Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok!
A gépem egy idő után elkezdte azt játszani, hogy az 1. indítás után 5-10 perccel újraindult a gép kiírta hogy nem talál bootolható lemezt, majd a manuális újraindítás után hibátlanul működött tovább. Ezzel még együtt tudtam élni.
Majd egyik napról a másikra nem ismerte fel a hálózati kártyát (utp-ről sem volt net)Újrahúztam a gépet, azóta se hálózati kártyát nem látja, se a drivereket nem engedi telepíteni.
Alaplapi hibára tippelek, van valami módszer hogy leteszteljem tényleg alaplapi hiba-e? Esetleg egy módszer amivel alaplap csere nélkül újra működőképes lehet? (bios reset vagy hasonló)ASRock pro3-m alaplap
Köszi a segítséget előre is!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Megpróbáltam újrarakni a gépemet, de nem sikerült mert formáz után nem látta a gép az ssd-t (ezen lenne a rendszer) szét kaptam a gépet megnéztem a csatikat újra látta a rendszer. Felraktam egy win 7-et. Minden oké de telepítés után a sajátgépben nem találom az "adattárolós" hdd-m. Viszont bios-ban látom.*HDSentinel is látja a HDD-t
Van valami ötletetek? Vagy próbáljam újra-újrarakni a gépet? Esetleg másik csatit próbáljak?
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- HP Elitedesk 800 G2
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest