Hirdetés
- Windows 11
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Windows 7
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huvi00
tag
Segítségét szeretnék kérni. Köszönöm előre is! Adott a setupom: Ryzen 2700 x Amd 6800 16 gb ddr 4 2933 mhz Evga 850 w gold tápegység. Adott konfigurációt használom 3 hónapja. Sok mindennel játszottam az idők során. Semmivel nem volt probléma. GTA v nyúlztam egy 50 órát körübelül. Majd egyszer csak el kezdett ki kapcsolni a gép, de nem indult újra, nincsen jel. Zugott a gép közben, fekete képernyő s ventilátorok furcsák, de lassan hangosabbak lettek egy határig. Igazság, hogy eddig fsp 650 w tápom volt, azt le cseréltem a mai napon. Új tápegységgel is ugyan ezt csinálja. Windows 10 ről 11 re váltottam, tiszta telepités volt. Egyik ilyen gta v le állás után a Windows még sérűlt is, külön az inditási fájt javítani is kelett. Valaki esetleg tud bármi megoldást?
.
-
Huvi00
tag
Kedves Tagok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek ha lehetséges.
Van SSD-m, 3 db további HDD
SSD található a rendszer
Van egy merevlemezem amit nem használ a PC sőt nem is látja, ki szereltem és nem indul el a rendszer. windows 0xc00000e hibát írki.
Próbáltam vidók alapján meg csinálni amit mutatnak azt csináltam.
De nem jó.Hogyan tudnám minél egyszerűbben meg csinálni ?
Esetleg egy rendszer mentés ? vagy valami hasonló ? Gondolom a nem használt HDD-én valami windows fáj lehet ?
Valahogyan egy új boot csinálni ?
Köszönöm előre is a segítséget!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Lenovo M73 mini PC nagy tételben, 50db esetén 14k/db Core i3 4130T 8GB ram 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest