Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz lugosi #52996 üzenetére
Rossz az analógiád. Nem szekeret hasonlítottam autóhoz, hanem eltérő teljesítményű kocsikat vetettem össze. Ráadásul igen sokan még mindig mobilnet nélkül használják a telójukat, vagy max. párszáz mega adattal, amit kb. 1-2 perc alatt el lehet fogyasztani full 4G sebességen. Persze vidéken még mindig sok helyütt van 3G, sőt, EDGE is.
Ne téveszd össze a te igényeidet a nagy átlagéval. -
-
Beniii06
addikt
válasz tothjozsi96 #52994 üzenetére
Igen, valószínűleg elírás, már csak az express miatt is. Ez olyan kártya, amit nem lehet személyesen aktiváltatni, csak online a telenor oldalán vagy sms-ben. Ilyen express kártyát "butafon"-nal együtt csomagolva láttam egy közértben.
Lehet nem fért ki az adatbázisban a teljes név a név mezőben és rövídítettek
"Got any other secret weapons?"
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Az AQUA-ban blackweekend van és láttam hogy 100 forintos áron van meghirdetve egy ilyen hogy
"Telenor MyMini expressz csomag".Ez a MyMinute akar lenni szerintetek?
-
Dave1984
őstag
Számla értesítő SMS ben ez az üzenet jött
'Egyik vàltozàs az internet àfa 5%-ra csökkentése, mely Önnek dijcsökkenést fog eredményezni.'
Link nincs, hogy pontosan mennyi lesz a net elofizum. (Hipernet 21 csomag)
Telenor oldalán sehol nem találok választ. Valaki hátha tud segíteni?Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
aprokaroka87
nagyúr
Majd az ötgé elhozza a gigaszupernetet.
Annak mán a 4K Youtube Stream meg se fog kottyani.
Monjuk addigra mán lehet lesz 8K is.
-
nyisziati
veterán
válasz lugosi #52977 üzenetére
Évekig elvoltunk 1-2 megabites letöltéssel, akár DC++, akár torrent mellett. Nem is volt olyan magas a felbontás, se sok reklám. Egyébként a 3G is 15 mega körül megy a legtöbb helyen, ahogy tapasztalom, és bőven elég az is. Az igényeket meg simán a pénztárca és a technikai korlátok lövik be, kb. ennyi.
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #52980 üzenetére
Oké én ezt értem, csak arra reagáltam, hogy minek 7 megabitnél gyorsabb internet.
-
válasz Bferibörs #52984 üzenetére
Én veszek szolgáltatótól készüléket. Sőt, csak úgy veszek. Ha már úgyis előfizetést veszek (az elmúlt 20 évben max kettőt voltam kártyás, a többi előfizetéses), akkor miért ne. Ráadásul nem kell azonnal kifizetni, nagyon kényelmes.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
aktív tag
-
Prien
addikt
válasz cherubion08 #52981 üzenetére
Előbb szerezz róla valahonnét egy leírt információt, ami legyen ott a telefonodon, különben egy nem eléggé felkészült ügyintéző sajnálkozó arccal el fog küldeni, hogy "dehát ezt nem lehet..."
Nálam adatmegosztónál így működött a vásárlás, nem árt,ha a vásárló jobban felkészült és határozottabb ,mint az ügyintézőA kevés is több a semminél.
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #52964 üzenetére
Hipernet home M néztem ki,de sehol se találom,h lehetne hűség nélkül. Átbogarásztam a telenor honlapot,de nem találtam. Ha tényleg van hűség nélkül is akkor lehet bevállalom.
-
-
válasz Bferibörs #52971 üzenetére
Én is lemondtam a Hipernet Medium előfizetésemet.
A teljes két évre adtak 30% engedményt (így ~4900 helyett ~3400 Ft volt végig) plusz az extra kedvezménykeret pont fedezte a Deezer Premium + (~2200 Ft) csomagot.
Amit ajánlottak abban igaz hogy több volt az adatkeret (10 helyett 25?) de csak 20% engedmény járt volna és csak egy évig. (ha jól emlékszem így első évben ~4000, másodikban ~5000 Ft az előfizetés)
Ráadásul semmi értelmes tablet nincs a kínálatukban. Egy iPad kedvéért lehet bevállaltam volna újabb két évet, de így...Vagyis szerintem a Hello Datán kívül a többi csomagjuk erősen felejtős.
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #52976 üzenetére
bocs nem kötekedek csak megjegyeztem, hogy sok az a 7 ezer pár száz forint, ehhez esetleg egy adatmegosztó + 641 Ft ( kb.) szerintem ez így sok , HD nagyon jó ahhoz képest ez a csomag drága és ugye korlátozott is - szerintem.
(#52977) lugosi
ha jól emlékszem az 5 ezresnél sem tudsz nagyon mást megrendelni mert a MyTv megszűnt ilyen téren a csomagban.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
válasz Bferibörs #52971 üzenetére
Jól látom, hogy ez a középső csomagnál meglévő, pl. 2500 ft-os kedvezménykeret összesen egy mymusicra és éjszakai 100 gigára használható fel? Másra nem? Mert így nem sok értelme van az 1000 Ft feletti kedvezménykereteknek. Régen mintha valami tv csomag is benne lehetett volna.
Somatom: attól, hogy te elvoltál 7 megabiten, valószínű hogy elég sok embernek ennél magasabbak az igényei.
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #52974 üzenetére
igen tudom,- kedvezménnyel még elmegy az ár, de anélkül nem versenyképes-szerintem
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #52970 üzenetére
Fölöslegesnek tartom ezt a nagy korlátlanságot. Anno, a feltöltős 7/2 -vel is elvoltam. A jelenleginél kicsit olcsóbban adjanak alapból, mondjuk 15/10 -et! Aki pedig ennél nagyobb sávszélességet akar, az felárért vásárolhatna fullost. Sztem ez lenne a jó megoldás. Akkor a torrenthuszárok megválthatnák a boldogságukat.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #52964 üzenetére
Hipernet Home L
Havidíjba foglalt belföldi adatkeret
100 GB
korlátlan böngészés és e-mail1
Ebből EU roamingra használható5,5 GB
Havidíj 20% kedvezménnyel
1 éven át
7 390 Ft helyett
5912 Ft
Csomagban foglalt kedvezménykeret, kiegészítő szolgáltatásokraVálassz kiegészítőt
3500 Ft értékben!azért ez így nem annyira vonzó
-
tamto
csendes újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek mennyire éri meg ez a black fridsy ajánlat a Telenornál hogy apple Tv ad új iPhone készülékhez, persze csak 7 plusig. Engem pont ez zavar, hogy az idei modellek vásárlása esetén nem ad. Szerintetek megéri ez?
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #52967 üzenetére
Remélem, hogy nem. Jó lenne, ha tudnám használni a netet.
-
aprokaroka87
nagyúr
Kiváncsi leszek rá hogy karácsonykor lesz-e megint 3 korlátlan netes dolog.
-
Prien
addikt
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #52946 üzenetére
Már (22-e óta) rendelhetőek hűség nélkül is a Hipernet Home csomagok.
Természetesen akkor nem jár a havidíj-kedvezmény.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
viktorhu
veterán
Remélem, hogy van, mert ez nagy kiszúrás lenne mindenkivel.
"a Telenor Hello Data szolgáltatásra vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá. A jelen pontban foglalt előírás nem érinti az ÁSZF Törzsszöveg 4.2. pontjában a hálózati torlódás megelőzése vagy hatásainak csökkentése iránti intézkedések alkalmazhatóságát."
És:
"Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a szolgáltatást a számlázási időszak végéig jogosult korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti."
-
4Grider
nagyúr
válasz candle-light #52951 üzenetére
Semmi köze a kártyacserének a hűségidőhöz.
-
candle-light
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes kérdésem lenne (igazából nem nekem, hanem anyumnak, de nem hagy békén vele....). Ha SIM kártyát cseréltetek (micro-ról nano-ra), akkor újraindul a hűségidő? A kártya elmúlt 2 éves -
F34R
nagyúr
Sziasztok, a hello data korlatlan nettel milyen a p2p? Allando seedre kellene, mert tolem toltonek linux disztrokat
-
4Grider
nagyúr
válasz bollokcs80 #52948 üzenetére
Ha tudnánk, akkor mitől lenne meglepetés?
-
bollokcs80
Korrektor
Nem tudja valaki, mit takar a MyTelenorban december 1-től beharangozott meglepetéssorozat?
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
aktív tag
válasz radio100jozs #52946 üzenetére
Köszönöm.
-
radio100jozs
őstag
válasz cherubion08 #52930 üzenetére
A Hipernet Home csomagok csak készülékkel és 2 év hűséggel kérhetőek. Ha csak sim kell, akkor a Voda Homenet ajánlata ilyen már 1 év hűséggel.
-
semetka
őstag
Sziasztok.
Kellene egy kis infó. Akarok venni egy Sony XZ1-et de telekomnál nincs. Telenornál nagyon jó árban van. Szerintetek ha megveszem kártyásan akkor független-e a készülék, megy-e T-s kártyával?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Prien
addikt
válasz cherubion08 #52943 üzenetére
Eszközt mindenképp adnak hozzá, 2 év hűséget alá kell írni, társkártya kérhető (+680 Ft). Én így tudom.
De a 1220 is megmondja.A kevés is több a semminél.
-
aktív tag
Srácok erre :#52930. Köszi.
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Már vagy 15 éve "pannonos" vagyok feltöltőkártyásan, ma váltottam a myminute csomagra az 51Ft/perc alapú praktikumról.. Így már a 19Ft elviselhetőbb.
Netet eddig 1Gb-ot rendeltem, de azt leakarom mondani s a 3,5Gb-ra átmenni 3ezerért.
A kérdesem az lenne, hogy minden hó 8. napján kezdődik a kártyás ciklusom, s ezt nem lehet valahogy hónap első napjától az utolsóig módosítani? Sokkal jobb lenne így figyelgetni és számolgatni fejben a havi keretet. Az nem megoldás ha lemondom a mostani 1 gigásat s a hónap utolsó napján rendelem meg a 3,5gb-ost? Vagy ezzel nem fog megváltozni a ciklus?
Köszönöm a válaszokat.
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #52935 üzenetére
A mi flottánknak is volt ideje a befizetésre az utolsó szerződésmódosításig. Előtte is 8, az utolsó szerződéskötéskor is 8 nap volt a fizetési határidő, csak épp előtte a fordulónapot (26.-a) követő hó 10.-én volt a fizetési határidő, most azt 4.-ére állították be a Telenornál. És azóta nem/neccesen tudtunk határidőre számlát befizetni. A panaszra meg az a válasz, hogy térjünk át elektronikus számlára...
-
asdf_
veterán
Akkor a Telenor mint a szolgaltatas igenybevevoje reklamal a Postanal, akinek fizet, esetleg elsobbsegivel adja fel a fixen reklamalo ugyfelnel. Nalunk is volt sokszor olyan, hogy gyujtojaratban jon a posta, egy hetig semmi, majd omlesztve 4-5 is egyszerre, teljesen eltero OLK datumpecsettel.
Az viszotn valoban tutibiztos, hogy a szamla kiallitasi es fizetesi hatarideje kozott nem 6-7 nap van, olyan szamlat biztosan nem allitanak ki, mert az mar kiallitaskor ertelemszeruen nem felel meg a -nem idezett es remelem jol emlekszem ra - jogszabalyi feltetelnek.(#52936) 4Grider: a hetvegen elokeresem majd.
[ Szerkesztve ]
-
Jaja, nálunk is vannak érdekességek. Például egyik levelet 13-án adták fel, a másikat 17-én (ugyanaz a feladó!), de mindkettő 23-án érkezett meg
-
4Grider
nagyúr
Tudsz erre jogszabályi helyet is írni? Én úgy tudom, hogy a szerződés szerinti fizetési haladék (jelen esetben 8 naptári nap) az a számla keltétől számít, akármikor is adják fel postára a számlát. Az meg nem tudhatja senki sem előre, hogy a posta 2 avagy 7 munkanap alatt fogja az adott számlalevelet kézbesíteni...
-
MODERÁTOR
Az lehet, de ha olyan kézbesítők, egyéb alkalmazottak dolgoznak a postán, mint aki mostanában nálunk kézbesít, hiába kerül időben feladásra a csekk.
A fizetési határidő biztosan NEM 4-6 nap a feladástól.
Rég voltam már csekkes, de tutira volt jó pár napom a befizetésre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz 4Grider #52932 üzenetére
Valahol még érteném is ezt a törekvésüket. Ugyanakkor, a saját nevemre nem tudok számlás előfizetést csinálni, mert nincs utca szintű lakcímem (területi szintűm van, ami teljesen hivatalos és jogszerű). Ha már a számla is elektronikusan jön, akkor mihez kell a lakcím? Nem feltétlenül a Telenor a hibás, mert lehet, hogy az ő kezüket is köti valamilyen jogszabály. De, valahol mindenképpen kilóg a lóláb a jogszabályi takaró alól.
-
4Grider
nagyúr
válasz lugosi #52929 üzenetére
A Telenornál ilyen apróságok sohasem számítottak. Főleg azért, mert az ügyfélszolgálatok töredéke tartozik a Telenorhoz, a többség ilyen-olyan bt, kft, azok csak hadd szopjanak.
Ahol a kiemelt ügyfélszolgálat válasza csak az tud lenni a posta miatt rendszeresen késő számlákkal kapcsolatban, hogy térjünk át elektronikus számlák befogadására, ahelyett hogy a feladástól számított 4-6 napos fizetési határidőt emelnék, na ott nem várhat mást az ember... -
bazsimano
őstag
válasz lugosi #52929 üzenetére
ezt magyaraztam a kislanynak a pultban...persze mondtam neki, hogy nem az o hibaja...csak tenyleg tok felesleges hiszen:
1.kicsesznek az ugyfellel (2x is...)
2.kicsesznek az alkalmazottal...adminisztracio, melo (persze lehet mondani, hogy ez a dolga, cssak ezt jeleztem azzal, hogy mar 2018ban vagyunk lassan amikor mar a telefonnal fizetgetunk..egy ilyen abszurd csippcsupp ugyet..miert nem lehet elintezni smsben...vagy online)na mindegy rajuk hagyom
-
aktív tag
Sziasztok. Hipernet home l-nèl lehet úgy kérni, hogy nem kell mifis eszköz. Hanem kèrnék csak sim-et beleraknám a teloba (dual simes) és annyi, illetve kérnék mellé egy társkártyát asszonynak ? Köszi.
-
MODERÁTOR
válasz bazsimano #52924 üzenetére
Nekem erről csak az jut eszembe, hogy saját magukkal is kitolnak feleslegesen. Ami a másik szolgáltatónál egy SMS-váltás, azzal itt - feleslegesen - feltartják mondjuk 2x negyed órára minimum a saját alkalmazottjukat aki ez idő alatt akár értékesíthetne is. Tehát egyrészt elveszik a munkabére feleslegesen erre az időre, másrészt ennyivel kevesebb konkrét ügyfelet tud kiszolgálni, aki hozná a pénzt. Ez szűklátókörű káros döntés a cég részéről. De ők tudják. Nyilván oka van annak is hogy nem tudnak piacvezetővé válni.
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Ha kicsit kések a számlafizetéssel a telenor az hogy büntet?Mikortól korlátoz?A válaszokat köszönöm.
-
Hope25
csendes újonc
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy Samsung Galaxy A5 2017-es készüléket Hello Telenor tarifával.
65 990 Ft előleget kéne fizetnem, ezt az összeget a készülék törlesztőrészletből vagy a tarifacsomagból vonják le. -
veterán
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
telenor fuggetlenites az egy vicc...
gondoltam fuggetlenitek egy regebbi telot..persze mondjak, hogy szemeleyesen kell..mondom ok...
bemegyek, es mondja, hogy o elinditotta es majd 1 ket het mulva erdeklodjek vagy menjek be es egy 0as szamlaval amit kaptam...azzal kiadjak a kodot....vicc...hogy 2017ben, lassan 18ban egy ilyen f@sert ketszer is be kell menni... -
4Grider
nagyúr
-
kinder93
aktív tag
Felteszem itt is, máshol nem kaptam választ. És hát végülis telenoros számról van szó.
Szóval, van olyan lehetőség, hogy a mobilegyenleg terhére vásároljak mozijegyet? Bármelyik alkalmazást néztem, ott bankkártya kell. -
zoli62
addikt
Netshopos rendelésnél a kiszállítás ideje a rendelési állapotnál más, mint amit a rendelési azonosító alatt a telefonos ügyfélszolgálat mond. Ilyen esetben melyik a valós?
-
adam1400
tag
Most kiírt valamit a Telenor,hogy 1-jétől lesz valami jó dolog. Kiváncsi leszek mi lesz,de sztem hipernettel kapcsolatos. Jó lenne ha a flottásokra és a kártyásokra is vonatkozna!
-
Tannen
tag
válasz Viktor0610 #52913 üzenetére
Kösz!
Sajnos mindenhol ebbe a hűségbe akadok el. Néhány hónap múlva lejár ugyan, de addig is jó lett volna nekem ez az új Hello Telenor csomag. Vagy egy új teló.
A hűség után tuti átlépek egy flottába, ami olcsóbb és rablánc sincs. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Tannen
tag
A másik kérdésem, hogy MyBusiness All-in M -ről lehet váltani Hello Telenorra, illetve vissza?
-
Tannen
tag
válasz Viktor0610 #52899 üzenetére
Csak ingyenes függetlenítés van már csak?
És ha valakinek még nem járt le a hűsége, akkor még pénzért sem csinálják meg?
-
-
forest_ns
tag
válasz Viktor0610 #52907 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
MODERÁTOR
-
forest_ns
tag
válasz Viktor0610 #52899 üzenetére
Az a baj, hogy már el volt egyszer el volt víve. Csak "elfelejtették" tanácsolni ezt a meghatalmazást. Erre van formanyomtatvány? Elég lehet egy alap, vagy összes adattal, tanúval ellátott kell?
-
jozef76
csendes tag
válasz Viktor0610 #52901 üzenetére
Köszönöm szépen az infót!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest