Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluedog
csendes tag
Sziasztok!
A gépem (konfig itt) még szerda este böngészés közepette olyat produkált, hogy elment először a hang, majd full fekete képet adott csak. Újraindítást követően betöltött a rendszer, de 1-2 perc után ismét egy "teli színű" képernyőt kaptam. Két-három újraindítást követően feladtam (hol teljesen fekete, de kaptam full zöldeset, full kéket, stb). Az egér nem látszik, nem reagál semmire sem. Másnap szétszedtem, kitisztítottam (mondanom sem kell teli volt porral, kosszal) és tegnap délutánra sikerült összeraknom. Egészen tegnap estig tökéletesen működött, semmi probléma nem volt vele, aztán ismét megadta magát, viszont egy újraindítás után ismét működött...A nagy kérdés: mi lehet vele a probléma?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest