Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simba86

senior tag

válasz gban #20255 üzenetére

valószínű, hogy a telepítő lett elrontva, mert fat32-re formázta a pendrive-ot a "tool", és ez okozhatta a bajt, mert a következő próbálkozásnál már NTFS volt és gond nélkül felment... nem értem, hogy ez miért volt probléma, pedig ez történt... :F

mindenesetre tényleg köszönöm, hogy reagáltál a mondandómra, mert te adtad az ötletet ahhoz, hogy ellenőrizzem a telepítőt, és amikor megnéztem, hogy valóban FAT32-es fájlrendszer volt rajta, akkor ugrott be, hogy anno NTFS-sel sikerült... :)

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

• Simba86

senior tag

válasz gban #20242 üzenetére

igazad volt, köszönöm! megoldódott! ;)

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

• Simba86

senior tag

üdv emberek!

adott egy laptop.

feltelepítettem rá usb-ről a win7-et, azonban nem akar elindulni...

amikor bekapcsolom, folyamatosan előjön a fekete kép a tetején kurzorral, aztán leáll, 1 mp, újrapróbálkozik, ugyanezt csinálja és megint leáll, és így tovább...(egészen addig, míg hosszan nyomással le nem állítom)

csak akkor tudok bármit csinálni, amikor bedugom az usb-t a telepítővel, és a boot sorrendnél az usb-t jelölöm meg, mint elsődleges bootforrás, ekkor bejön a telepítő és újra tudom rakni, de utána ugyanaz történik, mint amit leírtam, szóval ott vagyok, ahol a part szakad. :F (próbáltam 64 és 32 bitest is!)

vkinek van ötlete? elképzelhető, h az ssd-vel van vmi?

köszönöm a válaszokat előre is! (remélem nem írtam semmi olyat, ami sérti a szabályokat! :B )

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák