Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Fantasztikus azért, hogy egyesek képesek megsértődni szinte személyükben, ha egy tőlük teljesen független személyt írnak le negatívan. Aztán az is tipikus, hogy ha valaki politikussal nem ért a másik egyet, akkor nyííííílván a kialakult két pólusból csakis a szembenálló oldal oszlopos tagja lehet a véleményező. Megfertőzött a XXI. százat ember!
Nekem a te álltalad megemlített emberekkel is van bajom, nem is kevés. És azzal is aki ezt a demens, vén pedofilt jelenleg legjobb eséllyel leválthatná.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
gabor7th
addikt
Valamiért kilőtt az árfolyam, nem tudom mi indokolta.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
sh4d0w
félisten
Szerintem szantsak be a Meta osszes ceget es soval szorjak be a helyuket.
https://www.coreinfinity.tech
-
wolfman
veterán
'az Oversight Board megállapította, hogy egy Facebook-videó, ami tévesen pedofilnak nevezte Joe Biden amerikai elnököt'
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Gargouille
őstag
Teljes mértékben egyetértek veled. Ezt a szellemet már sajnos senki nem fogja tudni visszagyömöszölni abba a palackba és a következményei egyelőre még beláthatatlanok, de az már jól körvonalazódik, hogy - ahogy a történelemben mindig - mi "majmok" ismét kaptunk a kezünkbe egy "csőre töltött géppisztolyt".
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Chiller
őstag
Hehe, sok szerencsét. És tegyünk mindenbe AI chipet, mert az majd segít!
Még pár év és kb. okostelefonnal, alapszoftverrel on-the-fly fog működni a deepfake gyártás. Majd akkor megnézem, hogy védekeznek majd ellene.
#2 markknight
Pont eheti hír, hogy 200 millió $-t loptak el deepfake-el valami hongkongi cégtől. Szerinted ennyi pénzből mekkora botnet meg egyéb hálózatot lehet üzemelni? És meddig?
Amíg te egyet jelentesz, azalatt kb. 100 újat csinálnak.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Mondjuk a reklámokat is igen erősen elkezdhetnék szelektálni, de tudom nem fogják mert abból jön pénz. A minap olyan kamu hirdetést láttam, hogy Elon Musk egy másik csávóval interjúvol, hogy valamilyen hülye appot szedjük le mert abban sok pénz van ha játszol.. (végig AI hang alatta) Nem tudom már hányszor jelentem különböző profilok alatt, nem akar eltűnni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kiszabadult egy olyan szellem a palackból, amelyre nem voltunk felkészülve.
Vagy rossz, potenciálisan szabadságjogokat korlátozó, de egyben hézegos és kijátszahtó és durva beavatkozások nélkül betarthatatlan szabályokat kezdünk erőltetni, vagy elismerjük, hogy ezzel a jelenséggel együtt kell már élnünk és próbálunk a gyakorlatban védekezni ellene.
Eközött a két pólus között kellene valamilyen középutas megoldást találni, ami rettenetesen bonyolult, gyakorlatilag a téma képlékenyesége miatt jól megoldani lehetetlen.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest