Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz harry #75714 üzenetére

    Ez kicsit már kifúj, és valószínű már a belsejének sincs sok hátra.

    Én többet utángyártott dobot az életbe nem veszek többet (hátsót biztos), hanem megyek helyette Janóékhoz és igény szerintit (halk, gyárias) kérek megint. Picassora az került fel, 5 év 130.000km óta az van fent, még jó (bár már kívülről rozsdásodik kicsit), és motorfék/padlógáz kivételével ugyanolyan halk mint a gyári(ott meg öblösebb egy kicsit, még kellemesen), a vég is (rozsdamentes) gyári rajta, de az ellenállása kisebb, és alul bőven nyomatékosabb lett az autó. (Azon speciel sokat fojtott a gyári.)
    Ééés nem kellett átszabatni, mint az elmúlt 4-5 Bosal vagy Walker dobot (sem a pontosság, sem az ellenállás, sem a tartósság, sem a vég nem volt fasza, míg másik gyári meg igen).

    Kerek 20.000Ft-ot fizettem érte 2015ben, most se sokkal drágább (a műbizonylat nélküli; de gyáriasnál nem tartok rá igényt, műszakikon sem kérték sehol). Akinek műbizonylat is kell ugyanerről, az a dinamitdobnál másfélszer ennyiért megkapja azt is.
    Viszont pár ismerős kevésbé volt mértéktartó, mert hiába kértek halk forgatott dobot, 46-48mm-ről kétszer 60mm-re felmentek (nyilván hangosabb már alapjáraton is, meg majdnem annyiba kerül a két vég mint a komplett dob), és ami a kipufogósok szerint nem hangos, az átlagusernek azért már az. Aki viszont tudta mit akart, azt is kapta.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák