- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
jerry311 #3282 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, sysprep-el együtt ugye visszazárjuk a gépet majd shutdown. Hirens Boot CD indít, majd Seagate Disk Wizard (Acronis TrueImage), csinálok a visszazárt meghajtó partíciójáról MBR-estől,szőröstől-bőröstől egy tib kiterjesztésű backup-ot és kész. Ugyanezzel a módszerrel virtuális gépre felteszem a Backup-ot, újraindítom a virtuális gépet, és szépen feltelepíti magának az összes beállítást, registry kulcsot mindent a gép. Én a saját gépemet így szoktam "újratelepíteni", visszaállítani a frissebb állapotára (vírusírtó kivételével), driverektől kezdve, a workstation-ig mindent visszaállít szépen, sohasem volt vele gondom.
Persze a VHD-s lementés egyszerűbb, vagy amit írtál a Workstation 8-as verzájában lévő megoldás, de hirtelen ez a kettő megoldás jutott eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Logitech Z906
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest