-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sifre
senior tag
Egy gyors kérdés: a minap voltam a IX. kerületi Metro áruházban és azt vettem észre, hogy a térerő ikon mellet a megszokott 3G felirat helyett 3.5G szerepel aktív adatkapcsolat nélkül is.
Ez az új ZTE hálózat?
-
Sifre
senior tag
válasz Viktor0610 #26839 üzenetére
A Vodafone szerverével 55/16 lett, de folyamatosan gyorsult.
-
Sifre
senior tag
Nemrég Manager 4000 előfizetésről váltottam Smarttarifa Extra 4-re. Szerettem volna kapcsolódni egy PPTP VPN szerverre, de a megszokott beállításokkal nem jött létre a kapcsolat. Ki olvasgatás után rájöttem hogy a telefon által írt IP cím nem egyezik meg a publikus IP címemmel, tehát NAT mögé kerültem, valószínűleg ezért nem megy a VPN. Munkámból kifolyólag fontos lenne a dolog, de nem találtam megoldást. Próbáltam az APN-t átírni netre, de csak az online-t engedi a hálózat.
Van esély szerintetek arra hogy az ügyfélszolgálat újra rendes IP címet állítson be? Elég gáz dolog hogy van LTE és 3GB net, de nem tudom arra használni amire akarom...
-
Sifre
senior tag
válasz azbest #52824 üzenetére
Otthoni 100/100-as digi, nem hiszem hogy ott lenne a gond.
Múlt héten próbáltam egy másik kártyámra is aktiválni a net apn-t a Pólusban hogy azon is menjen a vpn, de ott azt mondták erre már nincs lehetőség. Furcsa hogy utána hirtelen lelassul azon a kártyán is amelyiken eddig jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest