- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
massaf
csendes tag
Hello!Az imént megprobáltam húzni a csavarokon,sikerült is úgy gondolom nem húztam túl őket de amikor elinditottam és lefutattam volna egy win7 élményindex tesztett elöször teljesen bezöldült a kép ,újrainditottam majd ismételten lefagyott!Mi lehet a baj?Úgye nem sarkaztam le?
-
massaf
csendes tag
válasz patex1983 #4478 üzenetére
köszönöm!Tehát akkor mehet azokba a kis alkatrészekhez is?Igazából én átlósan húztam rá és csak addig amig ment tehát nem erőlkődtem csak addig húztam amig simán ment!Jól szabályozza annak nincs baja!
Honnan veszem észre ha lesarkaztam?Azt egyből látni vagy csak egy idő után jön ki?
[ Szerkesztve ]
-
massaf
csendes tag
Hello!Segítene valaki ,hogy hogyan pasztázam újra az ati eah 4770 formula videokártyám?
A problémám az ,hogy leszedtem a gyári ragacsot és egyszerűen ujrapasztáztam a magot!Sajnos ez után nem tudom hűteni mert felmegy 80 fokra és ez eddig nem volt,tehát csak romlott a helyzet!Valaki tud valami ötletet ,hogyan tudnám ugy pasztázni ,hogy az tuti legyen?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tippmix
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS ROG Ally
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox Series X|S
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest