Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz bajnokpityu #20020 üzenetére

    A legjobban az duhit, hogy csak ma reggel 3 olyan esetet lattam, amikor rendor a szart is kibuntethette volna az autosbol.
    Az, hogy a Thokolyn rendorauto elott az allo kocsisorbol a csavo gondol egyet es 2 zarovonalon keresztul, buszsavon atvagva nagy gazzal visszafordul az ellenkezo iranyba es a rendor csak turja az orrat.
    Az, hogy rendszeresen van, hogy rendorauto ele megy ki autos az Erzsebet hidon zarovonalon at a buszsavba, majd egyutt vonatoznak az Astoriaig es a rendornek eszebe sincs kivillogni, hogy baratom, zarovonal+buszsav hasznalata?

    Hat megis, mi a joisten fogna vissza az embereket attol, hogy betartsak a KRESZ-t, mikor a szemuk elott szarnak ra. Az elmult fel evben a varosban egyre jobban emlekeztet a kozlekedes a youtubos orosz dashcames videokra. Az egesz varos le van zarva mindenhol, mindegyik autos frusztralt hogy orakat ul a dugoban, nem halad, nehogymar neki valahol meg 5 percet kelljen varni, vagy valaki gyorsabban haladjon tole.
    Sorozatosan latom a nagyon reg piroson valo athaladast, olyan keresztezodesekben lekanyarodast(nyilvan gyorsabb utvonal remenyeben) ahol csak egyenesen mehetne, a buszsav hasznalat mar szinte altalanos.

    DE...a kihirdetett uber trafizas az majd megelozi a baleseteket :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák