- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz Beniii06 #16783 üzenetére
Képzeld, elolvastam a topiknyitót is. Néha-néha eddig is voltak itt játékok, de az utóbbi hetekben gyakorlatilag csak játékokról szól minden. Valószínű oka van annak, hogy külön topikok vannak erre a célra. Nem kértem senkit semmire, leírtam, hogy vannak megfelelő élő topikok a játékosoknak. Persze ettől függetlenül tele lehet fosni minden témát mindennel.
-
pigster
senior tag
Mióta nemrég valaki megkérdezte itt, hogy lehet-e játékokat is ideírni, azóta más nincs is.
... meg Epic kupon, meg GTA V - persze OFF-ban.Pont van erre kitalált hely:
Bestbuy topic (játékok)
A legszebb az egészben, hogy Beniii06 képes betenni mindkét helyre a játékokat, ahova meg tényleg valók lennének, ott berakja OFF-ba. Az itteni beírásokat még a játékos topikban is kitörölnék, vagy átküldenék az ottani kapcsolódó, direkt erre létrehozott OFF-topikba.Egyéb helyek érdeklődőknek a teljesség igénye nélkül:
Eredeti játékok OFF topik
Nagy Bundle topik! (Humble, IndieGala, IndieRoyale, Bundle Stars, stb)
Ninjázós és kódfejtős topik
Steam topik
Steam Trade topik
Steam felhasználók barátságos izgulós topikja
Uplay
EA Origin[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
Giveaway of the day — WinX DVD Ripper Platinum 8.5.0
https://www.giveawayoftheday.com/winx-dvd-ripper-platinum-2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest