Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
rien fekve röhög
ezt én is szeretemXmogX: más is kereste és linkelte is...nem tudom Te voltál-e?
akkor is írtam, hogy szerintem Deep Purple - Smoke on water feldolgozás lehet
tudom, hallom, hogy nem teljesen az.........de nekem olyan mintha az lenne csak minden sor visszafelé játszva
sajnos nem tudok gitározni, hogy tutira tudjam állítani, de nekem kísérteties a hasonlóság
ha más szám lenne tuti sokat hallgatta a Smoke on watert az író[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
De4d
őstag
Na igen az az a szám (amit linkeltél) ami nagyon hasonlít, hangulatában stílusában arra amit keresek, ott is kb a zenére épül ugyanilyen rövid dallamra, refrénje azt hiszem nincs is a dalnak, lemegy egy rövid ének aztán megy zene és ez úgy 4x lemegy a számban
Minden jó, ha a vége jó!
-
CYBERIA
senior tag
Sajnos nem.
Olyan spanyolosra kell gondolni.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Zola007
veterán
Hallod-e, 2 hónapja zúg az egyik kollega fülében, de nem bírt rájönni hogy mi a címe.
Mondtam neki, hogy játszon belőle zongorán, hátha meg tudjátok mondani mi az
Mégegyszer 1000x thx[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rien
senior tag
na jó......de termék reklámra gondoltam, sör vagy nem tudom
valami olyasmi dereng, hogy tök sötét a kép és valami fehér/szürke szatén anyagot lehúznak valamiről, de egyáltalán nem vagyok biztos benne----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
CYBERIA
senior tag
Nagyon szépen köszönöm
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest