Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- XPEnology
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- DIGI internet
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Alternatív kriptopénzek Chia farmolás - (HDD/SSD)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
-
IT café
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Egy kérdés: a magyar játékosok melyik chat-en találhatóak? Global 03, vagy nem?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
GTC376
csendes tag
válasz Biciklista #9590 üzenetére
Szevasz!
Csak gyűjtögesd tovább, végre valaki, aki nyafogás helyett tesz is valamitFrom here to eternity
-
Doomgiver
aktív tag
Nekem is momo m van.. de ez a wold egyszerüen sz*r vele... inkább bill... amúgysem igényel olyat h kormánnyal játsz vele... a sok szimulátorjáték után ez nekem csak kikapcsolódás
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
Crowent
tag
Az a helyzet hogy a kormány beállításain kellene valamit állítanom, mert így túlkormányzott az autó. De azt vettem észre hogy van olyan kanyar amit lehetetlen bevenni kormánnyal, némelyik kanyarra tényleg jobb billentyűzet. Multiba esélytelen, 1x hibázik komolyat az ember utána bukó. Singlebe lehet gyakorolni, vagy free roam
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
Biciklista
csendes tag
válasz DeadBullet #9594 üzenetére
Szia! Elnézésedet kérem. Nem szoktam használni a chat-et. Mindig lerakom.
Ha gondolod vegyél fel.További kellemes estét! :-)
Az ég kék a halak vizesek...........
-
DeadBullet
tag
válasz Biciklista #9591 üzenetére
Ma osszefutotunk. Rad irtam, de nem irtal vissza. Multiban talalkoztunk a Condo Row-on amikor mentel a Scirocco ellen is amit fentebb emlitettel.
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
SylarHUN
senior tag
-
Biciklista
csendes tag
válasz tutuhawer #9587 üzenetére
Az általam észlelt dolgok csak a fent említett "játékosoknál volt" tapasztalható.
Elég pofátlan módon csaltak.....nem bug meg ilyesmi.......nem tudom,hogy magyarok e de szerintem nem is igazán lényeges.Egyszerűen bosszantó,hogy nem lehet normálisan versenyezni,a sok csalótól.....bár most kevesebben vannak talán mint anno.....
Nem tudom mi értelme van a csalásnak egy játékban. Addig kell gyakorolni amíg nem megy jól....lehet több idő viszont jobb érzés.......
-
Biciklista
csendes tag
válasz noblem1983 #9586 üzenetére
Nem volt előtte 0-0. Érdekes módon csak ezekkel a "játékosokkal" voltak ilyen jellegű észrevételeim.....idáig.
-
UFO1
senior tag
válasz Biciklista #9585 üzenetére
A felvételnek nem sok értelme van, (egy fotó azért nem árt), mert az EA-t nem érdekli, ha tényleg csalt, tehát rossz autóval nagyon lemaradva is utolér, esetleg elnyom 10 nitrot ahol csak 4-et lehet, a verseny végén kell a report ablakba beírni. Sajnos nem csinálnak velük semmit nem úgy mint máshol pl. itt.
-
tutuhawer
őstag
válasz noblem1983 #9586 üzenetére
így van, meg kell nézni, hogy előtte volz-e sok sofőrös futamod hosszű töltögetéssel. Utána tud jönni láthatatlan bug, én is látom, hogy nem látom az ellenfelet RESTART segít. Amúgy most nem csekkolom le ezeket a srácokat mind, de magyarok?
szerk: ÉNY Mo. 25 C, viharos ÉNY szél, villámlik
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
válasz Biciklista #9585 üzenetére
Ganimedes-t már SG-n is kiosztották meg lehet ki is tiltották onnan mert a Treasure Hunt-ot hackelte meg. Ez is jogtalan előnyszerzés de úgy látom mást is megpiszkálhatott akkor ahogy írod. A többit nem ismerem. Egyébként nem volt előtte 0-0-ás versenyed? Mert ha nem látod az ellenfeledet még rajtnál sem akkor lehet csak a bug és egyébként tiszta bár ha ilyen gyakran megesik akkor már nem lehet véletlen.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Biciklista
csendes tag
Úgy döntöttem,hogy elkezdem az összes versenyt felvenni és aki csal azt jelzem a EA felé. Etikus e vagy sem nem igazán érdekel. De szánalmas,hogy csalni kell ahhoz,hogy nyerjen az illető. Veszíteni tudni kell. És nem szégyen.
Az alábbi urak csalnak. Biztos.
SRBIJA1996 - Sínautó effektus és (jelentős hátrámyból kis térképen nem is látom) egyszer csak a semmiből felbukkan majd 280-as tempónál úgy megy el mintha ott sem lennék. És mindezt egy "ZACK" scirocco-val. És a Volkswagen nincs húzva.
GANIMEDES1995 - Végig hátul lemaradva majd mikor beérek és ő is odaér majd 10 mp-es hátránnyal megnyeri a futamot. És mikor vele megyek mindig ez van.
ORANGEFIVE - Rajtnál eltűnik és mikor mindenki beér ő egyszer csak első lesz.
Szinte mindig ez van ha ő is jön velünk.MAJKELBINDRA - Detto mint "ORANGEFIVE"
Veszem a fáradtságot és kiszűröm azt aki látványosan csal. Mert ugye van olyan is amit nehéz észrevenni.
Nehezen viselem ha valaki inkorrekt,és tönkreteszi a másik "örömét" a saját gyengesége miatt.......[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Igen,szerintem is,de erre nem sok esèlyt látok..................l..Valakinek tapasztalatok G-25-27 kormányokkal a world?????
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
vakond5
őstag
Mivel azt mondta Marc, hogy a második évforduló után kicsivel fogják a Car Class-ok felváltani a Tier-eket (tuniggal fentebbi Class-ba léphet az autó), szerintem lehetséges hogy változni fog valamennyit a dolog...De még mindig azt mondom, hogy úgy, ahogy van, újra kéne csinálni az összes autó teljesítmény-profilját, meg újraírni a statokat, mert borzasztó hogy mivan már...
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
vakond5
őstag
válasz Biciklista #9575 üzenetére
NFSW esetében ne kételkedj semmiben. A Chevelle-emmel 404-504-445 Full Ultra (T1, nem Boost-os) bárhol ott hagyom spanom Ford GT-jét 705-707-650 Full Ultra (T3, nem Boost-os). Persze mikor már 300 felett kell húzni a szekeret, akkor egyértelmű hogy elhagy, mert 303 a vége a Chevelle-emnek.
Másik: Képes a játék ugyanolyan %-ú alkatrészre változtatni a statot.
Harmadik: Két, ugyanolyan verdával (span: Chevelle, én: Chevelle) megtörténik, hogy a kevesebb végsebesség-statúnak nagyobb a végsebessége.
<<< Mind igaz jelen esetben.....
[ Szerkesztve ]
-
beluschi
tag
válasz Biciklista #9575 üzenetére
Szerintem tud annyit menni végre, a T1 Skylinom 389-379-367 stattal megy 299-et. Az állva hagyást nem tudom, de ha nyom egy nitrót biztos.
Homeworld forever
-
Biciklista
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek egy Tier 1 -es GOLF MK1 GTI (404-440-410)
képes e 279 KMH/max-ra és arra,hogy a CAMINO SS JUGGERNAUT-ot (526,498,468) 220-nál szinte állva hagyja. Én egy kicsit furcsállom.http://prohardver.hu/dl/upc/2012-07/28/53122_mjsux2ohrsyq2wcq_nfsw000.jpg
-
gyuszito
senior tag
válasz Crowent #9570 üzenetére
Nen érzem jogosnak ezt a heves lebaszást. Sem a hülyézést. Megfelelõ inteligenciaszinttel az ember felismeri a hangulatjelek, és az offbatétel valódi jelentését. Âm ezúton szeretnék elnézést kérni, ha megsértettelek. Hidd el nem állt szándékomban
szerk.:mennyire? mit értesz ezalatt?[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Crowent
tag
válasz callmeakos #9571 üzenetére
Nem, csak nem szeretem ha valaki ennyire hülye. Ennyi. Nem véletlenül kérdeztem, ha lenne Boostom nem kérdeztem volna, de mivel ingyen szeretnék cuccot nyerni, ezért kérdeztem meg.
-
UFO1
senior tag
Készítettem egy facebook oldalt (kezdetleges tudom, fejlesztés alatt!) aki szeretne képet, videót feltölteni szívesen látott vendég. Így megoldódik, hogy tegyen fel ide vagy máshova fényképet, videót, nem kell külön képfeltöltő oldalra reg-elnie. Aki szeretne részt venni a szerkesztésben, hírek események közlésében (admin jogokkal) különösen megköszönném.
Ui: nem azért lett létrehozva ez a facebook oldal, hogy valamilyen előnyt vagy konkurenciát teremtsen bármelyik fórumnak csak egyszerűsítés szempontjából. Aki nem akar képfeltöltő oldalra menni (ami azért véges) egy helyre beregel, pl. az itteni vagy játékbeli nevével és korlátlan tárhely áll rendelkezésére. Fejleszteni, percre pontos (vagy lehetséges titkos) infókat időhiány miatt úgysem tudnám felpakolni. Aki mégis csatlakozna köszönettel várom.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz Crowent #9562 üzenetére
Ha eddig nem mondta volna senki és esetleg nem láttad volna a mottómat akkor elmondom, hogy az autó önmagában nem elég a győzelemhez mert nem mindegy ki vezeti.
#9564 A Corvette Z06 Carbon Limited Edition most nem kapható a car dealernél mert kivették néhány hete de hidd el elég jól ellép egyenesben.
[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
válasz LamerGyuri #9554 üzenetére
Honlap. Ott vannak középütt az újdonságok, szerintem a GMT-s időhöz hozzá tudsz adni 2-t (mivel nyár van, és a GMT+1-es időnkből +2 lesz). ....és Google Fordító segít ám.
-
csak IGC
tag
Corvette zr1 vagy z06 nemtudom melyik volt de CARBON LIMITED-es volt és elég jól ment, csak azt nemtudom honnan szülte a carbon limited-jét.
Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
Crowent
tag
válasz PR0JECTNR56 #9555 üzenetére
Ennyit az új autóról... Sima alap 2 kulcsos tuning TH Edition, és ott hagytam mint eb a szarát... Nem előre megbeszélt verseny volt, tök random!
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Na, ezeken a játékosokon felül még 4 játékos ott volt. És ők?
szerk: bocs, 5[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9558 üzenetére
Nem tudom mit írtál nem is értem, ott volt Kowa, Kris, Norbi, Rabifox, Káosz, B13, és még 2 ismeretlen (össz. 9-en) csak te nem, 3-4x hívtalak meg kellett kapnod, ahogy a többiek és akkor láttunk volna. Ha váltogatsz a csatornák közt talán meglátunk (PL, RU stb.).
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
group? kit hagysz ki a groupból? Ki az, aki nem annyira fontos. Ha ő nincs a groupdban, én se akarok benne lenni. Lefotózok mindenkit vagy senkit se. Vagy mindenki rajta van... Szóval a cset hiánya a gond, azzal 1 perc alatt 50 játékosról lenne fotó. Nem a te hibád, mondom, a cset... majd magunknak bepótoljuk egyszer, tervezem...
-
UFO1
senior tag
válasz LamerGyuri #9554 üzenetére
Én ezt használom mindent fordít, minden nyelvről, hogy a Crome-on (figyelem előbbit is letölti ha a pipa bent marad) hogy működik alapból azt nem tudom.
(#9556) tutuhawer
Nekem jól sikerültek a képek csak én nem töltögetek (talán majd egyszer), bár sajna benne maradt a menü. Tutu te meg más rétegben voltál senki sem látott, ez van különben hívtalak groupba (7-en voltunk befértél volna), de nem jöttél.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, én akárhogyan teleportáltam és akárhogyan vártam a helyezkedéseket az út közepén, nem akart sikerülni a trükk. 4 játékosról van képem, aki mellettem áll, a többiek meg... lemaradtak. Kattintottam, de hát eléggé olyan lett. Majdnem átléptünk a másik helyre, ahol a körülöttünk levő nemzetközi játékosok nem zavartak volna, de mégse. Ekkor fogtam magam és leléptem a francba inkább. A stadionban különb kép készül, inkább fel se töltöm.
-
PR0JECTNR56
addikt
Teljesült a kívánságom, bekerült a Sesto Elemento a játékba, kár hogy egyelőre nincs annyi boost-om, hogy megvegyen, de ez van.
-
-
vakond5
őstag
válasz muratomi1 #9549 üzenetére
Ki van írva honlapon. Néha azt is nézni kéne
Amúgy én szerencsére a legvégén Marc De Vellis-t találtam meg (NFSW producere). Azt írja a honlap, hogy dupla esély ha őt találod meg, mert ő is kioszt 50db Amazon Gold Starter Pack-et
(vettem azóta egy M3 GTR E46-ot, végsebesség és gyorsulás 700+, kezelhetőség 650 körül van, elég durva gép )
[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
Aszfaltbetyárok előre !!!!!
Tutu , légyszi felrakod , vagy beszúrod a tegnapi képppet ???
Előre is köszi !
odébbb
-
Crowent
tag
válasz DeadBullet #9550 üzenetére
Ez most micsoda? Valaki írja már le plz hogy mit kell beküldeni hova és mit kell keresni???
[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
válasz DeadBullet #9548 üzenetére
HOVA KELL BEKÜLDENI?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
gyuszito
senior tag
válasz noblem1983 #9544 üzenetére
Reményed valóság!
VAlóban az 1M el verettem, és mit ne mondjak...barátom E30-asát már vezettem, de nem éreztem ennyire vadállatnak. Valaki esetleg tud hozzá egy tuti színsort?
Most többnyire alap cuccok vannak benne, (street tuned) Kivéve motor, váltó, gumik, azok ultra tuned, és K,Z,P sorrendben. Így piszokstabil, csak természetesen fajinul ívesen kell vele közlekedni Ajánlom a verdát!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
noblem1983
senior tag
válasz gyuszito #9538 üzenetére
Remélem az 1M coupe-val hasítottál annyira mert akkor mosolyoghatsz ,hogy egy jó autót vettél. Ezért még nem bannolnak ha lecsítereznek mikor valójában tiszta vagy még ha az ellenfélnek jobb is a verdája. Van aki nem tud veszíteni ez ilyen egyszerű és nem magában keresi a hibákat.
-
Doomgiver
aktív tag
Ha eléred a lvl 3 at aktuális még a 600 boost pont?
-
Doomgiver
aktív tag
Nektek működik normálisan a World? Engem mindig kidob server error hibával...
-
gyuszito
senior tag
És most kezdek izgulni. Pár verseny után, sokaktól megkaptam, hogy csaló vagyok.
Pedig soha életemben nem használtam csalást...(San Anfreas Multi Playerben még klánt is csináltam, [NC]-->no cheat) Egy jólsikerült verseny után kivágott fatal errorral, és nincs már időm visszalépni, csak ide megírni ezt a postot. Remélem bannoltak a semmiért vagy csak ledobottNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Tayuya
csendes tag
Arra a Boldog szülinapot kívánó listára engem is firkáljatok fel.
A nevem: Arizu
Köszi! -
-
V.Dave
senior tag
ezt írja ki a mocsadék oldal amikor aktiválni akarom a boostot, már kb 30x próbáltam:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, nfswebmaster@ea.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.21 (Unix) Server at world.needforspeed.com Port 80
Xiaomi mi 8 6/128
-
SylarHUN
senior tag
FELTETTEM az üdvözlő szöveget a Facebook-ra!
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
gyuszito
senior tag
volt 2800 Boostom, és -1 et ír ki... nem tudom megvenni a BMW-t sem... remélem helyreáll még ma...
-
gyuszito
senior tag
válasz noblem1983 #9521 üzenetére
Ez egy másik vas!
Más.: Köszönöm a segítséget! Már veszem is az 1M-et ^^ Még annó megvettem a másikat, ami bent volt, mert kedvelem az autót
-
noblem1983
senior tag
válasz muratomi1 #9519 üzenetére
Az a Sesto Elemento lenne amit úgy sejetenek, hogy a mai spot the devsben lesz A Sesto túl egyedi ahhoz, hogy IGC-s legyen és elég durva T3-as lesz ha próbálják egy kicsit a valósághoz igazítani mert ugye 1000 kg alatt van a tömege ha jól emlékszem egy új típusú a repülőgépgyártásban használt szénszál miatt. Szóval ezeket a fenevadakat először boostért adják.
[ Szerkesztve ]
-
[BB]
csendes tag
válasz gyuszito #9518 üzenetére
Szerintem az M1-el jobban jársz. Alapból kicsit jobb a gyorsulása és a végsebessége, kanyarodás kb ugyanaz, csak kevésbé izgága, ami szerintem nem is baj. Ráadásul jóval kevesebb szaladgál belőle az utakon, és még olcsóbb is
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
-
muratomi1
senior tag
https://world.needforspeed.com/news/article/1148
ez ugye egy Lamborghini Sesto Elemento de csak az érdekel h ingyenes lesz-e vagy igc-ért meg lehet venni?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
gyuszito
senior tag
skacok! ezzel a kóddal megvan a boost az e30 asra. hallottam olyan pletykát, hogy az 1M kicsivel jobb összességében. melyiket érdemesebb?
-
Nagart
csendes tag
Tetszik az írás, de oda kéne írni fölé angolul, hogy "Happy birthday NFSWorld ... to be continued in hungarian language." vagy valami hasonló, hogy tudják, hogy az ott magyarul van és le kéne fordítani... talán leakasztanak majd valami magyar embert a csapatnál, aki lefordítja.
Remélem sikerül feltenned!
Ha nem, én felteszem szívesen. Ahhoz a bejegyzéshez gondoltad, ahol van a kód és a kék year 2 anniversary kép? Vagy jó lesz csak simán az oldalra berakni, ahová mások is hozzászólnak?Marc De Vellisnek is elküldjük külön?
-
UFO1
senior tag
Ide is felteszem mit szeretnék elküldeni, de most reménytelennek látom reggel 10-kor újra próbálom, ha nem megy valaki tegye meg helyettem és valamilyen módon tegye fel ide az írást (a spoiler alatti részt csak) A 2. évfordulós részhez gondoltam.
Előre is köszönöm, ha nekem nem jönne össze mindenképp jelzek ment e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Nagart
csendes tag
Arra a Boldog szülinapot kívánó listára engem is firkáljatok fel, Nagart néven. Köszi
Sylar..., irigykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- ASUS Z790 APEX - 2025.12.01-ig garanciás + válassz mellé procit beszerzési áron
- 2TB SEAGATE SATA3 5400RPM 2.5" HDD (ST2000LM003 HN-M201RAD)
- Motorola Moto G31
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest