Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Prime Max+ csomag vásárlásán gondolkodom, de csak ha meg tudnám osztani az adatot legalább 2 készülék között. A weblap alapján ehhez nem adnak "Adatmegosztó SIM"-et már. Van valami megoldás esetleg eSIM-mel vagy az adatmegosztónak létezik utódja?
-
zsero
aktív tag
válasz Gubu0101 #97704 üzenetére
Ott csak napi ezer forintot láttam, az meg ekkora forgalomnál kb. veszteséges lehet a szolgáltatónak.
De én igazából csak EU-ra keresném, havi 50-100 GB-nál nem kellene több, csak fontos hogy azért ne rúgjanak ki. A másik lehetőség hogy veszek több 50-es kártyát KÜF-ben, az egész jó áron van. -
zsero
aktív tag
Sziasztok, ha többet vagyok EU-ban mint otthon akkor valamelyik Prime tarifa működhet? Van tapasztalat?
Flottákban tudom engedik, de magánszemélyként nem tudom mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
válasz donjohnson #89771 üzenetére
50 GB EU roaming, csak erre a célra kerestem. Yettel flotta: https://www.kamionostarifak.hu/
[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
Beszédes. Csináltam új profile-t, beleírtam hogy "online", minden mást üresen hagytam, azzal most megy.
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Németországba megyek 2 hónapra és keresnék olyan mobil szolgáltatást ami sok adatforgalmat ad EU roaming esetre is (min. 30 GB), és nem rúg ki azért mert nem megyek haza 2 hét után. Telenor működhet? Data-only SIM is érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest