Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

tag

válasz Alter #4699 üzenetére

Üdv!

Kezdek kiakadni, ezért sokat segítene pár esetleges tipp.
    A történet az itteni 4699-es hozzászólásomnál kezdődött a következő konfiggal: Chieftec GPS-550AB_A | Gigabyte P35-DS3R | Intel Core 2 Quad Q6600 | Crucial Ballistix 2GB 1066 MHz 5-5-5-15 | Galaxy 8800GTS 512

A hibajelenség az volt, hogy amint bekapcsoltam a gépet, 2 másodpercig felpörögtek a ventik, és utána leállt, aztán megint bekapcsolt megint felpörögtek stb.. végtelen ciklusban.
    A bios nem post-olt, nem pittyegett, nem csinált semmit. Hosszú próbálgatás után biztossá vált számomra, hogy az alaplap halt meg. Garanciálisan ki is lett cserélve, kaptam egy új lapot, egy Gigabyte EP35-DS3-at. 2 hónapig tökéletes volt minden, most viszont hogy visszajöttem a nyaralásból, ismét ezt az elindul-leáll hibajelenséget produkálja. Pontosabban, hazajöttem, még betudtam kapcsolni, de utána elkezdett fagyogatni, restartoltam, és azóta nem indul. A gép nem volt tuningolva.

Amiket eddig most próbáltam:
    -cmos reset
    -3 különböző memória
    -másik proci
    -egy másik táp (400w-os bluestorm)
    -másik videókártya

Totálisan tanácstalan vagyok. Nem akarom elhinni, hogy mindkét esetben csak úgy véletlen ugyan azzal a hibajelenséggel elszállt nálam két alaplap. Ennyire megbízhatatlanok ezek a Gigabyte lapok? Vagy mi a fene ez? Tápom megeszi az alaplapokat?
    Minden tippet szívesen veszek, örülnék, ha végérvényesen megoldódna ez a problémám.

And all the other voices said, Change your mind , You're always wrong.

Új hozzászólás Aktív témák