Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
erzol
őstag
Megpróbáltam 25 év előfizetés után eljutni az ügyfélmegtartó csoporthoz.
Első körben zsigerből lettem lepattintva, hogy ilyen nincs, csak a publikus lakossági csomagokból választhatok, viszlát... -
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #81395 üzenetére
Ez nekem új. Mióta van így?
Akkor már viszem is el a számom.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
félisten
-
fsdb
aktív tag
válasz 4Grider #81385 üzenetére
Akkor félreértettem. Leírnád gyengébek, és a kedvemért, ezzel mit tudok kezdeni, vagy automatikus?
"Most változott az EHT, 30 napon belül visszaigényelhető az egyenleg elhordozáskor is.
Persze, feltéve, ha a hordozásra júli 1-jén vagy azután került sor."
A Voda tegnap keresett, a feltöltésem volt több mint 30 napja. A 30 napot a feltöltéstől értettem.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #81389 üzenetére
Az S21 sorozatnál globálisan nem ritka az egy sim-es+e-sim verzió. Persze kérdés, hogy itthon van-e ilyen valamelyik szolgáltatónál.
-
félisten
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Telenor telefon kínálatában mit jelent a DS? Pl. Samsung Galaxy Note20 Ultra 256GB DS, Xiaomi Redmi 9AT DS, stb. A Google nem segített.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #81383 üzenetére
A legfrisebb feltöltőkártyás ászf továbbra is megszűnés esetén rendelkezik.
Ezért kérdeztelek. -
MODERÁTOR
-
veterán
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #81374 üzenetére
Próbáltam erre rákeresni, de sehol nem találom.
Tudsz egy linkkel segíteni? -
hkari
őstag
Sziasztok!
Telenornál nincs VoWifi?
Nem tudom mi történt, de kb alig van térerő a házunkban. Régen nem volt ezzel baj, most már 2 hete ez van folyamatosan. (XX. kerület)
-
fsdb
aktív tag
Köszönöm, megpróbálom.
Akkor úgy néz ki, beszerzek egy-két appot.[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
veterán
Play áruházban fizetési módoknál hozzá tudod adni Telenor számlát. feltoltos esetén ez azt jelenti hogy egyenlegedből vonja le (szamlásnál számlához adja hozzá).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
fsdb
aktív tag
válasz Viktor0610 #81374 üzenetére
Sajna már túl vagyok a 30 napon.
Mobilvásárlásra írja telenoros appban a teljes összeget, walletet néztem, csak nem tudom mit lehet telefonkártyáról fizetni. Más számra átküldeni, vagy akármi.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
MODERÁTOR
-
fsdb
aktív tag
válasz szabonagyur #81372 üzenetére
Pálya matrica, lottó, ilyenek nekem nem opciók.
Van valami más is amire lehet használni?
Nem használtam még walletet.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
félisten
-
fsdb
aktív tag
Feltöltőkártyás vagyok, most töltöttem fel nemrég a kártyám.
Most felkeresett az internetszolgáltatóm, Voda, hogy csomagban adják az előfizetést. A jelenlegi szolgáltatásokkal együtt elfogadható árat mondtak. Belementem számhordozással. Mi lesz ilyenkor a kártyán lévő összeggel? Elveszik? Mit tudok vele csinálni, azon kívül, hogy letelefonálom?[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
Karcub
senior tag
válasz Viktor0610 #81369 üzenetére
Most kérdeztem, még 100 ezer lenne ez a csere díj.
Egyébként egy galaxy s21 plust akarnék leváltani. -
MODERÁTOR
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Karcub #81365 üzenetére
Tudtommal van rá lehetőség, de nem lesz olcsó (jobban jársz, ha te próbálod meg eladni a régit, megvenni az újat):
https://www.telenor.hu/keszulekcsere -
Karcub
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van olyanra lehetőség hogy nem régiben(pár hónapja) hoztam ki részletre egy telefont de már nem annyira jön be mint mielőtt kihoztam. Nem tudom ezt valahogy egy másikra becserélni ami hasonló összegű? -
forgat
tag
Poco M3 pro 5G -t használ valaki telenor hálózaton? Volte? 5G?
Ezek mennyire működnek vele? -
veterán
A51 támogatott. Auto aktiválta rá VoLTE a Telenor hálózat anyumnak tavaly októberben. Azóta is aktív.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz PistiSan #81359 üzenetére
VoLTE esetén az a tuti, amit a https://www.telenor.hu/volte oldalon látsz. Minden más modell necces, bár azok között akad jó néhány olyan is, amire nem kerül vissza automatikusan a VoLTE tiltás.
-
tomp
félisten
válasz PistiSan #81356 üzenetére
"Itt akkor az 5G elérés adott lesz"
Na ezt ne vedd 100%-nak! Attól mert forgalmazzák még nem biztos, hogy támogatják is... Ez a Telenor!Viktor0610
Inkább úgy helyes, hogy akkor SEM garantált a működő 5G a VoLTE-hez hasonlóan ha szolgáltatónál veszed.
Ez olyan mintha csak NTSC-t támogató TV-t vennél itthon ahol ugye PAL van. Old meg ahogyan tudod. -
PistiSan
addikt
válasz Viktor0610 #81346 üzenetére
Akkor a saját paramétereimnél maradva, ár, jack csatlakozó megléte mellett, ez a telefon maradt ami megfelelhet: Oppo Reno 5 5G DS
Itt akkor az 5G elérés adott lesz, de a VoLTE-vel mi a helyzet? Arra külön lista van azóta is? -
4Grider
nagyúr
Látják, hogy milyen készülékben van a sim.
Ezért jobb ötlet, ha olyan készülékbe rakja a hívás idejére, ami támogatott. Aztán a hívás után átteszi a rendes készülékébe. Ha mázlija van, nem teszi rá vissza a rendszer automatikusan a VoLTE tiltást. Ha nincs, akkor kezdi a procedúrát újból. -
VGYke
addikt
Hát kértem a VoLTE tiltás feloldását, feleslegesen. Azt mundta az ügyintéző, hogy a Samsung Galaxy A51 telefon nem támogatott, nem oldja fel a tiltást. Szerinte A52 sem támogatott, pedig fent van a listájukon. Ja és A51 telefont Salgótarjánban még árulnak. Árulják de nem támogatott, van ilyen? Szóval hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Bailey
senior tag
Nem tudom, a Samsungoknál mitől függ, hogy egy adott ROM-nál mi működik, és mi nem. Van egy Samsung S20FE 5G svájci rommal. A Telenor VoLTE működik, a Vodafone nem. Viszont a Vodafone 5G megy vele, Telenort még nem próbáltam.
-
MODERÁTOR
válasz PistiSan #81344 üzenetére
Nem feltétlen.
Pont erről volt itt egy diskurzus korábban, hogy szintén OnePlus készülékkel csak mókolással ment a Telenor 5G.Csak akkor garantált (persze, nem kizárólagosan, de nem is feltétlenül) a működő 5G, ha az adott szolgáltatónál veszed meg a készüléket.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Leslie1966
senior tag
válasz Viktor0610 #81343 üzenetére
Köszi. Note 20 Ultra a telefon, a másik, régebbi kártyával működik a VoLTE, várok az aktiválásra.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
PistiSan
addikt
válasz DrBubo77 #81334 üzenetére
4-5 évre tervezek egy telefonnal általában, pont azért lett volna lényeges az 5g, hogy később ezzel se legyen gond. OnePlus3 telefonom van még, sok országban van rajta alapból VoLTE, nálunk nincs hivatalosan, gondoltam ezeket a problémákat megelőzve a szolgáltatónál veszek majd telefont, de ezek szerint az 5G is kb olyan mint a VoLTE, külön engedélyezik a telefonokra egy saját lista alapján, szép új szabványokra épülő világ.
A másik telefon ami szóba jött nálam az a OnePlus Nord, ha ott van 5G, akkor az elvileg menni fog a telenornál? -
MODERÁTOR
válasz Leslie1966 #81342 üzenetére
Támogatott készülékkel kérned sem kell, idővel leveszik a tiltást, persze, ha türelmetlen vagy ( ), telefonálhatsz.
Xiaomi 13T
-
Leslie1966
senior tag
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy Telenor feltöltőkártyás SIM-re bekapcsolják-e a VoLTE-t automatikusan 72 órán belül, vagy kérnem kell, mert a MyTelenor webes felületen a VoLTE tiltás aktiv jelenik meg.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
-
gabor9991
őstag
válasz szabonagyur #81331 üzenetére
Én is ma indítottam el a számhordozást a vodafonetól az ideiglenes sim működik, tudok hívást indítani róla és van felhasználható adatkeret is, a VoLTE tiltást is levetettem még az üzletben, MI 9T működik VoLTE módban még az ikont is kiteszi.
-
tomp
félisten
válasz bopeti98 #81337 üzenetére
Mivel 1 antenna van a telefonban így ha nem elegendő az antenna nyeresége az okozhat érdekes dolgokat.
Mint ahogyan a nem megfelelő modem driver is a telefonban.ezmivolt
Nézd meg a *#*#4646#*#* menüben a Telefon adatainál! Állítsd be NR/LTE/WCDMA módra és menj 5G-s területre.[ Szerkesztve ]
-
ezmivolt
tag
Megérkezettt a Realme GT telefonom, de az 5G lehetőséget fel sem ajánlja..."Preferált hálózat típusa: 4g/3g/2g (auto)....
-
veterán
válasz 4Grider #81335 üzenetére
TMH ennyire korlátozott? VDH szoftverrel simán működik digi VoLTE , digi VoWifi, Telekom VoWifi, Telekom VoLTE, és Telenor VoLTE. 5G ről nem tudok nyilatkozni, még csak vodás 5G képes előfizu van, ami VDH / XEH értelem szerűen működik.
-
törölt tag
válasz PistiSan #81332 üzenetére
3 évvel ezelőtt munkáltatóm által kaptam egy TMH-s samsungot.
Nem akartam hozzá nyúlni és rom-ot cserélni garancia idő alatt.
A voda profilja hiányos volt: roamingban a sebesség konstans 128kbps volt, bármilyen vodás sim-mel.
Garanciaidő után lecseréltem a tmh-t xeh-ra, azóta minen szép és jó.
Soha többet nem veszek szolgàltatói rom-os telefont. -
PistiSan
addikt
válasz 4Grider #81296 üzenetére
Ez elég problémásan hangzik, főleg annak tükrében, hogy én is azért veszek majd a telekomnál új telefont kártyásan(több telenor előfizetésem is van), mert a telenor nem árulja a galaxy A52 5G verzióját, ezek szerint hiába veszem meg, az 5G kb soha nem fog működni, mert telekom ROM van rajta?
-
félisten
válasz Viktor0610 #81330 üzenetére
+1 működnie kell az ideiglenesnek is, mi is használtuk anno.
-
MODERÁTOR
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #81328 üzenetére
Tehát megkérdőjelezed a szavahihetőségemet?
-
MODERÁTOR
-
zzola
titán
Lehet a számhordozás miatt. Én biztos nem állítanák semmit sem.
Ez az ideiglenes szám is csak a pénz lehúzásról szól. Én is most vittem át a számot Telenerhez, időablak előtt felhívtam az ideiglenes számot, de nem működött. Most akkor kiszámláztak 5 napi díjat a semmiért...? Plusz én nem kértem ideiglenes számot.[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
-
zzola
titán
válasz szabonagyur #81255 üzenetére
Van, közben megtaláltam...
-
bopeti98
őstag
Én Xiaomi Mi 11 Lite-al is többször tapasztalom, hogy a letöltés tök jó, akár 60-70 Mbit is, a feltöltés meg éppen karcolja az 1 Mbitet. Sima böngészésnél nem érezni, csak ha mondjuk átdobnék egy videót valakinek Messengeren, akkor már gáz.
De ez sem mindenhol. A Nagyvárad tér általában kuka, de az Örsön van hogy meg van 30-40 Mbit az upload is.Szerk:
Nagyvárad tér most: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz 4Grider #81313 üzenetére
Azért az meredek eltérés!
Más telefonnal is produkálja ezt a cella? Nagyvárad téren hetente 1x szintén bedől a bázis de ott a letöltés is kevés lesz és ezt csak az ULCA bevezetése óta csinálja.bociusz
Jók ezek az összevissza pont szerű 5G AAU telepítések.
Nyilván megvan az oka de azért na vicces. -
BazsiBazsi
aktív tag
válasz 4Grider #81308 üzenetére
Kipróbáltam másik telefonnal is és a dns-t is átállítottam 1.1.1.1-re de de nemigazán hajlandó működni. A weboldalak töltése rendben van de lehet ez átmeneti, este mindkét telefon jól működött amiben használtam a simet, egyes dolgok sajnos még mindig nem jelennek meg. Most ha megosztom laptopra a netet és csinálok egy képkeresést így néz ki:
Viszont az a baj hogy nem találok tesztet ami ezt kimutatná. Telefonon is hasonló a helyzet, ott kicsivel több kép betölt de mindig sok hiányzik. Néha viszont ott meg hiányzik a teljes lap a keresődoboz alatt . -
Dilikutya
félisten
Hello! Telenornál van olyan, hogy a kisebb, korlátos netcsomagokban van bennefoglalt korlátlan lehetőség? Gondolok itt olyanra, mint a Telekomnál, hogy 4GB adatkeret, Facebook, Waze pedig korlátlan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bociusz
aktív tag
Mai bejárás alapján Újlipótvárosban a Tátra utcában (260), Gazdagréten a Regős utcában (396) és Albertfalván a Savoya Parknál (136) is éles már az 5G.
-
tomp
félisten
válasz csernak75 #81311 üzenetére
RSRP: -71dBm az szinte tökéletes.
Nálad ahogy látom a Telekom adja a B20-at azaz nem igazán lesz Telenor B3.
N28-al lenne kb 50Mbit a cellán lefelé.
Ha van Putnokon 3G-s Telenor bázis akkor egy N1-el sokkal jobban járnál.4Grider
Mármint Budapesten hol? Én itthon a VII. kerületben mérek ilyen feltöltést most már ULCA segítségével de ha kimegyek az utcára máris 50 lesz ULCA nélküli bázison. Szomszéd utcában meg 90Mbit. -
4Grider
nagyúr
válasz BazsiBazsi #81306 üzenetére
Próbálj meg egy másik dns-t is. Telefonon és routerben sem tart semmibe megváltoztatni.
-
tomp
félisten
A friss hálózatmodernizációs táblázat alapján e hónapban jönnek a szomszéd utcába(VII. kerület).
Jól meggondolták odabent?
Kíváncsi vagyok lesz e itthon belőle térerő. -
BazsiBazsi
aktív tag
Sziasztok, ti tapasztaltok már ilyet?
Iszonyat lassú egyes oldalak elérése a latency néha 300-500 ms, néha ~20-40 közötti. A sebesség normális. A netem korlátlan. Régebben hiba nélkül ment. A rendszert újraraktam. A következő egy mások telefon próbája, de kíváncsi vagyok hogy ez csak rám vontakozik vagy a telenor haragszik a mostanában 200 giga feletti használatomra
A duckduckgo egyáltalán nem is tölti be a találatok csak az üres oldalt. A képeket helyenként tölti be. Van oldal ami hibátlanul megy. Wifi okés, a telefon is "új' Mi9T. -
bopeti98
őstag
2 db Hiper M Net Yes esetén először a Yes! opció vonódik majd le a havidíjból, és abból a 10% hiperkedvezmény, vagy a teljes árából vonják le a 10%-ot, és aztán abból még a 2000 Ft Yes kedvezményt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest