- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen routert?
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Rick4
félisten
Arra kellene inkább gondolnod amit feketén- fehéren leírtam, vagy a Te kasztodban egy mondat elejét és végét nem együtt szokták értelmezni?
Ezt írtam:
Ugyan nem szoktam kék számokat hívni, tehát nincs sok infóm. Ezzel elmondtam mindent a saját tapasztalatomról, se fölényeskedés, se más nem volt benne, hogy fölényeskedhetnék, ha előtte leírom, nincsen infóm a dologról, tehát ebben a témakörben rögtön alád helyezem a tudásszintemet?? Beteges még a feltételezés is, hacsaknem más okból nem érted amit írok... Utána meg arra kérlek, mutass már pár példát, mert a tapasztalatlanságom okán ilyennel még nem találkoztam... ha Te ezt nem annak veszed, aminek minden kétséget kizárólag elsőre is érthető, asszem nem tehetek róla..
Viszont a legjobb, ha most szépen be is fejezzük a beszélgetést, nem kívánom kommentálni az "érzékenységedet", köszi, akkor majd más elmondja a tapasztalatát, ha már világosan leírtam, nekem nincsen.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple TV eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest