-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFlash
tag
Sziasztok
Feltöltőkártyás csomaggal lehet az egyenleget felhasználni xbox pc pass vételére? -
DFlash
tag
Személyesen miért nem aktiválják be az üzletben a vásárolt telefont, miért hajtott el azzal csak telefonon tudom intézni?
A telenor oldalán van egy expressz aktiválás, itt a kártyaszintű jelszó micsoda? amit én szeretnék magamnak hozzá?
-
DFlash
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Ha veszek egy Blaupunkt FL-01 telefont az egyik áruházban ahol telenorosként adják az eredetileg független vagy függő?
Ha függő lehet függetleníteni? -
DFlash
tag
Milyen mobilnetet lehetne egy hónapra használni/igénybe venni?
Számomra ismeretlenek ezek, egy ismerősömnek szeretném ajánlani, a Klikk 1GB szerintem elég volna, lényegében csak közösségi oldalakhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest