Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibra72
aktív tag
válasz seyboy #11018 üzenetére
Szivesen.
Gyorsabb VGA-hoz nagyobb számítási teljesítmény kell,és a procid bár kisebb frekin járatod,de lehet hogy még így is többet vesz fel mint amit az alaplapod elbír /95W/
Megpróbálhatnád még lejjebb venni a proci frekijét, akkor lehet hogy nem fog lekapcsolni a géped.
És ha már a frekit visszaveszed, a proci feszültségét is csökkentsd! -
Calibra72
aktív tag
válasz seyboy #11009 üzenetére
Elméletben bírnia kellene a tápodnak a kártyádat.6950 max fogyasztása 210W.
Milyen idős a táp?
Sajnos az elektrolit kondenzátorok élettartama nem véges,ha elkezd kiszáradni,és megnő a belső ellenálása, elveszti a kapacitásának egy részét,és kevésbé lesz terhelhető a táp mint új korában.
Ha tudsz szerezz egy másik tápot próbaképp.
Az alaplapod viszont tényleg nem való ehhez a procihoz!
Szerezz be egy jó kis Gigabyte-ot[ Szerkesztve ]
-
vendettta
tag
válasz seyboy #11007 üzenetére
alap esetben sztem bírnia kéne az elite pw-nek! nem rossz tápok azok!
miután a lapod 95wattig támogat...a procid meg 125wattos...ez lehet,hogy nem az igazi így..nekem annó n68c-gs ucc-vel volt ue. Kapott a gép egy Giga ma790xt ud4p-t és fel lélegzett a gép...
ilyen gépet ilyen lappal összerakni... (nem az asrockal van a baj..hanem, ez egy nem igazán felszerelt lap...ha jól sejtem a cpu-z 1000-es HT-t ír...ami szintén nem előny...miután ez a lap annyit tud...
SZERK.:
"(+12v1)+(+12v2)=20-20A. A procinak viszont csökkentettem a MHZ-én mivel a lap nem szerette az eredeti 3700 MHZ-t."ismételni tudom magam..nem a 3.7et nem szerette...hanem a felvett teljesítményt...első körben dobnám alóla a lapot!
u.i:
az n68-c gs ucc-ben nekem egy 555BE 3.8at ment akárhogy feszeltem...a gigában pedig 1.425el 4.1et
[ Szerkesztve ]
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest