 nyereményjáték reklámját, abban a Trio - Da da da valami feldolgozása volt
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
HDR renderin
senior tag
[link]ezt a musik-ot kérném! 22 másodperctől kezdődik!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
wombation
tag
Hallottam egy másik Samin számot...
Mi annak a címe?Illetve az új Nike reklám zenéjének címe?
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
-
Ice!?
őstag
Már megvan: Linkin Park - In The End
-
Ice!?
őstag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mi annak a számnak a címe ami a videó alatt fut? Ez lenne
-
dokar
addikt
válasz Scorpion #3042 üzenetére
ezek közül lesz az egyik:
01. DJ Shah feat. Inger Hansen - Don’t Wake Me Up (DJ Shah’s San Antonio Harbour Remix) [Magic Island]
02. Duality - Soul Craters (Original Mix) [High Light]
03. Absolute - Dolphin’s Cry [A State Of Trance]
04. El Cortez - Desert Rose (Original Mix) [Intuition]
05. Frase & Koto - Down To The Wire (Original Mix) [Insatiable]
06. EnMass - Pinnacle (Original Mix) [Istmo]
07. Randy Boyer & Hydroid - Strike Again (Original Mix) [A State Of Trance]
08. David Newsum - Sand Dune [Discover]
01. Thomas Schwartz - Jupiter Calling [Hysterical]
02. Global Experience - Koengen (DJ Shah’s Secundo Vision) [Black Hole]
03. Stone Canyon feat. LDN - Rest Here (Original Mix) [Five AM]
04. Ferdy & Matt - I Am Guilty [Electronic Elements]
05. ANR feat. Cherry - My Love (MST Remix) [Sensational]
06. Sean Summers - Reflections [Magic Island]
07. Heatbeat - Caledonia [Soundpiercing]
08. E-Unit - Nowhere Else (Original Mix) [Curvve]
09. Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix) [Armind]extra - SEXRay
-
Scorpion
tag
Viszont én is keresek zenéket.
Pl.
A hungarorama zenéjét keresem. Fogalmam sincs, hogy ki a szerző és számcím. Azt se tudom, hogy honnan lehetne beszerezni.
Továbbá a régi képújságok zenéjére lennék kíváncsi. Az összesre.
Youtube-on sok infóval nem lettem gazdagabbVégül a Pannon reklám zenéjére lennék kíváncsi. Arra amiben már a kék virágszerű valami van. http://www.youtube.com/watch?v=8mqS6uO_4Ug
-
dokar
addikt
nem tudja vki véletlenül ennek a nótának a címét? meghallgatás
extra - SEXRay
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe, ami a győzike reklám alatt megy? -
kornél1
aktív tag
és az mi, valahogy igy van, eléneklem: egy közeli hely, ide mindig bemegyek, egy jobarát.......xxxxxxx(itt elfelejtettem) ..... a szomszádasszony rámkacsint, együtt jöttünk már megint, vidám a napom ha innen indulok, segitenek, itt mindent megkapok.
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki mi aza fülbemászó jólistmert dallam ami a Dreher reklámban megy az rtl-en?Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
RoyalFlush
őstag
A JetiRulez által linkelt számnak volt discosított változata is, nem? A címe ugyan nem ugrik be, de a dallama ismerős ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
JetiRulez
őstag
Lenne mégegy kérdésem. Haverom szeretné tudni, hogy [L:http:/jetirulez.extra.hu/hangok_zenek/Syberia2.mp3]ennek[/L] a számnak mi a címe.
Kösz.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Én is keresgélnék, mily meglepő Viszont nem tudom, hogy számnak nevezhető-e...tudtommal ilyen némafilm aláfestő zene volt, vagy mi, és igazából csengőhangnak kéne Mármint az eredeti, remélem ismerős valakinek: [link]
Előre is köszönöm
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
-
Az új nescafe reklám zenéje érdekelne. Tudja vki a címét?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
JetiRulez
őstag
Kösszépen.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
qdak
addikt
válasz Viktor0610 #3019 üzenetére
szinte ugyanazok a zenék
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MODERÁTOR
Milyen előadókat írtok szegény JetiRuleznek?
Az első zene a Three drives on a vinyl - Greece 2000, a második pedig a BBE - Seven days & one week.Xiaomi 13T
-
Hardboy
tag
Még egy kérdésem lenne... Tudja valaki mi lehet ez?: [link]
Köszi előre is a válaszokat.
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
Apollo17hu
őstag
Hali!
Keresem annak a számnak a címét, amit egy magyar csaj énekel, mostanában hallottam a Viván. Mintha gitárhangot hallanék, először Zanzibárra gondoltam, de ez nem rock. A refrénben elég sűrűn váltakoznak a magas és mély hangok.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2998 üzenetére
Az a víz az általam már ezer éve nem látott Balaton volt, a magyar tenger...
Így sem segítetek? Ígérem, többször nem kérdezem, csak most utoljára: [link]...
Xiaomi 13T
-
Hardboy
tag
Sziasztok. Mi lehet ez a zene ami a videó alatt szól?:
[Link]Egy csomószor hallottam már, de nem tudom mi ez...
Előre is ezer hála a válaszokért...
[ Szerkesztve ]
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
Brian_RL
aktív tag
Üdv!
3:05-től kezdődik a szám AMIT keresek.
[ Szerkesztve ]
-
Nkboy
senior tag
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest