-
IT café
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
A 3GB-al az a gond, hogy ugrik a dual chanel mód. Az meg gáz.
Nekem Giga lapom van és az gond nélkül felismeri a 4GB ramot (semmit nem kell állítanom). A 32 bites XP ugyan, csak 3.5GB-ot ismer fel, de gond nélkül működik."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
twine
veterán
"Alapon húzás nélkül" nem mindegy hogy hűtőbordás vagy sem? Szerintem teljesen mindegy! RAM-ból pedig minnél több annál jobb...csak 4 giga és fölötte 64-bites oprendszer javallot...mert egyébként ha bele rokkansz sem fogja látni a 4 gigát!
Azt pedig már te tudod hogy mit csinálsz a géppel! Ha csak játszol, én a Crysis-on kivül még nem láttam olyat hogy 2 de jobb esetben 3 giga ram kevés lenne bármihez, és azt kezeli a 32 bit! Ha viszont használsz mondjuk valamilyen Videovágó progit, vagy Affter effect-et, akkor pedig a világ összes RAMja is kevés lesz egy idő után[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatták a Realme 14 Pro változatát is
- Revolut
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR3 2133MHz HX321C11T2K2/16
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 4x4gb Kingston DDR3 -1600 mhz memória
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!