- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
jerry311 #28481 üzenetére
Fel van csatolva, a felhasználói fiók látja. Rendszergazdaként indított program nem látta
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System EnableLinkedConnections 1 ellenére sem, de most felcsatoltam rendszergazdaként is és akkor sem jön létre az ikon (public desktopra), ha csak a betűjel van benne. -
Visormail
addikt
Sziasztok!
Ha GPO-ból csinálok egy parancsikont az asztalra, ami simán a C:\-ra mutat, akkor megjelenik és működik. Ha egy felcsatolt hálózati meghajtó betűjelét írom helyette pl P:\, akkor viszont létre sem jön a parancsikon. A hozzáférési név/jelszó fel van véve a hitelesítéskezelőben. Az eseménynaplóban nem jön létre hiba a GroupPolicy kategóriában. Ilyennel találkoztatok?
-
I02S3F
addikt
Aggódtam, hogy hogy tudok úgy Windows szerverrel gyakorolni, hogy a hálózati beállítások jók legyenek. (A labor legyen szeparált). Szerencsére az oktató bemutatta a szükséges beállításokat!
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Adott egy gmail alapu, vallalati, egyedi domaines mailcim, ami pop3 alapon elkezdett par hete nem mukodni. (Outlook 2016)
Ebben az idoben az otthoni ugyanilyen SW kornyezetben levo gep is ezt csinalja.
Azt irja, helytelen felhasznalonev vagy jelszo.
Jelszocsere volt, nem segitett.
Az az erdekes, hogy a mellette levo, ugyanebben a domainben levo, szinten pop3 alapu mailcim meg azota is vigan megy.Webes feluleten belepve nem latszik semmi szokatlan.
Mivel nincs ott semmilyen admin jog, nem latok logokat, semmit, csak hogy szar.
Gondoltam ra, hogy a 2016os office esetleg outdate, de akkor miert megy a masik fiok?
Van otlet, merre menjek?
-
válasz
kraftxld #28470 üzenetére
Direkt nem szeretném senki üzletét rontani, azért nem mondom meg a konkrét céget. Pláne, mert jó eséllyel nem 1 emberrel dolgoznak, így a többiekre nézve nem biztos, hogy igaz lenne az elégedetlenségem. Elméleti bohócokra nincs szükségünk, mert ha betartanánk mindent, amit előirányoz, akkor nagyjából senki nem dolgozna tovább se nálunk, se a cég másik területén, mert mi a dokumentációt írnánk, a cég meg megállna.
Ha valaki beletrafál, akkor majd választok egy smiley-t innen alulról!
-
Sziasztok! NIS2 felkészítésre keresek céget, de ezúttal olyat, akivel lehet is haladni, méghozzá gyakorlatias alapon. A követelmények:
- Ne csak annyi legyen részéről a munka, hogy megdob 150 darab kitöltendő dokumentummal hetente, meg egy hatszáz oldalas GAP analízissel, konkrét kérdésre pedig csak egy RTFM választ ad.
- A dokumentumok nagyrészét neki kellene kitölteni, mert arra helyben egyszerűen nincs kapacitás, hogy heti több órában dokumentáljunk, száz oldalakat olvasgassunk, és mellette a napi munka is meglegyen.
- Legyen képes a KKV valóságban mozogni, és ennek megfelelő gyakorlati intézkedéseket megfogalmazni. A cél a minimum megfelelés, perfekcionistákkal már tele a padlás.
- Ne kérjen el havi egymilliót...
Ha van bevált cégetek, legyetek szívesek és osszátok meg itt, mert a mostani vállalat csak az időnket viszi, meg az idegszálainkat roncsolja.
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F #28466 üzenetére
Sajna van egy hátránya, ha töménytelen mennyiségű videót néz az ember. Az elmúlt 3 napban napi 4-5 órát toltam. Ebben persze benne vannak a szünetek is (25 perc után 5 perc, 4x25 perc után 15 perc [pomodoro])Mára kipurcantam. Idegesít a monitor, meg nem tudok odafigyelni.
A chat gpt írta, hogy napi 2-3 óra elég. Hát nem hittem neki. Igaza volt
-
I02S3F
addikt
-
-
sebixxx
tag
válasz
kraftxld #28415 üzenetére
Szerintem ez elég erős kijelentés, hogy a Comptianak zero értelme van.
Én már 3.5 éve dolgozok Dublinban az AWS-nél mint Datacenter Technician és pont, hogy a Comptia A+ és Network+ segített megadni azt a tudást ami elég volt az interjúhoz és, hogy egyáltalán szóba álltak velem.
Nulla tapasztalatom volt egyébként.
Amúgy pl itt Dublinban rengeteg IT-s munkánál látni a Comptia-s képesítéseket mint plusz! Én egy teljesen kezdőnek bátran ajánlom a Comptia A+ és Network+ amik egy nagyon jó kis alapot adnak!
A+ az mindenből egy picit tanít, annyit, hogy legyen egy kis fogalmad a dolgokról, hardware, Networking, Cloud, Security, Oprendszerek stb. A Network+ az meg ugye a Networking-hez ad egy jó kis alapot ami nagyon jól jön kb bármilyen terület a cél. -
I02S3F
addikt
válasz
Döglött Róka #28460 üzenetére
Köszi!
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F #28453 üzenetére
Sajna nem találtam server+ képzést, csak vizsgakérdés sort a Udemy-n. Úgyhogy egy sima, de jó értékelésű win server 2019 képzést kezdek meg.
*
Azért 2019, mert leendő munkahelyemen biztos nem a legfrissebb win server van! Meg, ha ezzel elkészülök, akkor majd nézek win server 2022 tréninget is
!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Leginkább ideillik témában, amit írni szeretnék nektek!
A comptia Network+ képzést csinálom és nagyon érdekel! Ma 3 órát toltam! Úgy látom van belőle Could-hoz és Linux-hoz is változat! Remélem a Udemy-n ezek fenn vannak!
És perszer server változat is van! Jól fog jönni az új munkahelyemen!
Állásinterjún sokmindent válaszoltam meg jól azért, mert ezt a képzést elvégeztem! (Core1 és Core2).
-
Tuib
aktív tag
válasz
Visormail #28451 üzenetére
Áhh igen, szóval megnéztem, az a helyzet, azért nézte Delimiternek, mert a fix pozícióval bíró paraméterek közt ez a második, és a ($_) külön parméternek nézte. Ezért a Path csak az utolsó \-ig volt paraméter, majd jött még egy neki a ($_) és ezt már második paraméternek nézte, és mivel nem volt megadva a típusa, ezért pozíció alapján sorolta be Delimiternek, de bóvebben itt: [link]
Illetve még egyszerűbb is lehetne, ha az import-csv -path paramétere elfogadna wildcard-ot is, de sajna nem
-
Visormail
addikt
Próbáltam amúgy Fullname-el is, csak nem akart össze jönni azzal sem. Így ahogy te írtad tökéletesen működik és tovább is tudtam adni exportra.
Get-ChildItem *.csv | ForEach {Import-Csv -path $_.Fullname -encoding "windows-1250" | Export-Excel "$_.xlsx" -BoldTopRow -AutoSize -TableStyle Medium1}
Szuper, köszi a segítséget. Kész van a bárhány csv-t egyszerre excellé alakító script. -
Visormail
addikt
Most nézem, hogy van powershell topik, de nagyon halott.
Ezzel a paranccsal be tudok olvasni csv fájlt
Import-Csv -path T:\Temp\a\2025\XSAreport250102.csv
Sz�mlan�v : System User
Sz�mlaazonos�t� : -
Sz�mlat�pus : 0
Sz�ml�l�: �sszes fekete m�solat �s nyomtatott lenyomat : 162
Sz�ml�l�: �sszes sz�nes m�solat �s nyomtatott lenyomat : 21
Korl�t: sz�nes m�solatok korl�tja : 16000000
Korl�t: felhaszn�lt sz�nes m�solatok : 0
Korl�t: marad�k sz�nes m�solatok : 16000000
Sz�ml�l�: �sszes sz�nes m�sol�si lenyomat : 0
Alsz�ml�l�: sz�nes nagy m�ret� m�sol�si lenyomatok : 0
Korl�t: fekete m�solatok korl�tja : 16000000
Korl�t: felhaszn�lt fekete m�solatok : 0
Korl�t: marad�k fekete m�solatok : 16000000
Sz�ml�l�: �sszes fekete m�sol�si lenyomat : 0
Alsz�ml�l�: fekete nagy m�ret� m�sol�si lenyomatok : 0
Korl�t: sz�nes nyomatok korl�tja : 16000000
Korl�t: felhaszn�lt sz�nes nyomatok : 21Viszont ha egy mappában lévőket kilistázva próbálom neki beadni, akkor nem olvassa be őket:
Get-ChildItem *.csv | ForEach { $_.Name | Import-Csv -path T:\Temp\a\2025\($_) }
Import-Csv: Cannot bind parameter 'Delimiter'. Cannot convert the "T:\Temp\a\2025\XSAreport250102.csv" value of type "System.IO.FileInfo" to type "System.Char".
Import-Csv: Cannot bind parameter 'Delimiter'. Cannot convert the "T:\Temp\a\2025\XSAreport250203.csv" value of type "System.IO.FileInfo" to type "System.Char".
Import-Csv: Cannot bind parameter 'Delimiter'. Cannot convert the "T:\Temp\a\2025\XSAreport250303.csv" value of type "System.IO.FileInfo" to type "System.Char".Erre van ötlet hogyan lehetne megoldani?
(A karakterkódolás most nem érdekes, azt -encoding "windows-1250" kapcsoló megoldja, a csv tartalmakat pedig az Export-Excel parancsnak adnám tovább ha sikerülne beolvasni.) -
Visormail
addikt
Hello. Tudtok róla valamit, hogy mi történt a https://admx.help/ oldallal? Connection timed out már nem tudom hány napja, de rákeresve nem látom, hogy mások írnának róla.
-
bolvar
senior tag
Üdv
Volt már talán korábban ha igen bocsi
Létezik andoidra ingyenes mdm megoldás 100 kliensig?
50-et találtam, bár szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban is
Köszi a tippeket!
bolvar -
JohnnyX
őstag
válasz
DopeBob #28425 üzenetére
Egy ESP8266 meg egy BME280 szenzor. Olcsó (Aliról szumma 2500Ft kb), és működik.
Thingspeak-re megadott időközönként adatot felnyom, szép grafikonon követhető. Riasztás mehet g-mailes címről is, vagy telegram üzenet telóra.
Itt fent van minden hozzá. -
pn4hvq
senior tag
válasz
Rinocerosz #28439 üzenetére
Ha a BIOSban sem 100%-os az usb-s billentyűzet, akkor nem fog segíteni rajta a Windows telepítése sem.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
sanzi89 #28438 üzenetére
Érdekes módon így is kihagy náhány billentyűt ha úgy tartja kedve. Viszont csökkentett módba sikerült valahogy megoldani, hogy újra számokat írjon.
Teszek egy kisérletet win újra telepítéssel, de szerintem ez alaplap hibás lehet mert néhány usb port is szenved nagyon. A töltő csati is.... kalap ***r.
-
sanzi89
addikt
válasz
Rinocerosz #28437 üzenetére
Szedd ki vagy csatlakoztasd le a beépített billentyűzetet és próbáld meg csak külső billentyűzettel.
-
Rinocerosz
őstag
Érdekes mert ott is olyan mintha valami tiltana. Például azzal be bírok jelentkezni a gépbe, de utána hol működik - hol nem.
Ráadásul néha nagy betűt ír és a felső számsor használatakor nem a számot hanem a speciális karaktert irja.
Beragadó billentyűzetet néztem, de elvileg nincs gond.Nagyon érdekes ez a hiba és azért is mert a biosba is gondja van. Lehet valami alaplapi hiba lenne ez?
-
válasz
Rinocerosz #28435 üzenetére
Külső billentyűzettel mi a helyzet?
-
Rinocerosz
őstag
Szasztok.
Van egy lenovo laptop aminél nem működik a billentyűzet vagy legalábbis úgy tűnik.
Mikor belépek a biosba és megpróbálok bármit csinálni 2-3 lépésig semmi baja majd elkezd minden lenyomáskor sípolni, de nem működik a billentyűzet.Kiszedtem, az cmos-t, akkumulátort, hdd-t... mindent, de semmi folyton ez a hiba.
Viszint a F9 gomb működik az F10 is és 2-3 mp-ig minden más gokb is.
Valaki találkozott már ilyennel? -
bolvar
senior tag
Üdv
Nis2 nem tudtok-e tanácsot adni, állítás szerint csak role based jogcsoporti kialakítás(file szerver) megy át minden más nem, ez valid állítás vagy nagyottmondás?
Köszi a segítséget!
bolvar -
bolvar
senior tag
Üdv
Lehet túl perverz igény de hátha valaki járt már hasonló cipőben, én értelmes leírást nem találtam.
o365, noreply címmel kellene kimennie az admin centeren felvett kontaktoknak email.
Shared mailbox nem játszik mindenhol azt írja de ahhoz nem tudok kontaktot hozzáadni.
Sima terjesztési lista lenyelné ezt?
Köszi a tippet!
bolvar -
efemm
tag
válasz
DopeBob #28425 üzenetére
Van Okos Otthon / Smart Home topik.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, valakinek tud esetleg ajánlani WiFi-s hőmérsékelt és páratartalom mérőt, ami tud riasztást küldeni, vagy ez megoldható a hozzá tartozó APP-al?
-
I02S3F
addikt
válasz
Szakbarbár #28423 üzenetére
Köszi neked is!
szerk.: Legalább a fizu elfogadható?
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
I02S3F #28422 üzenetére
Én még hozzátenném a virtualizációt (VmWare, HyperV) bár ma már minden a Cloud-ról szól, de azért találni on-prem szervereket is szép számmal.
A kollégákat is megkérheted, hogy ha van idejük akkor mutassák meg miket csinálnak, hátha valamelyik feladathoz kedvet kapsz.
Ha megfogadsz egy tanácsot, tanulj bármit is, azt nem tudják elvenni tőled.
Ne ess abba a hibába mint én, hogy PC és szoftvertelepítő robot válik belőled. Nekem most 8 év után a napi munkám 30-40 százaléka, emailezés, Excel táblába adatbevitel, eszköz rendelés, és egyéb olyan adminisztratív munka amit kb a Zsuzsika meg tudna csinálni a titkárságról, stb. Semmi szakmai kihívás nincs benne. Viszont fejlődni meg nincs időm, mert annyi munka van, hogy folyamatosan túlórázni kell és munkaidőben még oktató videókat sem tudok nézni amire figyelni kell. -
jerry311
nagyúr
válasz
I02S3F #28420 üzenetére
Ha használtad a tudást, amit bármelyik online képzésen szereztél, akkor már nem volt haszontalan az időtöltés.
Ahogy írták, mindenre van kereslet, van amire több, van amire kevesebb, van amire máshol, mint ahol most dolgozol.Mellesleg jól érzem magam ebben a poziban.
Ez veszélyes, mert ez nyilván egy kényelmes helyzet, de egyben gátolja a fejlődést is.Illetve ott a másik fele is: Az a bajom, hogy munkahelyen ilyet egészen biztosan nem bíznának rám, a képességeim miatt.
Ez is abba az irányba mutat, hogy előbb utóbb váltanod kell, ha nem sikerül meggyőzni őket róla, hogy többre is képes vagy. -
I02S3F
addikt
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
I02S3F #28418 üzenetére
Ha tanluni akarsz a gyárban, én a helyedben kérnék minnél több helyre read only hozzáférést (szerverek, Azure, M365, Intune) megérteni a konfigokat, majd megcsinálni pár szimpatikus Microsoft vizsgát.
Utána feldobhatod, hogy segítessz a többi csapatnak, vagy továbblépni másik helyre. -
I02S3F
addikt
válasz
kraftxld #28417 üzenetére
Kicsit püföltem a chatgpt-t és ő a windows szervereket, az m365-öt (később az azure-t) ajánlotta. Ezeken belül lehet automtaizálni, és egy kis security).
Az a bajom, hogy munkahelyen ilyet egészen biztosan nem bíznának rám, a képességeim miatt.
Szerintem folytatom a windows szerverrel!
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
I02S3F #28416 üzenetére
Helpdesk alatt mit értünk? Ez is lehet ezer féle, max password reset-ről indulva elég komoly L1-L2 troubleshooting-ig.
Ha inkább a Windows megy, akkor be lehet húzni az Entra ID-t, M365-öt, egy kis security-vel automatizációval fűszerezve, pici Azure-al, aztán továb lehet lépni.
-
I02S3F
addikt
válasz
kraftxld #28415 üzenetére
Köszönöm a választ! Nem is tudom hasznosítani az ott tanultakat? Munkahelyen jött már szembe pár dolog, amit a comptia-ban láttam.
Picit át szükséges gondolnom, hogy mit akarok. És a képességeimet is figyelembe venni, mert próbáltam betanulni a Linux lelkivilágába, de valahogy nem ment, valahogy nem értettem a dolgokat!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Udemy csináltam Comptia core1 és core2 kurzust. Most a network+ kurzust csinálom. (Csak nézem, nem akarok belőle vizsgázni).
Jelenleg helpdesk-eként dolgozom. Tudnátok kicsit iránybaállítani, hogy mit érdemes még tanulni? Esetleg jobb topicba tudtok irányítani? A cél, hogy az informatikai, hétköznapi hibákat el tudjam hárítani, beleértve a nyomtatókat, akár a telefonokat is.
-
Probalok domain verificationt csinalni MS Entra-ban TXT rekorddal. Nem sikerul. ("Verification failed"). Az egyik lehetoseg, hogy:
Make sure the domain name isn't already in use in another directory. A domain name can only be verified in one directory. If your domain name is currently verified in another directory, it can't also be verified in the new directory. To fix this duplication problem, you must delete the domain name from the old directory. For more information about deleting domain names, see Manage custom domain names.
Namost - honnan tudom kideriteni, hogy valoban ez-e a helyzet?
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #28385 üzenetére
Az aktiválási problémára is megvan a megoldás, az okot nem ismerem. Hiába töltöttél le az MS oldaláról hivatalos .iso-t, hiába választottad ki a telepítéskor a Standard verzió telepítését, hiába adtad meg a Standard verzióhoz való KMS kulcsot az MS oldaláról, Server 2022 esetén kell egy új sor az aktiválási scriptbe (Dism). Tisztaszoftveres, KMS aktiválásra nekem a következő script lett a befutó:
cscript "%windir%\system32\slmgr.vbs" /upk
cscript "%windir%\system32\slmgr.vbs" /cpky
Dism /online /Set-Edition:ServerStandard /ProductKey:VDYBN-27WPP-V4HQT-9VMD4-VMK7H /AcceptEula
cscript "%windir%\system32\slmgr.vbs" /skms kms.edu.hu
cscript "%windir%\system32\slmgr.vbs" /ato
-
coco2
őstag
válasz
bolvar #28404 üzenetére
...Az igény se tiszta...
Akkor megpróbálom részletekre szedni. Egyik részlet a Ransomware protection. MS itt ír a mappa védelemről. Ami abban a blogban nincsen benne, hogy ha felveszek egy alkalmazást a megbízott alkalmazások listájára, azok a rendszer mappákhoz is hozzáférést kapnak?
Persze, "próbáljam ki", de a kérdés nem az, hogy a windows hibái folytán jelenleg mi működik, vagy mi nem, hanem hogy mi a hozzá tartozó szándék?
Van arról valahol egyértelmű leírás, vagy ezt MSDN-re kellene felírnom?
-
coco2
őstag
válasz
bolvar #28402 üzenetére
A gpedit előhozza ugyan azokat az opciókat, amiket az mmc is felkínál group object policy szerkesztéskor (user-re vonatkozóan). Viszont jelen esetben nem tudom lefordítani az igényeimet a felkínált opciók részleteire. Perpillanat fogalmam sincs, hogy a fenti célok érdekében hogyan kellene használnom a gpedit-et
Esetleg ha lennének alatta opcióként virus & threat protection beállítások a win start menüjén keresztül elérhetőnél több részlettel, meg ugyan az ransomware dolgokra is, akkor ki tudnám találni. Viszont nincsenek ott olyasmik.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Win jogosultság beállításokhoz keresek anyagot.
Helyi gépen (win 11 pro, csak én vagyok rajta, egy darab teljes jogú felhasználó) be van kapcsolva a vírus védelem, és a zsaroló program védelem általános jelleggel az os-t védeni. Azokra kellene kiskapukat gyártani, hogy használható legyen a gép white hacking eszközök fejlesztésére, tesztelésére.
A problémás szitu két alkalmazáshoz kötődik (a továbbiakban X1 és X2). X2-nek van saját belső folyamat védelme, az a tesztelés tárgya. X1 annyit csinál, hogy elindítja X2-t child process-ként, és az elején fagyasztja extra dll-t tölteni bele. Azt a folyamatot kellene megengedettre beállítani, hogy a windows ne nyafogjon miatta állandóan. Viszont csak X1-nek adnék olyan hozzáférést X2-höz, és nem általánosan bárminek bármihez. Az alkalmazások jelenleg külön mappákban vannak a public documents alatt, de ha kell, rakhatom őket akár külön drive-ra. Gondolkodom rajta nem admin felhasználót hozni létre, és csak annak a felhasználóhoz csak ahhoz elégséges hozzáférést adni, de a jogok adása / lekorlátozása pontosan az, amihez nem találtam meg a vonatkozó ismereteket.
Beállításokhoz javasolták nekem a group policy-ket, kaptam ezt a linket, de a jelek szerint hiába novemberi a blog, a jelenkori w11 pro form-jai és funkciói már másképpen néznek ki, és ha lehet is ott a fenti problémára való beállítást eszközölni, én nem találtam meg a módját. Esetleg csak nem értek valami háttér koncepciót, és azért, de akkor meg ahhoz kellene nekem fejtágító.
Bármilyen előremutató tanácsot előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Opel topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest