- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz MrDerekas #39797 üzenetére
és az a vicc, hogy eddig nem láttam ilyet játék közben mondjuk, csak a Windowsban... na, meglátjuk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz MrDerekas #39795 üzenetére
á nem nem, direktbe Displayport kábellel, nincs átalakítósdi (a G-Sync és 240Hz miatt)
kerítek holnap egy DP kábelt, aztán meglátjuk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz MrDerekas #39791 üzenetére
az a vicc, hogy a kábel nem mozog, és egy újraindítás hogy oldja meg a bajt? a monitor is 4 hónapos körülbelül (240Hz-es Alienware), még arra sem gyanakodnék hirtelen, de megpróbálom kitesztelni
-
pohár
félisten
válasz MrDerekas #39786 üzenetére
basszus, melóból én sem látom már megnyitva a képet, pedig direkt visszanéztem még otthon, hogy látszik-e a print screenen
akkor úgy tűnik monitor lesz a ludas... egy áramtalanítást megpróbálok, ha nem oldja meg, akkor lefényképezem telefonnal
batman.... innen én se, ne izgulj
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
sziasztok!
az elmúlt napokban vettem észre, hogy egyszer csak megjelenik a kijelzőm jobb oldalán egy vékony csík, és a kijelzőn közepén van egy töréspont, mintha elfelejtem volna a képet, és a két felet kicsit egymásra csúsztattam volna, és ott torzulnak a betűk is, mi lehet itt a probléma?
az újraindítás megoldja, de na, ha valami hardveres gubanc kezd kialakulni (pl VGA), nem akarom megvárni, míg teljesen megpusztul
valaki találkozott már ilyennel? ha igen, mi oldotta meg a dolgot végül?
-
pohár
félisten
sziasztok!
egyik délután, melóból hazaérvén felpattintottam a fejhallgatót (nem volt kikapcsolva a gép az előző használata óta), elkezdett recsegő hangokat kiadni a cuccos (főleg a magasaknál), gyorsan rádugtam a telómra a fejhallgatót, ott tisztán szólt, rádugtam a PC-re egy másik füles, ugyanúgy recsegett a hang... (mind elöl, mind hátul, konfig az adatlapon)
jól tévedek, hogy megpurcant az integrált hangkártya? sajnos nem tudtam még kölcsönkérni egyet, hogy leteszteljem, azzal minden tiszta-e
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Fractal Resign Ryzen 5600G ITX PC HTPC
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest