- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba1512
tag
válasz zoli62 #25852 üzenetére
Én nem a levegőbe beszélek. Tíz éve vagyok jogász, és az egyik mobilszolgáltatónál dolgozom. Az említett rendelkezést a 2003. évi C. törvény Az elektronikus hírközlésről tartalmazza. Pontosabban annak 132§ 6. bekezdése, amely így szól "A szolgáltató nem köteles a (4) és (5) bekezdésben foglalt értesítési határidőket az általános szerződési feltételek azon módosításaira alkalmazni, amikor az általános szerződési feltételek módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó általános szerződéses feltételeket nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely előfizetői díj csökken. 7. "Az általános szerződési feltételek módosításának a jelen §-ban foglalt keretek közötti részletes feltételeit a szolgáltató az általános szerződési feltételeiben határozza meg."
Itt a fórumon többen minden jogi tudás nélkül gyakran félrevezetnek, félreinformálnak emberek. Azt nem teszik hozzá hogy véleményt fogalmaznak meg, és nem törvényi szabályozást.
Az emberek igazságérzete, gyakran eltér a törvényi szabályozástól, de ettől még a hatóságoknak törvény szerint kell eljárni.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz dedike #25857 üzenetére
Piaci verseny van, nem feltétlen jó az emberek orrára hozni az újításokat. Lásd az új díjcsomagok bevezetése körül is milyen titkolózások mentek...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Csaba1512
tag
A Telenor honlapján fent vannak az új roaming tarifák. Valamint új az EU Duo napijegy, illetve hetiijegy is[link] bevezetésre került.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Ami alapján működniük kellene, abban pedig még mindig a régi árak vannak.
-
Csaba1512
tag
Már ott is az új van fent, az új roaming EU Duo szolgáltatással kiegészülve. Egyébként gyakran fordul elő. hogy új szolgáltatásnál, opcióknál, stb, csak aznap kerül bele a díjszabásba, csak a legtöbben nem veszik észre. Ezeket a szolgáltatók nem szeretik előre publikálni, van hogy az utolsó pillanatban is módosítanak rajta.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Kerestem, de nem nagyon találtam arról infót, hogy mennyi lenne a Telenornál a készülék függetlenítésének díja? Szeretném ott elvégezni a műveletet, nem pedig a sarki fűszereshez vinni, betartva ezzel a hivatalos utat.
Köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Köszi a választ Előfizu (és így értelmezésem szerint hűségidő) nélküli a készülék, tehát akkor ezzel az összeggel kell majd kalkulálnom, ha jól értem. És ez csak úgy működik, hogy egy Telenor üzletbe beslattyogok, viszem a telót és a papírjait, az ottaniak leveszik a hálózati zárat, fizet, használatba vesz, örül? Vagy ott is kell hagyni, mert esetleg hosszabb művelet?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Értem. Egy Alcatel Idol 2 S lenne az alany, viszont a családtagjaim (és jelenleg én is) a T-nél vannak. Szóval vagy váltok, vagy függetlenítés lesz a megoldás
-
Sayuar
senior tag
Nos, bejött, amit már 2 éve szajkózok: a digi megmutatja mit jelent a piaci verseny!
2014-07-01-től
A román digi díjai:
Havi előfizetési díj: 2 Eur, amiben van 200 perc, és 3 GB, igaz ezek csak Románia területén használhatóak.
roamingban:
Hívásindítás: 0,0516 Eur (+24% áfa), vagyis 19 Ft/perc minden EU-s számra. Az első 30 másodperc után 1 másodpercben mérik a díjakat.
SMS: 0,0372 Eur (+24% áfa), vagyis 11 Ft
Mindez a 0,0516 Eur úgy, hogy az EU-s nagyker ár 0,05 EUR !!!
http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-12-316_hu.htm
Olcsóbbá vált román SIM-el telefonálni Magyarországon, mint magyar SIM-el.
Ébresztő emberek.
Dual sim-es telefont mindenkinek.
Bővebben itt:
http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil/servicii-optionale/roaming[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
sziasztok! segítene megérteni valaki, hogy mit jelent a telenor oldalán a forgalmi adatoknál az, hogy a (smarttarifa 2-ben vagyok) "Tcs-ban foglalt belföldi,hálózaton kivül lebeszélhető összeg
Kedvezmény: 1256 Ft", "Tcs-ban foglalt belföldi,hálózaton belül lebeszélhető összeg
Kedvezmény: 1256 Ft". 3200 Ft az előfizetés, ami ugye 50-50%-ban lebeszélhető, de ha már ilyen érdekes "kedvezmény" módon számolják a tarifát, akkor logikusabbnak látnám, ha 1600-1600 Ft-ról indult volna a "kedvezmény", és abból vonogatnák a lebeszélt forintokat a "felhasznált" oszlopban. ez az első hónapom smarttarifa 2-ben. esetleg nem teljes hónapot számoltak, vagy mi? nem értem... -
MODERÁTOR
-
x1port
addikt
Smarttarifa 3 ban most ,hogy van a lebeszélhetőség?
Tényleg korlátlan lenne hálón belülköszi
-
MODERÁTOR
-
x1port
addikt
válasz Viktor0610 #25874 üzenetére
Telenor oldalán láttam , nem is tudom melyik csomagban..
5790 ft/hó és abban van.
Ezért gondoltam én hülye ,hogy mivel az enyémet is pont ennyire emelték viszont cserébe megkaptam a hálón belüli ingyenességet. -
MODERÁTOR
-
Gedeon31
addikt
válasz Viktor0610 #25876 üzenetére
Ez így nagyon felhasználó barát
-
x1port
addikt
válasz Viktor0610 #25876 üzenetére
Értelek én.
Nem is ez volt a kérdés.
Arra már rég rájöttünk,hogy kivett eme remek cég havonta 500 forintot a zsebünkből , csak azt hittem cserébe korlátlanná tették a hálón belüli hívást a csomagomban.De ökörség volt ezt gondolnom, miért is tette volna....
-
asdf_
veterán
En vagyok bena, vagy hivasvarakoztatast tenyleg csak humanoid tud bekapcsolni?
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #25880 üzenetére
Jaaaaa, hogy ilyen rettenetes logikus helyen van, igy nem csoda, hogy elo ember nem talalja meg... Koszi. Mar csak az az apro problemam van, hogy a pannonline szerint be van kapcsolva, mikozben pedig marhara nem.
-
MODERÁTOR
-
Drughi
addikt
Üdv,
All in tarifacsomagnál van -e és ha igen mennyi a kapcsoási díj?
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #25882 üzenetére
2 szam, mindegyiknel bekapcsoltat ir es mindegyiknel ki van kapcsolva. Egyen szeretnem most bekapcsolni, szerintem ebbol humanoid lesz, barmennyire is el szerentem kerulni
-
TODI1111
veterán
Mi a bánat van a MyTelenor szolgáltatással? Nem tudok belépni! Ha meg véletlen beenged és meg akarok nézni valamit azt írja, hogy nem vagyok rá jogosult! Évek óta használom és nem lett módosítva se felhasználói név se jelszó se semmi! Az áremelés megy a szolgáltatás meg egyre sz....bb!
-
kisnokia
aktív tag
Megoldódott a döglött netem rejtélye: egy csomag része a net, és az eladó úgy tudta, hogy ez automatikusan aktiválódik a vásárláskor. Rosszul tudta....
-
x1port
addikt
Nesze neked korlátlan csomag
-
tomp
félisten
Kész a telefonszámlám. Meglepően olcsón úsztam meg a hónapot.
"Minőségi panasz miatti kötbér jóváírása - 12.190Ft"
Csak tudnám milyen/melyik panasz. -
Littoral
aktív tag
válasz x1port #25890 üzenetére
Részlet a társaság válasz-közleményéből:
Az ÁSZF-ben valóban szerepel egy 1000 perces limit, ami felett társaságunknak elvileg lehetősége lett volna forgalmi díjat számlázni, de ezzel a lehetőséggel a Telenor nem élt
Nekem elsősorban Lenin és a labdázó gyerekek esete jutott erről eszembe.
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok.
Valki tud segiteni abban hogy a telenornal kpahto-e az xperia z2 vagy a szifon 5s?
Mindenhol kerestem de nem talatam sehol viszont a hardveren volt egy cikk hogy igen.
Kb.5-6 eve vagyok flottas elofizus de ilyen szemet arakat amiket ezek "kedvezmenyesnek" mondvan telefonvasarlasnal alkalmaznak az felhaborito. Nem eri meg naluk keszuleket venni ket ev huseggel sem mert barhol mashol sokkal olcsobb. -
MODERÁTOR
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Viktor0610 #25896 üzenetére
Csak azert kerdeztem mert hatha valaki jobban informalt az emlitett telefonokkal.
az egyik cikk arool ir hogy kaphato de a honlapon nincs fent.
Hatha en voltam figyelmetlen. Akkor tenyleg nincs.
Koszonom -
maxima
tag
Sziasztok!
Több napja küzdök telenorékkal mobilnet okán:
történt, hogy tavaly vettem náluk egy modemet feltöltőkártyás
nettel a telekre, ráadásul a telefon csomagomhoz is volt némi
internet keret, ezek többnyire jól is működtek tavaly.
Ezen felbuzdulva az aktuális készülékcsere okán csomagot
is módosítottam nemrég a nagyobb adatkeret miatt.
Erre most a környéken elérhető maximális sebesség
0.10 / 0.05 Mbps lett.
Többszöri reklamálásra ezt a választ kaptam:> technikai háttércsoportunk kivizsgálta az esetet, és válaszuk
> alapján az érintett területen a lefedettség miatt tapasztalható
> ez a jelenség. Elképzelhető, hogy korábban kevésbé volt terelt
> a hálózat, azért volt gyorsabb az internet sebessége. Jelenlegi
> információink alapján hálózatfejlesztés az érintett címen nem várható.
> Köszönjük megértésed!Ehhez a cumihoz mit szólok?
Szerintem minden bankrabló hülye, így kell rabolni nem fegyverrel!Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Ma bevittem az Idol 2 s-emet a Telenorba mert nem tudtam tölteni, de elfelejtettem megkérdezni hogy kb mikor lesz kész...ti nem tudjátok hogy mennyi idő szokott lenni náluk a javítás?ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest