Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Hi!
Másik helyre is irtam ugyanezt nézze mér át valaki aki vágja ezeket az adtatokat jók-e vagynem!
AN9 32X (am2) lapról van szó
Nekem ezek vannak a biosban adatok gyárilag mindenkitől kérdezem ezekkel lenne baj valami túl kevés?????????????????? Lehet ezmiatt nem fut stabilan az szekér iszonyatosan sűrűn fagy???
Amd athlon(tm) 64 X2 dual core processzor 4000+
frekvency: 2000Mhz
CPU Operating Speed 2000(200)
Multipler Factor x10.0
External Clock auto
voltages control auto detect
CPU core voltage 1.3000 V
ddr2 voltage 1.85V
nb 1.2 voltage 1.20V
nb pcie 1.2V voltage 1.20V
sb 1.5V Voltage 1.50V
Hypertransport Voltage 1.20V
ddr2 reference voltage -20mV
Ezeken valamelyiken kéne állítanom??????????? MELYIKEN????????????????
Ezt a részét nagyon nem vágom ezért kérek mindenkit segítsen már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Ja ismét újraraktam mindent particionáltam stb. minden marhaságot ismét és határozottan javult a helyzet most már csak ritkán fagyogat de ez már nem érdekel még érlelem egy kicsit és majd jó lesz....
Kösz a szurkolást, igyekszek nem cukrozom minél jobb legyen az anyag....."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz gadamer #3058 üzenetére
Most valami történt egy jó két órája nem fagyott ez talán a vihar elötti csend...
De lehet mostmár megjavulna olyan mint a jó cefre öszeért a cucc.... csak várni kellett vele...
Holnap újrateszem teszek egy újabb próbát akkor majd leírom mi is az error! Nem várom meg hogy újra elkezdjen sz.rakodni!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Hi!
Újraraktam az xp-t csak az alap drivereket és úgyanúgy szopat fagy az egész (egér persze megy szépen csak a többi nem már örülök ha 2 percet kibir nem fagyon)! Alaplapi cd telepítésekor kiirt valami error hibát lehet az a baja! Letöltök az abit oldaláról valami jót hátha jó lesz! Kisérletezés folytatódik! Az biztos kezdek elbizonytalanodni jó vásár volt-e ennyit a régivel sohasem szoptam még nagyon idegesítő kezd lenni!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Hi!
Olyan kérdésem lenne most raktam össze a új gépem abit an9 32x, amd 4000+ am2, fx7950gt, 2x512mb memória 800mhz feltelepítettem rá az xp-t SP2 és iszonyat sűrűn lefagy az egér mozog de azzal vége, változó időközönként csinálja! Miért van ez mit tudtok javasolni mit csináljak neki hogy jó legyen ne fagyon???????? A PCI buszt az istenért nem akarja felismerni kiirja nincs illesztőprogram nem találja az alaplap lemezén talán ez lehet a baja??? Valami hasonlót ir ki ütköző eszközök listályában : Be/kimeneti tartomány 00E0- 00EF-t a következő használja: Alaplap erőforrásai!
[Szerkesztve]"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Acer Veriton N4630G
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest