- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz csibor #26698 üzenetére
Nos, ha csak blokk volt, akkor arra 6+18 hónap szavatosság vonatkozik. A lényege röviden annyi, ha az első 6 hónapon belül elromlik, akkor a vásárlás helyén csere. Ebben az esetben az üzletnek kellene bizonyítani, hogy a készuülék nem volt hibás az első hat hónapban. (a büdös életben nem tudják bebizonyítani) A 6 hónap letelte után ha elromlik, akkor neked kell bizonyítani, hogy a hiba már az első 6 hónapban is benne volt a készülékben. (te sem fogod tudni bizonyítani) De ha nincs meg a blokk, akkor meg úgyis teljesen mindegy, egyáltalán nem foglalkoznak az esettel.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
csernak75
senior tag
Ez már kicsit jobb: (Barcika LTE)
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ha nem vettem anno telefont, csak előfizetést kötöttem, akkor mikor hozhatok el telefont? Akkor nem volt semmi normális, és nem is volt rá szükségem, de most lehet, hogy lenne.
Üdv.
-
rsanyi18
tag
Sziasztok. Nemtudom hogy ez egy egyedi probélma, vagy mindenkinél fent àll, de kb pàr hete a telenor mobilnet adatkeretem (ami egyébként klikk csomag, kemény 100mb), mikor elfogy, utàna nagyon lassú. Eddig kb 16kb-al jött le bármilyen cucc, és ez a telóhoz pont elég volt, még youtubeozni is tudtam, persze nagyon rossz minôségben, de most már kb 5-6kb-al szedi a cuccokat. Ez még a telónak is kevés, az oldalak is lassan töltôdnek be. Kérdésem: Ez egyedi probléma-e, és ha nem az, szerintrtek javulna-e ha másik mobilnet csomagot választok?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
club1
veterán
válasz rsanyi18 #26717 üzenetére
Eddig nem tartotta magát a Telenor a max. 32 kb/s-os (kb. max. 4 kB/s-os) lassításhoz, jellemzően 100-160 kbps közé lassítottak. Mostanában kijavították a rendszert, de még mindig nem a maximum 32 kbps-os sebességre lassítanak, hanem ennek kb. 1.5x-esére. Ha neked az már lassú, fizess elő olyan csomagra, ahol 128 kbps-ra (kb. 16 kB/s-ra) lassítanak...
-
-
JackFeryll
őstag
Igazoljatok ha valamelyik díjcsomag ismerős:
Ahogy én értettem:
smarttarifa3(és felette): korlátlan böngészés (szöveg és kép) 1MB/s sebességgel miután elfogyott a havi keret, addig az is azt szívja.
smarttarifa extra: Deezer előfizetés (premium?), de itt nincs "korlátlan" böngészés, a keret lejárta után élvezhetetlenül lassú lesz a letöltési sebesség, csak e-mailezni lehet vele. (habár a keret nagyobb azonos áron)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Telenor milyen indokkal cserél sim-kártyát ingyen? Páromnak telefont cseréltünk, eddig normál simes volt, most microSIM-es. Rendesen belefaragtam, erre nem működik az új készülékben a kártya. Viszont így odavinni sem szeretném, mert azt mondják, hogy szétbarbárkodtam és azért nem működik.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz KamuMazsola #26728 üzenetére
Ok, köszi, ezzel a dumával eresztettem szélnek páromat a telenorhoz
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz JackFeryll #26725 üzenetére
A smart extránál az "élvezhetetlenül lassított net" után azért megy a:
tunein radio
viber
mobilevoip
deezer
viszonylag elfogadhatóan. Nem gyors, de nem szaggat különösebben. -
gyurkikrisz
őstag
Üdv! Melyik a legolcsóbb előfizetés ahol 128kbps-re lassítanak?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
club1
veterán
válasz gyurkikrisz #26732 üzenetére
A legkisebb hipergagyinet csomag.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Én vagyok vak, vagy a Telenor oldalán tényleg nem lehet kiegészítőket venni?
Nyertem egy 10 ezres utalványt, aztán mielőtt elmennék az üzletbe, jó lenne tudni, hogy egyáltalán mi is a választék. -
bb.bocs
őstag
sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy ha részletes számlát kérek haviszinten az előfizum mellé akkor ott minden részletesen ki lesz bontva? pl gondolok itt arra hogy összes kimenő hivás az biztos, de hogy a bejövőkre elsz valami? bejövő hivások részletezése percre lebontva? vagy csak a kimenők vannak rajta a bejövők nem? köszi a segítséget.
-
polonic
félisten
Van egy üzleti előfizetés, amin van üzleti hangposta és úgy vettem észre, hogy nem lehet kikapcsolni, oda irányítódnak át a hívások.
Ezt meg lehet bojgatni mondjuk egy dual simes készüléknél, hogy beállítom, ha az egyik sim-en aktív hívás van (akkor ugye másik nem tud működni, mivel a teló nem dual active módos), akkor egymásra irányítsa át a hívásokat? Szóval ez így nem fog működni, jól sejtem? -
PerczelZita
tag
Sziasztok!
Táblagépet tervezek venni, és jó volna hozzá valami minimálnet is maximum 1000 Ft/hó korlátlan net kellene bele.
A Telenornál találtam a Domino NetPlusz S nevű csomagot, ami havi 690 Ft-ért 200 MB utána korlátlan net lassítva. Ez megfelelne, csakhogy nincs mobilelőfizetésem. Szerintetek lehet használni ezt a csomagot (SIM kártyát) táblagéphez? -
dptrsk
addikt
válasz PerczelZita #26740 üzenetére
Telenornál biztos nincs Domino.
Az a csomag Telekomnál lesz, 1090 Ft, ha egy havidíj nélküli Dominos SIMre kéred, ha elhasználtad, korlátoznak, nincs túlforgalmazási díja.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz PerczelZita #26742 üzenetére
Ugyanott van mind a kettő, csak a Telekomnál két ára van az opciós netnek (alapból az olcsóbbat tüntetik fel, de csak akkor annyi, ha alapból van net az alap díjcsomagodban).
Telenoréknál ott a Klikk, havi 100 MB és csak lassítják utána. Első 3 hónapban ingyen, utána 1000 Ft/hó.
Tök mindegy milyen kártyát (csak adat vagy beszédcélú is) használsz netre, az a lényeg, hogy jól állítsd be az apn-t a tableten. -
bb.bocs
őstag
ja és még egy kérdés, ha hívok valakit akkor csak akkor jelenik meg a részletes szálán ha fel is veszik, vbagy az is ha csak kicsöng? az gondolom nem de biztos ami biztos
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Létezik, hogy a Telenor korlátozza a mobilnet theteringet (remélem jól írtam)? A telefonomat szeretném hotspotnak használni, de nem akar felcsatakozni a laptop rá. Illetve csatlakozik, de azt írja, hogy korlátozott hozzáférés és netezni nem lehet vele. All-In-M tarifacsomagom van.
Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest