Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #32753 üzenetére
Sikerült megtalálni a problémát.
Amit kaptam a videokártyához tápelosztót,nem volt elég dugó a tápon és 1 régi tápkábelt kellett szerválni.
Amúgy az én hibám volt,mert 4+4 (8-pin) ami elvileg a CPU-hoz volt külön a gyártó szerint,az nem engedte a gép bekapcsolását. Szóval a táp védelme nem engedte,mert akkor zárlatot kapott volna a gép.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #32747 üzenetére
Tegnap este még egy próbát csináltam,de sajnos semmi nem történt,utána úgy hagytam mindent,másnap délután (ma) gondoltam megpróbálom még1x..........nagyon ingadozva,de megindult.
Erre valaki tud értelmes választ adni hogy ez milyen jelenség? Ez tápegység lehet vagy az alaplap?
Utána megint megpróbáltam berakni az GTX 1070-et,de azzal már volt hajlandó elindulni.
Én azt gondolom hogy az alaplap csinálja ezt.........vagy nem tudom tényleg.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #32744 üzenetére
Megpróbáltam hogy kiszedem az elemet egy percre és visszarakom,de úgy sem történt semmi. Én nagyon gyanakszom az alaplap meghibásodására,mert bevallom,lehet egy kicsit erősebben nyomtam a videokártya 8 pines csatiját a dugóba. Igaz,megnéztem hogy történt-e valami sérülés vagy egyéb,de nem láttam semmit rajta.
De ha az alaplap meghibásodott akkor tud még utána áramot szállítani?™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest