-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HugóBoss
tag
Sziasztok! Tudtok valami ingyenes vagy akciós/olcsó 2D CAD programot? Lézervágáshoz kell, má meglévő, CorelDraw-ban megrajzolt ábrákat és szövegekett kell körberajzolnom vele. DWG/DXF kompatibilis legyen!
[ Szerkesztve ]
-
HugóBoss
tag
válasz Yahhher #18846 üzenetére
Az előző cégnél még jó volt, ott egy régebbi gép vágott régebbi, kevésbé érzékeny programmal. A mostani helyen új gép üzemel friss szoftverrel, ami mindenre is érzékeny. A CD nem íveket rajzol, hanem szakaszokból rakja össze pl a kört is, ezáltal sok sok kis törés van már alapból egy cdr rajzban. Ez Corel alatt még nem is tűnik soknak, de CAD-ben megnyitva a sokszorosa van és némelyik szakasz 0,0024565mm hosszú. Na itt a lézer hibát jelez és megáll Sajnos sok sok utánajárás sem hozott jobb eredményt, mint hogy az 5 perc alatt CDben megszerkesztett feliratot CAD-ben +30 perc alatt körberajzolom
De ha van bárkinek bámi ötlete, azt is meghallgatom -
HugóBoss
tag
Nem tud valaki CADian Classic 2021 vagy 22 akcióról?
-
HugóBoss
tag
Mivel aktuális lett, milyen VPN-t javasoltok?
-
HugóBoss
tag
Hali!
Márciusban lejár az F-Secure, tudtok valami alternatívát, vagy módot a hosszabbításra? -
HugóBoss
tag
Welcome To BitsDuJour
Thanks for signing up for the BitsDuJour! We're sure you're going to love the products we feature just as much as we do.If you have any questions at all, we're here to help. Contact us any time, we have team members around the world so you don't have to wait all day. Login to your account to get started.
Your password is: xxxxx
Ennyi. Beregisztráltam, megadtam a mester jelszót, most pedig kéri a licensz kulcsot hogy prémium legyen. Viszont a kapott jelszót nem tudom hol kellene felhasználni.
-
HugóBoss
tag
válasz AlyrArkhon #20110 üzenetére
És ott hol kér jelszót? Mert úgy hoztam létre az accountot, hogy csak email címet és first, valamint last nevet kért, jelszót sehol nem kellett megadni.
ok, elvileg megtaláltam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest