Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Kezdek kiakadni, ezért sokat segítene pár esetleges tipp.
A történet az itteni 4699-es hozzászólásomnál kezdődött a következő konfiggal: Chieftec GPS-550AB_A | Gigabyte P35-DS3R | Intel Core 2 Quad Q6600 | Crucial Ballistix 2GB 1066 MHz 5-5-5-15 | Galaxy 8800GTS 512A hibajelenség az volt, hogy amint bekapcsoltam a gépet, 2 másodpercig felpörögtek a ventik, és utána leállt, aztán megint bekapcsolt megint felpörögtek stb.. végtelen ciklusban.
A bios nem post-olt, nem pittyegett, nem csinált semmit. Hosszú próbálgatás után biztossá vált számomra, hogy az alaplap halt meg. Garanciálisan ki is lett cserélve, kaptam egy új lapot, egy Gigabyte EP35-DS3-at. 2 hónapig tökéletes volt minden, most viszont hogy visszajöttem a nyaralásból, ismét ezt az elindul-leáll hibajelenséget produkálja. Pontosabban, hazajöttem, még betudtam kapcsolni, de utána elkezdett fagyogatni, restartoltam, és azóta nem indul. A gép nem volt tuningolva.Amiket eddig most próbáltam:
-cmos reset
-3 különböző memória
-másik proci
-egy másik táp (400w-os bluestorm)
-másik videókártyaTotálisan tanácstalan vagyok. Nem akarom elhinni, hogy mindkét esetben csak úgy véletlen ugyan azzal a hibajelenséggel elszállt nálam két alaplap. Ennyire megbízhatatlanok ezek a Gigabyte lapok? Vagy mi a fene ez? Tápom megeszi az alaplapokat?
Minden tippet szívesen veszek, örülnék, ha végérvényesen megoldódna ez a problémám.And all the other voices said, Change your mind , You're always wrong.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- HP Elitedesk 800 G2
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest