Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peterka
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is volt egy kis gond.
Épp játszottam, (Skyrim), illetve vettem fel videóra a játékmenetet, mikor szó nélkül leállt a gép.
Utána már nem indult el egyáltalán, mintha nem kapott volna áramot. A tápegységre gyanakodtam, mert próbálgattam, és mikor áramtalanítva volt a gép pár percig, mikor utána visszakapcsoltam a tápot, és megpróbáltam elindítani, egy tized másodpercre felvillantak a ledek, meg a ventillátorok is pördültek fél fordulatot, de vissza leállt. Próbáltam úgy is hogy kihuzigáltam az extra ház ventilátorokat róla, hátha úgy megy, de nem.
Viszont azért írom ezt múltidőben, mert ezen hozzászólás közben, megpróbáltam megint, és most hiba nélkül elindult teljesen a gép. Lehet hogy csak egyszeri gond volt, de azért kiváncsi lennék, szerintetek is a táp volt-e vagy mi? Fura, mert azért nyáron ugyanez a rendszer volt sokkal jobban is megdolgoztatva, maxon pörgő ventilátorokkal, és sokkal durvább játékok alatt. Fárad a tápegység?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Mac Mini M4 10/10 16GB 256SSD
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- AMD FX-8320 PC (8mag, 16GB RAM, R9-290 4GB DDR5)
- Stalker 2 Limited Edition
- Gaming PC / Ryzen7 3700X / GTX 1080 / 16GB 3600Mhz DDR4 / 250GB m.2, 500GB SATA SSD / 650W 80+ Gold
- Gigabyte 970A-UD3P + FX 8320+ 16 GB (2 8 GB) Corsair Vengeance 1866 Mhz DDR3
- HP Compaq Presario, gyári PC. Hibátlan, szép állapotú.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest